Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 24 مهر، 2015 لینک اول که کلاً اشتباه بود و ریدایرکت از یه سایت دیگه حذفشم کردم. لینک مستقیم همینجا رو بذار واسه امتحانلینک دوم هم صفحه اول سوالات و مشکلات کامپیوتریه که باز میشه دلیل کندی سرعت و قطع شدن سایت تو این چند روز حملاتی هست که روی سرور میشه و داریم بررسی میکنیم که جلوشو بگیریم. http://www.noandishaan.com/forums/post1551315.html#post1551315 جدی میگیدمهندس حمله کی کجا نکنه دایش اینجاهم امده باورتون میشودنقل قولهاتون هم نیاوردمجبورشدو ازصفحه انجمن بیام تو 2
saba mn 20993 ارسال شده در 25 مهر، 2015 سلام یه سوال چندتا از ادلیست هام که وارد پروفایلشون شدم زده اضافه کردن به دوستان بعد که میزنم دوستی شما با $userinfo[username] قبلا صورت پذیرفته یعنی چی این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 26 مهر، 2015 سلام یه سوال چندتا از ادلیست هام که وارد پروفایلشون شدم زده اضافه کردن به دوستان بعد که میزنم دوستی شما با $userinfo[username] قبلا صورت پذیرفته یعنی چی این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زیاد به اون درخواست دوستی که هست توجه نکن. چون واسه دوستا و غیردوستا دکمش هست الان ورژن رو که آپدیت کردیم، تو ورژن جدید اینطوریه که اون دکمه تو صفحات دوستان هم هست 5
saba mn 20993 ارسال شده در 27 مهر، 2015 زیاد به اون درخواست دوستی که هست توجه نکن. چون واسه دوستا و غیردوستا دکمش هست الان ورژن رو که آپدیت کردیم، تو ورژن جدید اینطوریه که اون دکمه تو صفحات دوستان هم هست جلل خالق چه پیشرفتی کرده ها 5
saba mn 20993 ارسال شده در 28 مهر، 2015 چه خبرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حمله کردننننننننننننننننننننننننننننننننن فرار کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییید ارور گرفتمونننننننننننننننننننننننننننن این چیه میاد رو صفحه از همه طرف انجمن گیر افتاده 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 28 مهر، 2015 چه خبرههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حمله کردننننننننننننننننننننننننننننننننن فرار کنیییییییییییییییییییییییییییییییییییییید ارور گرفتمونننننننننننننننننننننننننننن ای خدااااااااااااااااا....... این چه وضعشههههههههههههه محمد من آخرش از این انجمن میرممممممممممم 5
saba mn 20993 ارسال شده در 28 مهر، 2015 ای خدااااااااااااااااا....... این چه وضعشهههههههههههههمحمد من آخرش از این انجمن میرممممممممممم الان به شدت وضع داغون نمیدونم چرا امیدوارم درست شه ارور خرابی اپلود عکس نمیشه نقل قول گرفت سرعت کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم جنگ جهانی نواندیشانی شده احتمالا همون ترور شدیم رفت تموم 5
CodePlus 15426 ارسال شده در 28 مهر، 2015 ممد .. کار خودشونه.. این هزار بار، حالا هی گوش نکن! این بلا رو سر ما هم آوردن برو آور ایران 3
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 29 مهر، 2015 اول از همه لازم میدونم به نوبه خودم بخاطر مشکلات بوجود اومده هفته اخیر از تمامی دوستان معذرت بخوام . شاید تو این هفته بی سابقه ترین حمله های دیداس رو سپری کرده باشیم که تاکنون بیش از صدها ip شناسایی و مسدود شده اند .به دوستان میگم که برای اطلاعات خودشون زیاد نگران نباشند تمام سعی خودمون رو خواهیم کرد که به کل این مشکلات رو حل کنیم.البته اینم بگم ما سه جا بکاپ از سایت تهیه میکنیم که اگه خدای نکرده مشکل حادی هم پیش بیاد میتونیم از این بکاپ ها استفاده کنیم. نمیذاریم نواندیشان رو خراب کنن 12
Yamna 1 17420 ارسال شده در 29 مهر، 2015 مسئولین ارور دیتا بیس میده من واقعا کلافه شدم تا سوال بزاریم برا مسابقه 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 مهر، 2015 اول از همه لازم میدونم به نوبه خودم بخاطر مشکلات بوجود اومده هفته اخیر از تمامی دوستان معذرت بخوام . شاید تو این هفته بی سابقه ترین حمله های دیداس رو سپری کرده باشیم که تاکنون بیش از صدها ip شناسایی و مسدود شده اند .به دوستان میگم که برای اطلاعات خودشون زیاد نگران نباشند تمام سعی خودمون رو خواهیم کرد که به کل این مشکلات رو حل کنیم.البته اینم بگم ما سه جا بکاپ از سایت تهیه میکنیم که اگه خدای نکرده مشکل حادی هم پیش بیاد میتونیم از این بکاپ ها استفاده کنیم. نمیذاریم نواندیشان رو خراب کنن آخه ما چیکار کردیم این همه دشمنی؟؟؟ آسیای شرقی انگار ملت الافن همش نشستن به این سایت و اون سایت حمله میکنن!!! والا بوخودا... 5
sun-shine 7672 ارسال شده در 31 مهر، 2015 سلام قبلا وقتی با گوشی وارد میشدیم و از قسمت پایین، سایت کاملو میزدیم میشد بصورت کامل سایتو دید ولی چند ماهی هست که دیگه نمیشه، میخواستم ببینم که عمدا این امکانو برداشتین یا اینکه مشکل از گوشی من هستش؟ 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 31 مهر، 2015 سلامقبلا وقتی با گوشی وارد میشدیم و از قسمت پایین، سایت کاملو میزدیم میشد بصورت کامل سایتو دید ولی چند ماهی هست که دیگه نمیشه، میخواستم ببینم که عمدا این امکانو برداشتین یا اینکه مشکل از گوشی من هستش؟ نه عشقم مشکل فک کنم گوشی توه چون من میزنم میاره و مشکلی ندارم 5
itgirl70 545 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سلام من چندی بار هست میخام وارد سایت بشم یا توو سایت هست و صفحه ای رو رفرش میکنم پیغام Database errorمیده!! باید چندین بار رفرش کنم یا صبر کنم تا دوباره سایت باز بشه!! دلیلش چیه؟؟(درضمن من با سایت های دیگ این مشکلو ندارم) با تشکر 4
Imaaan 17059 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سلاممن چندی بار هست میخام وارد سایت بشم یا توو سایت هست و صفحه ای رو رفرش میکنم پیغام Database errorمیده!! باید چندین بار رفرش کنم یا صبر کنم تا دوباره سایت باز بشه!! دلیلش چیه؟؟(درضمن من با سایت های دیگ این مشکلو ندارم) با تشکر سلام اينجا توضيح داده شده: [h=1]توضیحاتی در مورد قطعی سایت[/h] 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 آبان، 2015 سلامقبلا وقتی با گوشی وارد میشدیم و از قسمت پایین، سایت کاملو میزدیم میشد بصورت کامل سایتو دید ولی چند ماهی هست که دیگه نمیشه، میخواستم ببینم که عمدا این امکانو برداشتین یا اینکه مشکل از گوشی من هستش؟ احتمالاً وقتی سایت کاملو میزنید، صفحه ای میاد که مربوط به نرم افزار tapatalk هستش. که می تونید اون صفحه رو ببندید تا سایت رو عادی باز کنید. اما پیشنهاد میکنم واسه انجمن از نرم افزار tapatalk استفاده کنید خیلی خوبه 3
ارسال های توصیه شده