Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ میدونم... تایید میشه... دقیقا... من که امروز بدجوری دلم گرفته دارم همش hallelujah گوش میدم... با unforgiven که فکر کنم تلخ ترین آهنگیه که تو تمام زندگیم شنیدم... من امروووووووزززززززز . . . فقط یکم Sting گوش دادم . . . همین! همش برام تازگی داره آهنگش! 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من امروووووووزززززززز . . .فقط یکم Sting گوش دادم . . . همین! همش برام تازگی داره آهنگش! من از دیشب تا حالا دارم همش تو مایه های soldier of fortune و sometimes i feel like screaming گوش میدم... بعد از مدت ها هم unforgiven رو گوش دادم... نمیدونی چه حسی داد... برگشتم به دوران راهنمایی... این آهنگ ohne dich مال رامشتاین رو شنیدی ؟ اگر نه حتما حتما برو بگیر... خیلی عالیه... 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من اتفاقا خوشحالم دلم میخواد این چهار سال به شدت هرچه سریعتر تموم بشه تکلیفمو بدونم سر در گم موندم 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من از دیشب تا حالا دارم همش تو مایه های soldier of fortune و sometimes i feel like screaming گوش میدم... بعد از مدت ها هم unforgiven رو گوش دادم... نمیدونی چه حسی داد... برگشتم به دوران راهنمایی... این آهنگ ohne dich مال رامشتاین رو شنیدی ؟ اگر نه حتما حتما برو بگیر... خیلی عالیه... من آلمانی هیچچی نمیفهمم ولی ریتم آهنگای رامشتاین خیلی باحاله . . . اون du riechst so gut شون خیلی باحال بود . :دی! اینو خواهم گوشید! مرسی :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ مجلس مردونه شد ؟ خانوم ها کوشن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من آلمانی هیچچی نمیفهمم ولی ریتم آهنگای رامشتاین خیلی باحاله . . . اون du riechst so gut شون خیلی باحال بود . :دی!اینو خواهم گوشید! مرسی :mornincoffee: منم خیلی کم بلدم... ولی به جاش روم زیاده... به زور یاد میگیرم... خیال کردی چطوری انگلیسی بلد شدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من اتفاقا خوشحالم دلم میخواد این چهار سال به شدت هرچه سریعتر تموم بشه تکلیفمو بدونم سر در گم موندم داداش سهیل تو باز از من خیلی بهتری... من اگر وضعم رو بهت بگم گریت میگیره... ولی چه میشه گفت... هرچی به سرم اومده کار خودم بوده... خود کرده را تدبیر نیست... 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ هر عقیده ای داری داشته باش، به شرط آنکه از جان و دل به آن معتقد نباشی! « لاروشفوکو» 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ داداش سهیل تو باز از من خیلی بهتری... من اگر وضعم رو بهت بگم گریت میگیره... ولی چه میشه گفت... هرچی به سرم اومده کار خودم بوده... خود کرده را تدبیر نیست... هزار تا راه داری که میتونی انتخاب کنی بعدش که یکی رو انتخاب کردی هزار تا نتیجه میتونه اتفاق بیفته من تازگیا فهمیدم آدم نباید خودشو ملامت کنه چرا که آدما همیشه بهترین عملکردو از خودشون نشون میدن....هیچ تضمینی وجود نداره که انتخابی متفاوت نتیجه ای بهتر میتونست داشته باشه خوش باش و مخور غم جهان گذران 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ هزار تا راه داری که میتونی انتخاب کنی بعدش که یکی رو انتخاب کردی هزار تا نتیجه میتونه اتفاق بیفتهمن تازگیا فهمیدم آدم نباید خودشو ملامت کنه چرا که آدما همیشه بهترین عملکردو از خودشون نشون میدن....هیچ تضمینی وجود نداره که انتخابی متفاوت نتیجه ای بهتر میتونست داشته باشه خوش باش و مخور غم جهان گذران اعتقاد آرامش بخشی بود... منم سعی میکنم همینطوری فکر کنم... 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ مجلس مردونه شد ؟ خانوم ها کوشن ؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ خانوم شما بفرما یه استکان چایی میل کن... اجازه بده آقاییون اینکارا رو انجام بدند... بده امین انجام بده... 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ خانوم شما بفرما یه استکان چایی میل کن... اجازه بده آقاییون اینکارا رو انجام بدند... بده امین انجام بده... ما با جارو شارژی جارو میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ I feel I need a little help this tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . . . . .!! ( با جیغ بخونینن )! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ما با جارو شارژی جارو میکنیم اونم قبوله... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ I feel I need a little help this tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . . . . .!! ( با جیغ بخونینن )! :icon_pf (34): :ws28::ws28: داری just feel better گوش میدی ؟ عشق منه این آهنگ... :w42: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28::ws28: داری just feel better گوش میدی ؟ عشق منه این آهنگ... :w42: اصلا کل آهنگ یه طرف . . این یه تیکش یه طرف 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ خانوم شما بفرما یه استکان چایی میل کن... اجازه بده آقاییون اینکارا رو انجام بدند... بده امین انجام بده... این چند روز که خونه نبودم،چقدر کثیف شده! اکثر دانشجوها فردا کلاس میرن،من و دوستم باید خونه رو تمیز کنیم! امین جان در حال کمک... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من که خونه امممممممممممممممممممم دلتون آب شه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده