مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ مشکل همه گیر بود احتمالا ممد داشته سایت رو بروز میکرده منم همین فکرو کردم فکر کردم مخمد بی کار شده حوصلش سر رفته دست به اپدیت کردن زده ولی برام جالب بود به صورت مهمان که میومدی تاپیکها باز میشد 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ اخیرا (تقریبا دوهفته) وقتی وارد سایت انجمن میشم یک سری پنجره های تبلیغاتی باز میشه و از پریشب تا وارد میشم کلا میره یک سایت خارجی ، فک میکردم ویروسی شده سیستمم ولی فقط واسه نواندیشان این اتفاق میفته و رو گوشیم هم همین حالت هست؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ کسی دیگه ای هم این مشکلو داره؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ نه من از این مشکلا ندارم ولی خودتو آماده کن یه سری تغییرات میخوام تو تالار کتابخونه بدم باید یه سری زیر تالار برام بسازی:| 2 لینک به دیدگاه
mo.fa8859 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام وقتي مي خوام براي عضويت طلايي پرداخت كنم پيغام زير مياد لطفا[LTR][/LTR] رسيدگي كنيد An invalid currency was selected. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام وقتي مي خوام براي عضويت طلايي پرداخت كنم پيغام زير مياد لطفا رسيدگي كنيد An invalid currency was selected. سلام. خوش اومدین. چندجا پرسیدین به بانک وصل نمیشین کلاً؟ تو بخش پرداخت اشتراک، اون نوع اشتراکی که میخواین، رو جلوش فیلد کشویی رو باز کنید و قیمت رو انتخاب کنید، بعدش دکمه سفارش رو بزنید. 1 لینک به دیدگاه
mo.fa8859 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام. خوش اومدین. چندجا پرسیدین به بانک وصل نمیشین کلاً؟ تو بخش پرداخت اشتراک، اون نوع اشتراکی که میخواین، رو جلوش فیلد کشویی رو باز کنید و قیمت رو انتخاب کنید، بعدش دکمه سفارش رو بزنید. سلام شرمنده من يكم عجله داشتم. شما بغير از اين منبعي كه تو انجمن شهر سازي معرفي كردين منبع فارسي ديگه اي درباره space syntx ندارين كه به اشتراك بگذارين.اگه اين كار رو بكنيد خيلي ممنون ميشم. 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ چرا انقد حمله میشه به سایت بی معرفتا چی میخوان؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام شرمنده من يكم عجله داشتم. شما بغير از اين منبعي كه تو انجمن شهر سازي معرفي كردين منبع فارسي ديگه اي درباره space syntx ندارين كه به اشتراك بگذارين.اگه اين كار رو بكنيد خيلي ممنون ميشم. خواهش میکنم شما کدوم مطلب رو تو بخش شهرسازی مطالعه کردین؟ چرا انقد حمله میشه به سایت بی معرفتا چی میخوان؟ اغلب ملت بیکار شرق آسیا و شرق اروپا هستن دیگه واسه این مدل سایتا هدف که ندارن عشقی کار میکنن ولی خب فقطم این سایت نیست، دوره ای هستش راستی شرمنده که این بار طول کشید. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ آقا عارف 6ساعته سایت ارور میده جونم دراومد. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ دوستان بابت قطع شدن های دیروز شرمنده. 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ چرا انجمن همش ارور میده :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ از دیروز مدام داره ارور میده 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلاااااااام. انجمن ارور دیتا بیس میده. محمد ایراد از کش مرورگر منه یا نه سایت کلا مشکل داره 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلاااااااام. انجمن ارور دیتا بیس میده. محمد ایراد از کش مرورگر منه یا نه سایت کلا مشکل داره سلاام. به گیرنده دست نزن. ایراد از فرستندس از این ارورا زیاد بشه ببینیم شماها رو 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:جدیدا به جز ارور خارج میشم از انجمن:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:جدیدا به جز ارور خارج میشم از انجمن:icon_razz: خارج شدن هم به همون ارورا ربط داشت یکی دوبار همه شوت شدن بیرون -------------------------- متأسفانه این چند روز دیتابیس ارورها زیاد شد که شرمنده. ایشالا که حل شده دیگه. 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام.. اع برای منم اینجوریه.. خیلی ارور میده و خیلی دیر دانلود میشه.. یه تا÷یک میزنم یه دفعه میپره.. و اینکه یه دفعه از انجمن خارج میشم.. چرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ متأسفانه این چند روز دیتابیس ارورها زیاد شد که شرمنده. ایشالا که حل شده دیگه. سلام آقای عارف مشکل بازنشدن برطرف نشدکه هیچ این کندی سرعت واروردیتاهم اضافه شد باورمیکنییجادشکلکهاهم مشکل داره یاهمین نقل قول راهی گیرمیده توارسالش کی این صفه هارابازمی کنه سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را اینجا مطرح کنید خودموبزنم خوبه:ffuzma2nlljlasbauln:ws27: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ سلام آقای عارف مشکل بازنشدن برطرف نشدکه هیچ این کندی سرعت واروردیتاهم اضافه شد باورمیکنییجادشکلکهاهم مشکل داره یاهمین نقل قول راهی گیرمیده توارسالش کی این صفه هارابازمی کنه سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را اینجا مطرح کنید خودموبزنم خوبه:ffuzma2nlljlasbauln:ws27: لینک اول که کلاً اشتباه بود و ریدایرکت از یه سایت دیگه حذفشم کردم. لینک مستقیم همینجا رو بذار واسه امتحان لینک دوم هم صفحه اول سوالات و مشکلات کامپیوتریه که باز میشه دلیل کندی سرعت و قطع شدن سایت تو این چند روز حملاتی هست که روی سرور میشه و داریم بررسی میکنیم که جلوشو بگیریم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده