Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من که چیزی نمیشنوم..شاید چون گوش بصیرت ندارم :ws54: عجیبه ها... منم نمیشنوم... الان دوباره میزارم... این چه مرگش شده من نمیدونم... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ [FLASH=""] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ کجای کاری بابا از بند آزاد شد رفتیم عیادتش:shad: ه نه باب هیش کدوم نیستم باید می خوندی: گل پری جون ................ بله گا پری جون ................ بله ببشخید..بلت نبودم عجیبه ها... منم نمیشنوم... الان دوباره میزارم... این چه مرگش شده من نمیدونم... عجیبه الان صداش اون صفحه میاد 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ببشخید..بلت نبودم آهنگشو گوش ندادی؟ ته قره..... یعنی قرم نداشته باشی پا می شی میای وسط.....:shad: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ آهنگشو گوش ندادی؟ته قره..... یعنی قرم نداشته باشی پا می شی میای وسط.....:shad: فکر نکنم شنیده باشم... :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ عجیبه الان صداش اون صفحه میاد اشکال نداره... مسئله این است که صداش بیاد... از کجاش میاد مهم نیست... 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ الآن میلادم میاد همین پایینه!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ای میلاد گولاخ من کجایی که بیای یه آهنگ دره پیت بزاری برامون... اینجام روح میلاد شاد!! کجای کاری بابا از بند آزاد شد رفتیم عیادتش:shad: پریممممممممم :w42: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ یه عالمه کار رو هم مونده دارممممممممم:cryingf: باز کی می خواد بره یونی 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اینجام چرا داد میزنی خوب... :icon_razz: تازشم سیییلاااااااااااااااام... یه عالمه کار رو هم مونده دارممممممممم:cryingf:باز کی می خواد بره یونی اشکال نداره... توام مثل من نرو... تازشم من درسامو تو عید خوندم الان برم یونی هیچ کاری ندارم... 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اشکال نداره... توام مثل من نرو... تازشم من درسامو تو عید خوندم الان برم یونی هیچ کاری ندارم... چقد زرنگییییییی من کلی تایپ داشتم گفتم خیلاشو تایپ می کنم کمش می مونه! برعکس کمشو تایپ کردم خیلیاش مونده پروژه اینا هم اصلا حرفشو نزن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی فردا اینجا خلوت میشه ؟ پس من کجا غم و غصه ها رو فراموش کنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من هیچ حسی نسبت به فردا ندارم . . . 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اشکال نداره... توام مثل من نرو... تازشم من درسامو تو عید خوندم الان برم یونی هیچ کاری ندارم... اییششششششششششش اینخده از اینا که تو عید درس می خونن........:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی فردا اینجا خلوت میشه ؟ پس من کجا غم و غصه ها رو فراموش کنم ؟ الهیییییییییی:w36: هر کی نباشه این ممد هست تو خودتو ناراحت نکن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ چقد زرنگیییییییمن کلی تایپ داشتم گفتم خیلاشو تایپ می کنم کمش می مونه! برعکس کمشو تایپ کردم خیلیاش مونده پروژه اینا هم اصلا حرفشو نزن:icon_pf (34): زرنگ خودتی... پخمه تر از من پیدا نمیشه... :icon_razz: منم شونصد تا تایپ و پروژه و برنامه نویسی و هزار کوفت دیگه داشتم... تمومش کردم... الان میرم با افتخار جلوی استاد همشو تحویل میدم... یه تیکه بهم میندازه... نصف نمره رو بهم میده حالمو میگیره... خیلی خوبه... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ چقد زرنگیییییییمن کلی تایپ داشتم گفتم خیلاشو تایپ می کنم کمش می مونه! برعکس کمشو تایپ کردم خیلیاش مونده پروژه اینا هم اصلا حرفشو نزن:icon_pf (34): من از پروژه فقط عنوانش رو انتخاب کردم:banel_smiley_52: فردا و 3 شنبه هم کنفرانس دارم فقط موضوعشو بلدم 6 تا نقاشی هم باید امتحان می گرفتم هنوز هیچی نگرفتم دیگه یادم نمی یاد چی کار داشتم 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ واسه من که فردا هم مثل بقیه ی روزا تعطیله، سه ماهه که کلا روزام تعطیلن. فقط حسش بود باید برم دنبال کار بگردم این آهنگی هم که دو صفحه پیش بود بسی باحال بود. خوشمان آمددد 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اینجام پریممممممممم :w42: میلینگ:w42: ور نپری دیگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده