Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ لینک اول که کلاً اشتباه بود و ریدایرکت از یه سایت دیگه حذفشم کردم. لینک مستقیم همینجا رو بذار واسه امتحانلینک دوم هم صفحه اول سوالات و مشکلات کامپیوتریه که باز میشه دلیل کندی سرعت و قطع شدن سایت تو این چند روز حملاتی هست که روی سرور میشه و داریم بررسی میکنیم که جلوشو بگیریم. http://www.noandishaan.com/forums/post1551315.html#post1551315 جدی میگیدمهندس حمله کی کجا نکنه دایش اینجاهم امده باورتون میشودنقل قولهاتون هم نیاوردمجبورشدو ازصفحه انجمن بیام تو 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه سوال چندتا از ادلیست هام که وارد پروفایلشون شدم زده اضافه کردن به دوستان بعد که میزنم دوستی شما با $userinfo[username] قبلا صورت پذیرفته یعنی چی این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه سوال چندتا از ادلیست هام که وارد پروفایلشون شدم زده اضافه کردن به دوستان بعد که میزنم دوستی شما با $userinfo[username] قبلا صورت پذیرفته یعنی چی این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیاد به اون درخواست دوستی که هست توجه نکن. چون واسه دوستا و غیردوستا دکمش هست الان ورژن رو که آپدیت کردیم، تو ورژن جدید اینطوریه که اون دکمه تو صفحات دوستان هم هست 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ زیاد به اون درخواست دوستی که هست توجه نکن. چون واسه دوستا و غیردوستا دکمش هست الان ورژن رو که آپدیت کردیم، تو ورژن جدید اینطوریه که اون دکمه تو صفحات دوستان هم هست جلل خالق چه پیشرفتی کرده ها 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ چه خبرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حمله کردننننننننننننننننننننننننننننننننن فرار کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییید ارور گرفتمونننننننننننننننننننننننننننن این چیه میاد رو صفحه از همه طرف انجمن گیر افتاده 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ چه خبرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حمله کردننننننننننننننننننننننننننننننننن فرار کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییید ارور گرفتمونننننننننننننننننننننننننننن ای خدااااااااااااااااا....... این چه وضعشههههههههههههه محمد من آخرش از این انجمن میرممممممممممم 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ ای خدااااااااااااااااا....... این چه وضعشهههههههههههههمحمد من آخرش از این انجمن میرممممممممممم الان به شدت وضع داغون نمیدونم چرا امیدوارم درست شه ارور خرابی اپلود عکس نمیشه نقل قول گرفت سرعت کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم جنگ جهانی نواندیشانی شده احتمالا همون ترور شدیم رفت تموم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ زلزله شدهههههههه... خونه خراب داریم میشیییییییم 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ ممد .. کار خودشونه.. این هزار بار، حالا هی گوش نکن! این بلا رو سر ما هم آوردن برو آور ایران 3 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اول از همه لازم میدونم به نوبه خودم بخاطر مشکلات بوجود اومده هفته اخیر از تمامی دوستان معذرت بخوام . شاید تو این هفته بی سابقه ترین حمله های دیداس رو سپری کرده باشیم که تاکنون بیش از صدها ip شناسایی و مسدود شده اند .به دوستان میگم که برای اطلاعات خودشون زیاد نگران نباشند تمام سعی خودمون رو خواهیم کرد که به کل این مشکلات رو حل کنیم.البته اینم بگم ما سه جا بکاپ از سایت تهیه میکنیم که اگه خدای نکرده مشکل حادی هم پیش بیاد میتونیم از این بکاپ ها استفاده کنیم. نمیذاریم نواندیشان رو خراب کنن 12 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ مسئولین ارور دیتا بیس میده من واقعا کلافه شدم تا سوال بزاریم برا مسابقه 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اول از همه لازم میدونم به نوبه خودم بخاطر مشکلات بوجود اومده هفته اخیر از تمامی دوستان معذرت بخوام . شاید تو این هفته بی سابقه ترین حمله های دیداس رو سپری کرده باشیم که تاکنون بیش از صدها ip شناسایی و مسدود شده اند .به دوستان میگم که برای اطلاعات خودشون زیاد نگران نباشند تمام سعی خودمون رو خواهیم کرد که به کل این مشکلات رو حل کنیم.البته اینم بگم ما سه جا بکاپ از سایت تهیه میکنیم که اگه خدای نکرده مشکل حادی هم پیش بیاد میتونیم از این بکاپ ها استفاده کنیم. نمیذاریم نواندیشان رو خراب کنن آخه ما چیکار کردیم این همه دشمنی؟؟؟ آسیای شرقی انگار ملت الافن همش نشستن به این سایت و اون سایت حمله میکنن!!! والا بوخودا... 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سلام قبلا وقتی با گوشی وارد میشدیم و از قسمت پایین، سایت کاملو میزدیم میشد بصورت کامل سایتو دید ولی چند ماهی هست که دیگه نمیشه، میخواستم ببینم که عمدا این امکانو برداشتین یا اینکه مشکل از گوشی من هستش؟ 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ سلامقبلا وقتی با گوشی وارد میشدیم و از قسمت پایین، سایت کاملو میزدیم میشد بصورت کامل سایتو دید ولی چند ماهی هست که دیگه نمیشه، میخواستم ببینم که عمدا این امکانو برداشتین یا اینکه مشکل از گوشی من هستش؟ نه عشقم مشکل فک کنم گوشی توه چون من میزنم میاره و مشکلی ندارم 5 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من چندی بار هست میخام وارد سایت بشم یا توو سایت هست و صفحه ای رو رفرش میکنم پیغام Database errorمیده!! باید چندین بار رفرش کنم یا صبر کنم تا دوباره سایت باز بشه!! دلیلش چیه؟؟(درضمن من با سایت های دیگ این مشکلو ندارم) با تشکر 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلاممن چندی بار هست میخام وارد سایت بشم یا توو سایت هست و صفحه ای رو رفرش میکنم پیغام Database errorمیده!! باید چندین بار رفرش کنم یا صبر کنم تا دوباره سایت باز بشه!! دلیلش چیه؟؟(درضمن من با سایت های دیگ این مشکلو ندارم) با تشکر سلام اينجا توضيح داده شده: [h=1]توضیحاتی در مورد قطعی سایت[/h] 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلامقبلا وقتی با گوشی وارد میشدیم و از قسمت پایین، سایت کاملو میزدیم میشد بصورت کامل سایتو دید ولی چند ماهی هست که دیگه نمیشه، میخواستم ببینم که عمدا این امکانو برداشتین یا اینکه مشکل از گوشی من هستش؟ احتمالاً وقتی سایت کاملو میزنید، صفحه ای میاد که مربوط به نرم افزار tapatalk هستش. که می تونید اون صفحه رو ببندید تا سایت رو عادی باز کنید. اما پیشنهاد میکنم واسه انجمن از نرم افزار tapatalk استفاده کنید خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ تهران ساعت:12:52 انجمن ساعت:08:21 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده