Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ هيچ وقت چيزي رو خوب نميفهمي مگر اينکه بتوني به مادربزرگت توضيحش بدي لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ مرد به اين اميد با زن ازدواج ميکند که زن هيچگاه تغيير نکند ، زن به اين اميد با مرد ازدواج ميکند که روزي مرد تغيير کند و همواره هر دو نااميد ميشوند. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ هر از گاهی توقف در ایستگاه بین راه ، فرصت خوبیست برای دیدن مسیر طی شده و نگریستن به راهی که پیش روست . گاهی برای رسیدن باید نرفت! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ پرسید : خدا را دوست می داری؟ سکوت کردم ... که اگر نه می گفتم ، کفر بود و اگر بلی ، دروغ . که عملم به عمل دوستانش نمی مانست. 1 : ای خوشا در راه عشق و عاشقی سر به دار حلاج رسوا می شدم 2 :عاجزم ز گفتن . آن گفتنی که جان کندن ست و شنیدنش ، جان پروردن ... لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ زندگی تاس خوب آوردن نیست! زندگی تاس بد را خوب بازی کردن است! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد : او می گوید آری و هرچه می خواهی به تو می دهد. او می گوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد... لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوشبختی مثل توپی است که وقتی می رود به دنبال آن می دویم و وقتی می ایستد به ان لگد می زنیم! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ برای نیل به خوشبختی هیچ راهی خطاتر از لذت طلبی و کوشش برای درک عیش و نوش و خوشیهای عالم نیست لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ به دست آوردن آنچه را که ما آرزو داریم موفقیت است اما چیزی را که برای به دست آوردن آن تلاش نمی کنیم خوشبختی است لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ کسی را برای دوستی انتخاب کن که قلب بزرگ داشته باشه تا مجبور نشی برای اینکه در قلبش جا بگیری خودت را کوچک کنی لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ طوری نیست اگه آدم واسه کسی که دوسش داره غرورشو از دست بده . . . ولی فاجعه است که به خاطر غرورش کسیو که دوست داره از دست بده لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ برایت دعا می کنم تا خدا از تو بگیرد هر آنچه که خدا را از تو می گیرد لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بهترین انتقامی که می تونی از سرنوشت بگیری اینه که شاد باشی. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ هرگز از کسی که همیشه با من موافق بود چیزی یاد نگرفتم. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ این روزها ، انسان قیمت همه چیز را می داند ، ولی ارزش هیچ چیز را نمی داند . لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی خدا بخواهد برای شما هدیه ای بفرستد ، آن را در مشکلی می پیچد ، هر چه مشکل بزرگتر باشد هدیه هم بزرگتر است لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ هیچوقت خودت را برای کسی شرح نده ، کسی که تو را دوست داشته باشد نیازی به این کار ندارد و کسی که تو را دوست ندارد ، آن را باور نخواهد کرد . لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ با خيلي زنها ميتوان خوابيد ولي تعداد كمي از زنها هستند كه ميتوان با آنها بيدار ماند لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده