مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 17 خرداد، 2015 مشکل همه گیر بود احتمالا ممد داشته سایت رو بروز میکرده منم همین فکرو کردم فکر کردم مخمد بی کار شده حوصلش سر رفته دست به اپدیت کردن زده ولی برام جالب بود به صورت مهمان که میومدی تاپیکها باز میشد 3
Lean 56968 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 اخیرا (تقریبا دوهفته) وقتی وارد سایت انجمن میشم یک سری پنجره های تبلیغاتی باز میشه و از پریشب تا وارد میشم کلا میره یک سایت خارجی ، فک میکردم ویروسی شده سیستمم ولی فقط واسه نواندیشان این اتفاق میفته و رو گوشیم هم همین حالت هست؟ 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 نه من از این مشکلا ندارم ولی خودتو آماده کن یه سری تغییرات میخوام تو تالار کتابخونه بدم باید یه سری زیر تالار برام بسازی:| 2
mo.fa8859 18 ارسال شده در 1 مهر، 2015 سلام وقتي مي خوام براي عضويت طلايي پرداخت كنم پيغام زير مياد لطفا[LTR][/LTR] رسيدگي كنيد An invalid currency was selected. 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 مهر، 2015 سلام وقتي مي خوام براي عضويت طلايي پرداخت كنم پيغام زير مياد لطفا رسيدگي كنيد An invalid currency was selected. سلام. خوش اومدین. چندجا پرسیدین به بانک وصل نمیشین کلاً؟ تو بخش پرداخت اشتراک، اون نوع اشتراکی که میخواین، رو جلوش فیلد کشویی رو باز کنید و قیمت رو انتخاب کنید، بعدش دکمه سفارش رو بزنید. 1
mo.fa8859 18 ارسال شده در 1 مهر، 2015 سلام. خوش اومدین. چندجا پرسیدین به بانک وصل نمیشین کلاً؟ تو بخش پرداخت اشتراک، اون نوع اشتراکی که میخواین، رو جلوش فیلد کشویی رو باز کنید و قیمت رو انتخاب کنید، بعدش دکمه سفارش رو بزنید. سلام شرمنده من يكم عجله داشتم. شما بغير از اين منبعي كه تو انجمن شهر سازي معرفي كردين منبع فارسي ديگه اي درباره space syntx ندارين كه به اشتراك بگذارين.اگه اين كار رو بكنيد خيلي ممنون ميشم. 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 مهر، 2015 سلام شرمنده من يكم عجله داشتم. شما بغير از اين منبعي كه تو انجمن شهر سازي معرفي كردين منبع فارسي ديگه اي درباره space syntx ندارين كه به اشتراك بگذارين.اگه اين كار رو بكنيد خيلي ممنون ميشم. خواهش میکنم شما کدوم مطلب رو تو بخش شهرسازی مطالعه کردین؟ چرا انقد حمله میشه به سایت بی معرفتا چی میخوان؟ اغلب ملت بیکار شرق آسیا و شرق اروپا هستن دیگه واسه این مدل سایتا هدف که ندارن عشقی کار میکنن ولی خب فقطم این سایت نیست، دوره ای هستش راستی شرمنده که این بار طول کشید. 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلاااااااام. انجمن ارور دیتا بیس میده. محمد ایراد از کش مرورگر منه یا نه سایت کلا مشکل داره 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلاااااااام. انجمن ارور دیتا بیس میده. محمد ایراد از کش مرورگر منه یا نه سایت کلا مشکل داره سلاام. به گیرنده دست نزن. ایراد از فرستندس از این ارورا زیاد بشه ببینیم شماها رو 5
saba mn 20993 ارسال شده در 23 مهر، 2015 :banel_smiley_4::banel_smiley_4:جدیدا به جز ارور خارج میشم از انجمن:icon_razz: 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 مهر، 2015 :banel_smiley_4::banel_smiley_4:جدیدا به جز ارور خارج میشم از انجمن:icon_razz: خارج شدن هم به همون ارورا ربط داشت یکی دوبار همه شوت شدن بیرون -------------------------- متأسفانه این چند روز دیتابیس ارورها زیاد شد که شرمنده. ایشالا که حل شده دیگه. 7
masi eng 47044 ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلام.. اع برای منم اینجوریه.. خیلی ارور میده و خیلی دیر دانلود میشه.. یه تا÷یک میزنم یه دفعه میپره.. و اینکه یه دفعه از انجمن خارج میشم.. چرا ؟ 2
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 23 مهر، 2015 متأسفانه این چند روز دیتابیس ارورها زیاد شد که شرمنده. ایشالا که حل شده دیگه. سلام آقای عارف مشکل بازنشدن برطرف نشدکه هیچ این کندی سرعت واروردیتاهم اضافه شد باورمیکنییجادشکلکهاهم مشکل داره یاهمین نقل قول راهی گیرمیده توارسالش کی این صفه هارابازمی کنه سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را اینجا مطرح کنید خودموبزنم خوبه:ffuzma2nlljlasbauln:ws27: 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 مهر، 2015 سلام آقای عارف مشکل بازنشدن برطرف نشدکه هیچ این کندی سرعت واروردیتاهم اضافه شد باورمیکنییجادشکلکهاهم مشکل داره یاهمین نقل قول راهی گیرمیده توارسالش کی این صفه هارابازمی کنه سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را اینجا مطرح کنید خودموبزنم خوبه:ffuzma2nlljlasbauln:ws27: لینک اول که کلاً اشتباه بود و ریدایرکت از یه سایت دیگه حذفشم کردم. لینک مستقیم همینجا رو بذار واسه امتحان لینک دوم هم صفحه اول سوالات و مشکلات کامپیوتریه که باز میشه دلیل کندی سرعت و قطع شدن سایت تو این چند روز حملاتی هست که روی سرور میشه و داریم بررسی میکنیم که جلوشو بگیریم. 2
ارسال های توصیه شده