.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اخه این محمد هم عددیه که در موردش نطر بدم خوب بزار ببنم اها به قوزک پا علاقه شدیدی داره هیچکی نفهمید که چطور مدیر شده اسمش رو عوض کرد دید کسی تحویلش نمیگیره دپرس شد باز برگشت به حالت عادی دعا هایی که در حق مردم میکنه هم هیچ تاثیری نداره وگرنه تا الان من باید 10000000000000 بار مرده باشم فعلا همین فقط همین! 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به به دوست خوب و قديمي و سبز و خوش تيپ مرسي از دعوتت محمدرضا جان اول از همه كه بايد بگم هنرمند... ماشاا.. از پنجه هاش همينجوري هنره كه چيك چيك ميچكه، و من براي هنرمندا احترام زيادي قائلم :persiana__hat: تا حالا نه ديدم به كسي توهين يا بي احترامي كنه، نه عصباني بشه، نه برخورد بدي داشته باشه؛ شخصيت آروم و باوقاري داره؛ ولي با وجود آروم بودن، شيطنتاي خاص خودشو داره، مثلا همين امضاش :w874: يا يه مدت اسمش ام.ب بود، بالاي پروفايلش نوشته بود ام.ب مخفف مرا ببوس هست :jawdrop: واسه همين فكر ميكردم قيافه شيطنت آميزي بايد داشته باشه، ولي اينطوري نبود، چهره آرومي داره، معلومه شيطنتاش زيرپوستيه :persiana__hahaha: كاراكتر خاكي و بامرامي داره بنظرم، تو مدت خيلي كوتاهي كه ديدمش يه حركت فرديني ازش رؤيت شد (اگه گفتي چي بود ؟) كلا مرام و معرفت و اينا : 20 از خس خسياي تك رقمي هم بود اگه اشتبا نكنم هي دارم فكر ميكنم يه نكته منفي پيدا كنم، چيزي يادم نمياد... ايششش اين شكلكا رو ميبينم يادش ميفتم : :wubpink: + آواتاراشو معمولا دوست دارم، بجز ايني كه الان هست البته :icon_pf (34): ديگههههه...... همينا ! چرا جمله هاي من همش مخاطبش سوم شخصه؟!!! كيههههههههههههه؟ :دي شاد و كامروا باشي 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ تو هروقت خواستی میتونی مرا ببوسی نوموخوااااااام اینجوری دیگه فاز نمیده 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام عليكم عرضم به خدمتتون خيلي فكر كردم يه انتقاد از اين محمد پيانوووووووووووووو بكنم نشد خيلي با معرفته اگه كاري از دستش بر بياد كوتاهي نميكنه پاي ثابت كل كل شيطون شوخ طبع (حدشم رعايت ميكنه) حرف دلشو ميزنه ولي سعي ميكنه كسي دلخور نشه ازش محمد پيانوووووووووو هندونه ها نيفته آهان يه انتقاد : همش ميگه خوبي هيچ وقت نميگه چه خبر 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اره دیگه می خوای یه 2 تا هم فحش بدم 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به به ببین کی اینجاسدقیقا تا فهمیدم هم یونی هستیم فارغ شدی:w821: مرسی فروغ جون:wubpink: منم همینطور ، واقعا یاد اون روزا به خیر:rose: راستی مدرکتو گرفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ در پادگان مرزن آباد سخنی از یه آغایی نقل شده در مورد اهمیت ورزش ، با این مضمون : ورزش هم خوب است . . .! منم از این جمله ی تاریخی و پرمغز استفاده میکنم و میگم : محمد رضا هم خوب است . . .! 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی سپیده جان نظر لطفته:wubpink:ببخشید دعوتت نکردم واقعا زیاد بود تعداد دوستان در مورد شوخی بیشتر توضیح میدی؟ لطف نبود حقیقت بود بله ماشاا.... لیست دوستانتون از اسامی ثبت احوال هم بیشتره :persiana__hahaha: کلا خودت زیادی شوخ طبعی فقط گاهی پایه پیدا نمی کنی که فوران کنی :4chsmu1: اما اگه یکی از هم کیشان خودت رو پیدا کنی می تونی جماعتی رو سرکار بذاری . 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ منم زیاد نمیشناسمش ولی معلومه بچه خوفی هست چون تیری هست پس دیگه حرف نداره با شخصیته و مهربون حال و احوالشم متغیره تنهایی هم براش بد نیست .......... خب اینهایی رو که گفتم جزو خوبیهای بچه تیری ها هست دیگه و یه چیز دیگه هیچ وقت نمیشه فهمید حال و احوالشون چطوریه میتونند یهویی شاد و سرحال یه دفعه جدی و سختگیر یه وقتم در خود و ساکت باشه ( اگر چیزی گفتم عین واقعیته چون خودمم تیری هستم هنوز کشف نشدیم:banel_smiley_52:) همینها دیگه 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ عه چه جلب خوب محمدرضا راستش من خیلی تحلیل ندارم یه پیش زمینه ذهنی داشتم واسه همین وختی باش اشنا شدم شبیه همون شخصیت میدیمش درست منو یاد پسرخالم که اونم اسمش محمدرضاس میندازه هم جدی هم شوخ واسه همین خیلی میترسیدم یوقت باش شوخی کنم جدیدا ترسم ریخته محمدر ضا مهربونه حافظش خوبه قشنگ یادش میمونه کی بش یوقتی چی گفته بعد به وقتش یاد ادم میکنه اوم نمیدونم چرا واسه این شکلک به این باحالی اوق زد نتیجه گیری ....>ذوق نداره جای نومه (خودش میدونه چرا) دیگه هیچی فقط بنظرم هنوز یکم ترسناک میاد و اینکه واقعا واسش احترام زیادی قایلم و به نظرم خیلی باشخصیت مودب و اقاس امیدوارم سال خیلی خوب و شاد و پر از موفقیتی داشته باشی محمدرضا 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خب چي بگم از كي بگم ... از ممد رضا ... خب چي بگم تعريف نكنم مگه ميشه ... بابا من اگه به اينجا رسيدم بخاطر اين بوده كه فقط تعريف كردم ... خب بسيار فعاله و داره تمام تلاش خودش براي تالار تخصصيش انجام ميده يه جورايي حال من گرفت چون من براي اين معدن برنامه داشتم مي خواستمش بيارمش تو تالار خودم .... اما اومدم اعلام استقلال كرد علاقه بسيار زيادي به ماشين داره بخصوص روي ماشين آلاتي كه مربوط به معدن ميشه تعصب خواصي داره .. و حاضر نيست حتي يه چرخش و به عمراني ها غرض بده خلاصه برات دارم محمدخان حالا منتظر شروع جنگ بايد باشي بين دو تالار كلا خيلي دنبال رعايت قانون مقرارت و همين هم باعث شده يخورده بهش سخت بگذره تو تالار بخصوص براي قرار دادن پست ها ممد جون ازمن بهت نصيحت 1- هيچ وقت تو زندگيت دل به كار نده 2- بيخيال باش همش به كنار پسر خيلي خيلي گلي هستي ....:flowerysmile: موفق باشي و هميشه شاد 4 لینک به دیدگاه
vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ محمد رضا خان ... از دعوت نكردن اينجانب نيز كمال تشكرو دارم والا منم زياد ايشونو نميشناسم چيزي كه مشخصه ، آدم با ادبو شوخي هستي شيله پيله هم تو كارت نيست اهل پيانويي اينا خوبن ، انتقاد حساب نميشن هميشه روشني ، اين زياد خوب نيست ، پس نقد به حساب مياد همه از امضات تعريف ميكنن ، والا ما نفهميديم اين تعريفا براي چيه . خب فارسي رو مگه ازت گرفتن كه عربي امضا ميكني . شايد بعضيا عربي بلد نباشن در كل اين ميتونه نقد باشه . آخ آخ داشت يادم ميرفت ، ظاهرا سبز هستي ، اين به همه اون نقدها ميچربه و ميشه گفت عالي هستي عالي در كل آدم خوبي هستي و من آرزوي بهترين ها رو برات دارم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به طور کلی خیلی مهربونه به طور جزئی هم مجددا" خیلی مهربونه مدیر مناسبت های انجمن مهربون- مودب مدیر تالار تک کاربری معدن 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ درود سپاسگذارم که مرا نیز در این جمع پذیرا هستید ... رفیقی سبزاندیش که همین اندیشه سبب آشناییمان شد در باشگاه مهربان و کوشا . . . تنها نکته ای که میماند این است که من ندانم چرا چندیست دچار تحول شده و به گونه ای دیگر به نظر می آید .... 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ درود...سپاس از دعوتت محمد جان ممد رضا جان...داداش مهربون خودم....مهربون و دوست داشتنی..... امضاشو!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws28::w00: من ندیدم اینو بزاره!!! قرار بود پیانو یادم بده اما زد زیرش!!!!!!!!!:w00: 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ خب محمد رضاااااااا :167: من بهش مي گم شلوخ ! چون اولين چيزي كه با ديدنش به ذهنم ميرسه همين شلوخه من يه نموره اذيتش كردم اما خودش خيلي با معرفته گاهي وختا مياد در پروف منو ميزنه و در ميره ... ( بقيشو نميگم خودت مي دوني ... ) . از ١٠ تا كلمه اي كه مي نويسه ١١ تاش این شکلکو مي ذاره : من نمي دونم موهات بو نميگيره انقد تف مالي ش مي كني ؟!!! اولا فغقط همشهري بوديم با هم , الان خبر نداره اما همسايه هم شديم جديدا . مينايي راس ميگه نصف شخصيتش توي همين امضاش نهفته س از اوناييه كه اگه نت نبود معلوم نبود چه بلايي سرش ميومد و كجا معتاد ميشد روابط اجتماعي ش كلا خيلي خوبه , مخصوصا با جنس مخالف خدا هم كه قربونش برم هرچي رو توي بساطش داشته از اين پسر دريغ نكرده تازه گاهي هم اسلامو به خطر مي ندازه من تا حالا كارم بهش نيوفتاده ببينم چقد تو اين زمينه با معرفته اما فك كنم باشه در كل خوبه , باحاله , از اوناس كه وقتي باهاش حرف مي زني دلت شاد ميشه البته اگه سرما خورده باشه عين برج زهرماره ها . موفخ باشي شلوخ :167: مرسي از دعوتت 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ تنها واژهای که میشه برای این انسان عجیب غریب به کار برد ( چه کلاسیک گفتمش :دی ) اینه: کچل 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ به به دوست خوب و قديمي و سبز و خوش تيپ مرسي از دعوتت محمدرضا جان اول از همه كه بايد بگم هنرمند... ماشاا.. از پنجه هاش همينجوري هنره كه چيك چيك ميچكه، و من براي هنرمندا احترام زيادي قائلم :persiana__hat: مرسی نوش آفرین جان:rose: لطف داری:wubpink: تا حالا نه ديدم به كسي توهين يا بي احترامي كنه، نه عصباني بشه، نه برخورد بدي داشته باشه؛ شخصيت آروم و باوقاري داره؛ ولي با وجود آروم بودن، شيطنتاي خاص خودشو داره، مثلا همين امضاش :w874: يا يه مدت اسمش ام.ب بود، بالاي پروفايلش نوشته بود ام.ب مخفف مرا ببوس هست :jawdrop: واسه همين فكر ميكردم قيافه شيطنت آميزي بايد داشته باشه، ولي اينطوري نبود، چهره آرومي داره، معلومه شيطنتاش زيرپوستيه :persiana__hahaha: كاراكتر خاكي و بامرامي داره بنظرم، تو مدت خيلي كوتاهي كه ديدمش يه حركت فرديني ازش رؤيت شد (اگه گفتي چي بود ؟) چی بود؟ كلا مرام و معرفت و اينا : 20 از خس خسياي تك رقمي هم بود اگه اشتبا نكنم بلی بلی 9 می باشیم هي دارم فكر ميكنم يه نكته منفي پيدا كنم، چيزي يادم نمياد... ايششش اين شكلكا رو ميبينم يادش ميفتم : :wubpink: + آواتاراشو معمولا دوست دارم، بجز ايني كه الان هست البته :icon_pf (34): ديگههههه...... همينا ! چرا جمله هاي من همش مخاطبش سوم شخصه؟!!! كيههههههههههههه؟ :دي شاد و كامروا باشي ممنون نوش آفرین جان مرسی که اومدی شمام همینطور:wubpink::wubpink: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ نوموخواااااااماینجوری دیگه فاز نمیده بی تربیت چجوری فاز میده پس؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام عليكمعرضم به خدمتتون خيلي فكر كردم يه انتقاد از اين محمد پيانوووووووووووووو بكنم نشد خيلي با معرفته اگه كاري از دستش بر بياد كوتاهي نميكنه پاي ثابت كل كل شيطون شوخ طبع (حدشم رعايت ميكنه) حرف دلشو ميزنه ولي سعي ميكنه كسي دلخور نشه ازش محمد پيانوووووووووو هندونه ها نيفته آهان يه انتقاد : همش ميگه خوبي هيچ وقت نميگه چه خبر به بههههه یاسمن گل بانوووووووووو مرسی یاسی:wubpink: حالا چه خبر؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده