رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

انگار قراره تغییراتی ایجاد بشه. اگه حسش نیس اصن تغییر ندین. به قول آقای مدیر اون پایین هستن دیگه کاریشون نداریم:ws3:

دیشب انجام دادم دیگه. مگه درست نشده هنوز؟ :ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درست شد. همه پاک شده. ممنووووووووونم از شما:icon_gol: . یعنی دیگه به طور خودکار پاک میشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
درست شد. همه پاک شده. ممنووووووووونم از شما:icon_gol: . یعنی دیگه به طور خودکار پاک میشه؟

پاك نميشه. فقط ديگه براي شما نمايش داده نميشه. همين

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببخشیدا ولی اینجوریم که کلا دیگه گزارشی نمیاد. نمیفهمم چی به چیه :ws52: ( حتما الان میگید واااااااااااای از دس تو کاربر چقد غر میزنی:icon_pf (34):) با عرض پوزش :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشیدا ولی اینجوریم که کلا دیگه گزارشی نمیاد. نمیفهمم چی به چیه :ws52: ( حتما الان میگید واااااااااااای از دس تو کاربر چقد غر میزنی:icon_pf (34):) با عرض پوزش :5c6ipag2mnshmsf5ju3

خب بالاخره باشه يا نباشه؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

بخش طلایی چرا پستای قبلیم گزینه ی "ویرایش پست" ندارن، البته پست هایی که دیروز گذاشتم دارن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

بخش طلایی چرا پستای قبلیم گزینه ی "ویرایش پست" ندارن، البته پست هایی که دیروز گذاشتم دارن.

سلام

فكر كنم تاريخ مصرفشون تموم شده :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
محمد جان دمت گرم خيلي صفحه اول قشنگ شد

حالا اگه راست ميگي براي ساب فروم ها هم آيكن بذار :ws3:

زیربخشا زیادن بابا. شونصدتا آیکن باید طراحی بشه. :imoksmiley:

همینام بچه ها قبلاً زحمتشو کشیدن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

محمد جا داره یه تشکر بسار ویژه کنم از تو و داداشت بخاطر سرعت سایت

ماشالله سرعت خوب شده کلیک میکنی باز میشه همزمان با چند تا فروم مقاسه کرد نو اندیشان سریعترین بود:icon_gol::w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
زیربخشا زیادن بابا. شونصدتا آیکن باید طراحی بشه. :imoksmiley:

همینام بچه ها قبلاً زحمتشو کشیدن.

شوخي كردم بابا :ws3:

منظورم طراحي هم نبود تازه. ميخواستم بگم مثلا براي مهندسي شيمي كه فلان آيكن رو انتخاب كردين براي زير مجموعه هاش هم همون رو اعمال كنيد كه ميدونم كار سخت و وقت گيريه. به درد سرش هم نمي ارزه.

فقط ميخواستم بهت شك وارد كنم :ws28:

• Like 7
لینک به دیدگاه
محمد جا داره یه تشکر بسار ویژه کنم از تو و داداشت بخاطر سرعت سایت

ماشالله سرعت خوب شده کلیک میکنی باز میشه همزمان با چند تا فروم مقاسه کرد نو اندیشان سریعترین بود:icon_gol::w02:

خواهش میکنیم. ماشالا رو بلند بگو :ws3:

شوخي كردم بابا :ws3:

منظورم طراحي هم نبود تازه. ميخواستم بگم مثلا براي مهندسي شيمي كه فلان آيكن رو انتخاب كردين براي زير مجموعه هاش هم همون رو اعمال كنيد كه ميدونم كار سخت و وقت گيريه. به درد سرش هم نمي ارزه.

فقط ميخواستم بهت شك وارد كنم :ws28:

آهاا. ای نامرد :ws28: خودت که میدونی دیگه :imoksmiley:

• Like 7
لینک به دیدگاه

میشه گزینه ارسال دعوتنامه به دوستان رو برای مشاهده تاپیکها فعال کنید

نمیشه که بریم لینک بذاریم دوساعت واسه کاربرا که بیان تاپیک جدید رو بخونن:w000:

• Like 5
لینک به دیدگاه
میشه گزینه ارسال دعوتنامه به دوستان رو برای مشاهده تاپیکها فعال کنید

نمیشه که بریم لینک بذاریم دوساعت واسه کاربرا که بیان تاپیک جدید رو بخونن:w000:

نه متأسفانه :icon_pf (34):چون دوبار اینکار انجام شده و هر دوبار زیاده روی شده :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام. وااااااای من موقع تایپ کردن متن دق میکنم تا یه جمله بنویسم. نه enter کار میکنه، نه up ، نه dn ، اونم از space که با آز و ناز یه فاصله میندازه. حتی خط بعدم نمیییییییییییییییره.:w000: هیچ جای دیگه اینجوری نیست فقط اینجا و موقع تایپ کردن. چرا اینجووووووووووووورییییه آخه؟؟؟؟؟؟؟:cryingf: :w000:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام. وااااااای من موقع تایپ کردن متن دق میکنم تا یه جمله بنویسم. نه enter کار میکنه، نه up ، نه dn ، اونم از space که با آز و ناز یه فاصله میندازه. حتی خط بعدم نمیییییییییییییییره.:w000: هیچ جای دیگه اینجوری نیست فقط اینجا و موقع تایپ کردن. چرا اینجووووووووووووورییییه آخه؟؟؟؟؟؟؟:cryingf: :w000:

بعضی وقتا به خاطر سرعت این مشکل پیش میاد.

مرورگر هم تأثیر داره. فایرفاکس بهتر از بقیه هستش.

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...