sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام مدتی هست برای ارسال پست به مشکل میخورم. یعنی نقل قول ها یا تصاویر یا علایم دیگه برام کارنمیکنن..و نوشته ها پشت سرهم میان.. فکرنمیکنم سرعتم مانع باشه...هست؟ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام مدتی هست برای ارسال پست به مشکل میخورم. یعنی نقل قول ها یا تصاویر یا علایم دیگه برام کارنمیکنن..و نوشته ها پشت سرهم میان.. فکرنمیکنم سرعتم مانع باشه...هست؟ تو یه مرورگر این مشکلو داری یا با همه مرورگرا؟ 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ فکرکنم مشکل ازمرورگرمه.. اینترنت اکسپلورر محدودیت سرعت هست ولی نقل قول رو اورد یک مرورگردیگه نصب میکنم ببینم درست میشه یانه ممنونم(: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ فکرکنم مشکل ازمرورگرمه.. اینترنت اکسپلورر محدودیت سرعت هست ولی نقل قول رو اورد یک مرورگردیگه نصب میکنم ببینم درست میشه یانه ممنونم(: گوگل کرمو امتحان کن 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دو سوال 1.............یه بخش هست در کنترل پنل موضوعات مشترک شده موضوعاتی که مربوط به چند ماه پیش بوده هنوز هست نمیشه یه جوری تنظیم بشه که فقط موضوعاتی که جدیدا بقیه نظر دادن نشون داده بشه اخه اینجوری سخته بفهمی کدوم جدید !!!!!!!!!!! یه همچین نظری و ازیکی از دوستان دیدم ولی نمیدونم کجا بود واسه این دوباره مطرح کردم 2............چرا جدیدا میخوای جواب یه موضوع و بدی چندبار باید بفرستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا من همینو3 بار فرستادم نمیومد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سلام یه سوال یه بخش هست در کنترل پنل موضوعات مشترک شده موضوعاتی که مربوط به چند ماه پیش بوده هنوز هست نمیشه یه جوری تنظیم بشه که فقط موضوعاتی که جدیدا بقیه نظر دادن نشون داده بشه اخه اینجوری سخته بفهمی کدوم جدید !!!!!!!!!!! یه همچین نظری و ازیکی از دوستان دیدم ولی نمیدونم کجا بود واسه این دوباره مطرح کردم درود موضوعات مشترک شده شامل همه تاپیک هایی میشن که شما از اول عضویتتون تابحال توشون به نحوی (ارسال پست یا شرکت در نظر سنجی) شرکت داشتین ، اون تعدادی که داخل کنترل پنل نشون داده میشن و بولد هستن، تاپیک هایی هستن که شما آخرین پست ارسال شده در اون ها رو ندیدین حالا اینکه موضوعات براساس تاریخ آپدیت شدنشون تنظیم بشن ، همینجوری هم هست ینی موضوعات دقیقا به همین ترتیب نمایش داده میشن (به ترتیب و بر اساس تاریخ آخرین پستی که توشون زده شده) ! اگه دقت کنید میبینید مثلا آخرین تاپیکی که توی کنترل پنل هست، تاریخ آخرین پستش از همه قدیمی تره اگر هم به هر دلیلی خواستین که دیگه نشونی از تاپیک های قدیمی توی کنترل پنلتون نباشه ، 2 تا راه دارید : اگر میخواید به صورت موقتی از دستش راحت شید، چاره ش اینه که اون تاپیک رو توی new tab باز کنید تا بنظر برسه که آخرین پستش رو مشاهده کردین بعد از این کار، اون ها رو به صورت غیر بولد توی کنترل پنل نشون میده ، در این صورت، به محض اینکه یه بار از انجمن خارج بشید و دوباره وارد بشید، دیگه اثری از اون تاپیک های قدیمی نخواهد بود. اگرم میخواید که کلا از دستشون راحت بشید و دیگه هیچوقت آپدیت شدن اون تاپیک ها رو بهتون خبر نده، میتونید روی گزینه "حذف اشتراک" ، که درست زیر اسم هر تاپیک توی کنترل پنل قرار داده، کلیک کنید 5 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دو سوال 1.............یه بخش هست در کنترل پنل موضوعات مشترک شده موضوعاتی که مربوط به چند ماه پیش بوده هنوز هست نمیشه یه جوری تنظیم بشه که فقط موضوعاتی که جدیدا بقیه نظر دادن نشون داده بشه اخه اینجوری سخته بفهمی کدوم جدید !!!!!!!!!!! یه همچین نظری و ازیکی از دوستان دیدم ولی نمیدونم کجا بود واسه این دوباره مطرح کردم 2............چرا جدیدا میخوای جواب یه موضوع و بدی چندبار باید بفرستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا من همینو3 بار فرستادم نمیومد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام یه چی هم من اضافه کنم، اگه می خواین کنترل پنلتون خالی بشه، تاپیک هایی که از این به بعد آپدیت میشن فقط داخلش بیان، از منو های بالای انجمن، گزینه ی "نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده" از منوی "عملیات انجمن" (زیر لوگوی انجمن) رو انتخاب کنن، هم کنترل پنل و هم آخرین ارسال ها خالی میشن، تاپیک هایی که از این به بعد آپدیت میشن توشون میاد، هر موقع میبینین شلوغ شد، این شکلی می تونین به حالت اول برگردونین، توی این پست هم عکسش هست. #3005 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ یه سوال دارم...یا واقعاً من بلد نیستم یا اینکه اشکالی تو انجمن هستش! آقا یکی سریعترین راه جهت تایید پیامایی که تو آلبوم های عکس پروفایل گذاشته میشه رو به من یاد بده... اون بالا اخطار میده که: "پیام عکس منتظر تایید میباشد" رو لینکش کلیک میکنم...نظر عکسو میاره...از ابزار مدیریتی استفاده میکنمو تایید میکنم...میگه: "You have no photo comments awaiting approval. Return to your album list." رو اون لینکه کلیک میکنم...میره آلبومامو میاره...حالا باهاس دونه دونه عکسای توی آلبومامو چک کنم که ببینم کدوم جدیده...دوباره اگر پیداش کردم تیک نظر رو میزنم و تایید میکنم جوابو...حالا همه چی حل شده...میاد به من اینو میگه: [h=2]پیام سیستم[/h] شما هیچ پیغامی را انتخاب نکرده اید یعنی شیطونه میگه بدم ممد کلاً اکانتمو بن کنه! :ch2ufgmz56uf5avkr6t لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ دقیقا امین همه این مشکلو دارن خوبه من و تو دوسه البوم بیشتر نداریم وگرنه باید تا دو شب می نشستیم البومارو چک میکردیم ممنون مطرح کردی 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ من خودم راه کوتاهتر نمیدونم، اگه دوستای دیگه میدونن راهنمایی کنن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ من خودم راه کوتاهتر نمیدونم، اگه دوستای دیگه میدونن راهنمایی کنن محمد میدونی عزیز دل خودم پیغامو که داریم رو البوم درسته اول باید تایید کنیم بعد انتخاب بعد باید بیاره دیگه ولی نمیاره باید دونه دونه البومارو چک کنیم تازه رفرش کنیم بریم اخرین پیام برا همین خیلی وقتها بیخیال میشیم اگه هم نری روش اون بالا تو پروفت موندگاره پیام تا بازش نکنی و تایید نکنی پیغامو نخونی و این مراحل رو طی نکنی همونجا میمونه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ محمد میدونی عزیز دل خودم پیغامو که داریم رو البوم درسته اول باید تایید کنیم بعد انتخاب بعد باید بیاره دیگه ولی نمیاره باید دونه دونه البومارو چک کنیم تازه رفرش کنیم بریم اخرین پیام برا همین خیلی وقتها بیخیال میشیم اگه هم نری روش اون بالا تو پروفت موندگاره پیام تا بازش نکنی و تایید نکنی پیغامو نخونی و این مراحل رو طی نکنی همونجا میمونه فهمیدم ولی خب راه دیگه ای نمیدونم من 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ فهمیدم ولی خب راه دیگه ای نمیدونم من منم همینطور ممنون لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۳ من خودم راه کوتاهتر نمیدونم، اگه دوستای دیگه میدونن راهنمایی کنن ممد..... پسر خوب یکم انگولک کن اون تنظیماتو...اینهمه دکمه گذاشتن واست!...یکیشو فشار بده لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۳ سلام این ارور دیتابیس بعضی موقع ها پیش میاد دلیلش چیه؟ دیشب هم این مشکل وجود داشت. 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۳ سلاماین ارور دیتابیس بعضی موقع ها پیش میاد دلیلش چیه؟ دیشب هم این مشکل وجود داشت. دیشب وقتم رو کلی هدر داد این ارور مرسی ایمان 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۳ دیشب وقتم رو کلی هدر داد این ارور مرسی ایمان از سرور انجمنه...فک کنم میخواد که عوضش کنیم...شاید هم میخواد که تمدیدش کنیم... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۳ سلام اقا امروز از ساعت 7 تا 10 این ارور دیتا بیس دهن منو صاف گرد برای چیه چرا دوباره این مشکلات داره پیش میا 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ داداش محمد css انجمنو با مانیتور خودت تنظیم کردی ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سلام اقا امروز از ساعت 7 تا 10 این ارور دیتا بیس دهن منو صاف گرد برای چیه چرا دوباره این مشکلات داره پیش میا میخواس اکانت منو حذف کنه راحت شه.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده