میلاد 24047 ارسال شده در 10 مهر، 2014 سلام یه مشکلی پیش اومده نمیدونم فقط مال منه یا دیگرانم اینجوری شدن،1-شکلک هام واسه گذاشتن باز نمیشه2-هرچی تایپ میکنم سر هم میاد ولی ارسالش میکنم،3-یه سری نوار ابزارم بالا بود مث آپلود عکس،سایز حروفو...حذف شدن، منم بعضی وقتا اینجوری میشم مرور گرو عوض کن اگه نشد با فیلـتر شکن بیا 6
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 مهر، 2014 همون که error 404! گفت ممنون از این همه کمک. مرورگرم مشکل نداره تا دیروز که مشکلی نداشت. 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 مهر، 2014 منم بعضی وقتا اینجوری میشم مرور گرو عوض کن اگه نشد با فیلـتر شکن بیا ممنون این شد راهنمایی،باتشکر فراوان. 4
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2014 ممنون از این همه کمک. مرورگرم مشکل نداره تا دیروز که مشکلی نداشت. نه واقعا جدی گفتم. من همین الان اینجوری شد. کش رو خالی کردم حل شد 5
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 مهر، 2014 ببخشید ولی منظورتونو از کش نمیفهمم،البته نخندین ها پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است. 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 مهر، 2014 ببخشید ولی منظورتونو از کش نمیفهمم،البته نخندین ها پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است. اگه مرورگر فایرفاکس داری، از قسمت Tools گزینه Option رو بزن. یه پنجره باز میشه. تو اون پنجره تو قسمت advanced تب network رو بزن. تو اونجا یه دکمه clear now هست. اونو بزن. کش مرورگرت خالی میشه. البته وقتی با همه مرورگرا این مشکل باشه عمدتاً با خالی کردن کش حل نمیشه (شایدم بشه ها) و روش استفاده از فیل شکن یا تغییر dns ها جواب میده 8
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 مهر، 2014 اگه مرورگر فایرفاکس داری، از قسمت Tools گزینه Option رو بزن. یه پنجره باز میشه. تو اون پنجره تو قسمت advanced تب network رو بزن. تو اونجا یه دکمه clear now هست. اونو بزن. کش مرورگرت خالی میشه. البته وقتی با همه مرورگرا این مشکل باشه عمدتاً با خالی کردن کش حل نمیشه (شایدم بشه ها) و روش استفاده از فیل شکن یا تغییر dns ها جواب میده ممنون آیا منظورتون همون چیزایه که دانلود کردم حذف بشه؟ 6
not found 16275 ارسال شده در 10 مهر، 2014 ممنون آیا منظورتون همون چیزایه که دانلود کردم حذف بشه؟ به دانلودهات کاری نداره 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مهر، 2014 آقا این چرا باز اینجوری شد؟ وقتی رو امتیاز که اومده کلیک میکنی(همون سپاس) میره تو همون صفحه که قبلا بود منتهی بازم همه اون اشتراکا هست انگاری رفتی چاه حفاری باید بیست کیلومتر بریم پایین 5
Imaaan 17059 ارسال شده در 11 مهر، 2014 آقا این چرا باز اینجوری شد؟وقتی رو امتیاز که اومده کلیک میکنی(همون سپاس) میره تو همون صفحه که قبلا بود منتهی بازم همه اون اشتراکا هست انگاری رفتی چاه حفاری باید بیست کیلومتر بریم پایین این پست رو ببینین: http://www.noandishaan.com/forums/thread5359-301.html#post1416746 7
Shining Star 2108 ارسال شده در 12 مهر، 2014 عاغا یه سوال سخت دارم اگه من این پیغامای زرد بالای انجمنو ببندم چطوری میتونم دوباره برشون گردونم ؟؟؟؟ هرکی جواب بده یه مدال استاد نمونه میدم بهش 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 مهر، 2014 عاغا یه سوال سخت دارم اگه من این پیغامای زرد بالای انجمنو ببندم چطوری میتونم دوباره برشون گردونم ؟؟؟؟ هرکی جواب بده یه مدال استاد نمونه میدم بهش دستورالعمل همیشگی ممد: کشتو پاک کن کش مرورگرتو پاک کنی برمیگرده 6
Shining Star 2108 ارسال شده در 12 مهر، 2014 دستورالعمل همیشگی ممد: کشتو پاک کنکش مرورگرتو پاک کنی برمیگرده نه خب میخوام بدون بستن مرورگر برشون گردونم. راستی اینکه همش میگن کش رو پاک کن خب دردسره. اینهمه سایت میری دوباره باید اطلاعات همشون رو یه بار دیگه دانلود کنی بعد از پاک کردن کش 5
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 12 مهر، 2014 عاغا یه سوال سخت دارم اگه من این پیغامای زرد بالای انجمنو ببندم چطوری میتونم دوباره برشون گردونم ؟؟؟؟ هرکی جواب بده یه مدال استاد نمونه میدم بهش قابل برگشت نيست تنها راهش اينه ك ممد اطلاعيه رو غير فعال و مجددا فعال كنه 7
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 مهر، 2014 سلام خوبین میگم انگشت اشارم ترکید از بس موس زدم چرا اینجوره میخوام سند کنم پدر انگشتم دراومد آخه چی شده امروز باز 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 مهر، 2014 سلام خوبین میگم انگشت اشارم ترکید از بس موس زدم چرا اینجوره میخوام سند کنم پدر انگشتم دراومد آخه چی شده امروز باز نفهمیدم الان مشکل چی بوده 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 مهر، 2014 نفهمیدم الان مشکل چی بوده الان خوب شد نمی تونستم سند کنم داشتین یکارایی میکردین سرعت اومده بود پایین نکن محمد نکن 4
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 12 مهر، 2014 الان خوب شد نمی تونستم سند کنم داشتین یکارایی میکردین سرعت اومده بود پایین نکن محمد نکن اي بابا چرا هر چي ميشه محمد بيچاره رو ميزنين لهش ميكنين. طفلي هم هيچي نميگه سرعت لود كه مياد پايين در 99% موارد مشكل از سروره. يا ميان پهناي باند رو كم ميكنن يا از ip هاي خارجي انتقال ميدن به ip هاي داخلي يا برعكس. هر وقت ديدي سرعت پايينه فیلترشكن بزن يا اگه فعاله قطعش كن 7
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 مهر، 2014 اي بابا چرا هر چي ميشه محمد بيچاره رو ميزنين لهش ميكنين. طفلي هم هيچي نميگه سرعت لود كه مياد پايين در 99% موارد مشكل از سروره. يا ميان پهناي باند رو كم ميكنن يا از ip هاي خارجي انتقال ميدن به ip هاي داخلي يا برعكس. هر وقت ديدي سرعت پايينه فیلترشكن بزن يا اگه فعاله قطعش كن قربان مرامت کجا بودی این مدت از این پس دست به دامانت شما میشم ممنون 5
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 12 مهر، 2014 قربان مرامت کجا بودی این مدت از این پس دست به دامانت شما میشم ممنون خونه بابام. من كه دامن ندارم ولي بيا :gnugghender: 4
ارسال های توصیه شده