هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ با مرورگر دیگه هم تست کردی؟ من نمیدونم الان حمید A1000A هم این مشکل رو داشت، ولی گفت حل شد. خو حمید چیکار کرد که درست شد به منم بگه خو لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ من مشکلم اتومات حل شد ولی الان دوباره مشکل دارم 1 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ با وی پی ان بیاید هیچ مشکلی وجود نداره:ws2: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ نه مثلا لا لب برچسب ها لود میشه صفحه ارسال پاسخ سریع رو ندارم الان هم که لینک های پروفایلم داغون شده سخت شده کار کردن با انجمن ی جورایی رو اعصابه واسه منم اینجور ی بود فکر کردم مشکل از منه...ویندوز رو عوض کردم درست شد 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ چرا صفحات انجمن کامل لود نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cryingf: :w00: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ :w00: بقیه سایتا درسته واستون؟ فکر کنم بقیه سایتا هم این مشکل رو داشته باشین مشکل از اینجا نیست شاید:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ بقیه سایتا درسته واستون؟فکر کنم بقیه سایتا هم این مشکل رو داشته باشین مشکل از اینجا نیست شاید:JC_thinking: نه میلاد جون فقط اینجا اینجوریه :icon_pf (34): نمی دونم چرا؟ بقیه سایت ها مثل ساعت کار می کنه واسم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ به حالت مهمان هم مشکلی نداره. وقتی با اکانت کاربری وارد میشن اینطوریه 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ به حالت مهمان هم مشکلی نداره. وقتی با اکانت کاربری وارد میشن اینطوریه می خوای کلا یه نگاهی به قسمت تعمیرات بنداز محمد جان لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ دیروز زدم. ولی فرقی نکرد 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ دیروز زدم. ولی فرقی نکرد از Rumi بپرس ...شاید بدونه 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ با چیز پی ان درسته ها ولی با آی پی ایران قاطی میکنه :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ با چیز پی ان درسته ها ولی با آی پی ایران قاطی میکنه :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ با چیز پی ان درسته هاولی با آی پی ایران قاطی میکنه :jawdrop: واسه دقیقا من بر عکسه 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونم....یا من دارم با سرعت نور تو سایت میگردم،یا اینکه سرعت سایت ته کشیده!! لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا نو اندیشان سایت به آمریکایی ها فروخته شد و ایرانی ها حق دسترسی ندارن :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ امروز دیگه سایت بدجوری مشکل داشت :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ بابا ما اینجا حداقل 70 تا عضو فعال(مدیرانو همکاران مدیرو کاربران ویژه و متخصصو ...) داریم...اگر هر کدوم ماهی 2 تومن تو انجمن شریک بشن،میشه 140 تومن!! با 140 تومن میشه یه سرور خیلی خوب گیر آورد... لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ اونوخت دیگه همه خودشون رو صاحب سایت میدونن و فک میکنن هرکاری بخوان میتونن بکنن اصلا روش خوبی نیست 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ ما قصدمون بود اواسط بهمن ماه سرور رو تغییر بدیم، ولی خب متأسفانه فعلاً امکانش میسر نشده. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده