Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ 1. برای بلند شدن باید خم شد. گاهی مشکلات تو را خم می کنند و بدان آغاز ایستادن است. 2. باد می وزد می توانید در مقابلش دیوار بسازی یا اسیاب بادی. تصمیم با توست. 3. خدایا به من کمک کن که وقتی میخواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم با کفشهای او راه بروم. 4. تاریکترین ساعت شب درست ساعت قبل از طلوع خورشید است.... پس همیشه امیدوار باش. 9 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد ! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اولين مرحله شناخت آفرينش همانا خرد است. چشم و گوش و زبان سه نگهبان اويند که لاجرم هر چه نيکي و شر است از همين سه ريشه مي گيرد؛ و افسوس که بدنبال کنندگان خرد اندکند بايد که به سخن دانندگان راه جست و بايد جهان را کاوش نمود و از هر کسي دانشي آموخت و يک دم را هم براي آموختن نبايد از دست داد. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوشبختي ما در سه جمله است: تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم: حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ واسه شروع یه رابطه هر دو طرف باید بخوان ولی واسه تموم شدنش همین که یه نفر بخواد کافیه! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بار امانتی که بر دوش ما نهاده شده انسانیت ماست انسانیت عین راستی و درستی راستی و درستی عین پاکی پاکی عین عشق است انسان باشیم! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ از نظر گاندی هفت موردی که بدون هفت مورد دیگر خطرناک هستند: 1-ثروت، بدون زحمت 2-لذت، بدون وجدان 3-دانش، بدون شخصیت 4-تجارت، بدون اخلاق 5-علم، بدون انسانیت 6-عبادت، بدون ایثار 7-سیاست، بدون شرافت لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ آدمهاي خوب از ياد نميرن، از دل نميرن، از ذهن نميرن،ولي زودتر از اينکه فکرش رو بکني از پيشت ميرن لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ کسی که بداند هر که خدا را یاد کند، خدا همنشین اوست، احتیاج به هیچ وعظی ندارد، می داند چه باید بکند و چه باید نکند؛ می داند که آنچه را که می داند، باید انجام دهد، و در آنچه که نمی داند، باید احتیاط کند لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ اين شماييد که به مردم مي آموزيد که چگونه با شما رفتار کنند. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ براي داشتن چيزي كه تا به حال نداشتي كسي باش كه تا به حال نبودي لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند. یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند، نه آن گونه که می خواهم باشند. یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد. یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ روزي روزگاري نويسنده جواني از جرج برنارد شاو پرسيد: «شما براي چي مي نويسيد استاد؟» برنارد شاو جواب داد: «براي يک لقمه نان.» پسره بهش برخورد. پس توپيد که: «متاسفم. برخلاف شما ما براي فرهنگ مي نويسيم.» و برنارد شاو گفت: «عيبي ندارد پسرم. هر کدام از ما براي چيزي مي نويسيم که نداريم.» لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ امام محمد باقر علیه السلام: "هر چشمى در روز قيامت گريان است ، مگر سه چشم : چشمى كه در راه خدا بى خوابى كشد، چشمى كه از ترس خدا اشكش جارى گردد ، و چشمى كه بر آنچه خداوند حرام كرده است بسته باشد الكافى جلد 2 صفحه ٨٠ " لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ وقتي كبوتري شروع به معاشرت با كلاغها ميكند پرهايش سفيد ميماند، ولي قلبش سياه ميشود.... دوست داشتن كسي كه لايق دوست داشتن نيست اسراف محبت است. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ براي اداره کردن خودت از عقلت استفاده کن و براي اداره کردن ديگران از قلبت لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ دو چيز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنهي کهکشنها. که البته در مورد کهکشنها مطمئن نيستم! آلبرت انشتين لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ طلا را به وسيله آتش......زن را به وسيله طلا ........و مرد را به وسيله زن امتحان کنيد. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ راز دل با كس نگفتم چون ندارم محرمي هر كه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم! راز دل با آب گفتم تا نگويد با كسي! عاقبت ورد زبان ماهي دريا شدم . . . لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ مثل ساحل آرام باش تا دیگران مانند دریا بیقرارت باشند . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده