Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ درود ...:icon_gol: وای تعطیلیا تموم شد....فردا رو بگو که باید بریم یونی و روز از نو و بدبختی از نو:ws54: چه جوری امشب خوابم میبره!!!:ws54: 26 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اینا که هیچی..بعدش امتحانها و پروژه و دوباره امتحان بعد از عید خیلی بده :ws54: 11 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ دانشگاه نمیرم ... ولی باهاتون همدردی می کنم ... :ws54: 7 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اره فردا بازم شروع شد یاد دوران مدرسه میفتم اون موقع ها هم چندان ناراحت نمی شدم:w00: 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ درود ...:icon_gol:وای تعطیلیا تموم شد....فردا رو بگو که باید بریم یونی و روز از نو و بدبختی از نو:ws54: چه جوری امشب خوابم میبره!!!:ws54: ااینجاست که میگن به دنیا و هر چه در آن است وابسته نشوید(تعطیلات هم از همه بدتر) 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پس چرا من اصلا هیچ حسی ندارم... ناراحتم نیستم... خوشحالم نیستم... یاد اون آهنگ پینک فلوید کبیر افتادم که میگه : I've become, comfortably numb... حالا این قضیه ی منه... دیگه نه از تعطیلات خوشحال میشم نه از شروع کلاس ها ناراحت میشم... :shame: 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پس چرا من اصلا هیچ حسی ندارم... ناراحتم نیستم... خوشحالم نیستم... یاد اون آهنگ پینک فلوید کبیر افتادم که میگه : I've become, comfortably numb... حالا این قضیه ی منه... دیگه نه از تعطیلات خوشحال میشم نه از شروع کلاس ها ناراحت میشم... :shame: تو به پوچی رسیدی!! کارت تمومه!! 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ تو به پوچی رسیدی!! کارت تمومه!! دخیخا... به قول john lennon کبیر که من خودم قربونش بشم : as soon as you're born, they make you feel small, by giving you no time and instead of it all, till the pain is so big you feel nothing at all من حالا به همین درجه رسیدم... :shame: 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بیاد یه آهنگ شاد بذاره تو این تاپیک..دلم از غصه ترکید 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بیاد یه آهنگ شاد بذاره تو این تاپیک..دلم از غصه ترکید ای میلاد گولاخ من کجایی که بیای یه آهنگ دره پیت بزاری برامون... میخوای من برات چندتا آهنگ بزارم همین الان خودکشی کنیم با هم ؟ حالا جدی میخوای یه آهنگ بزارم ؟ 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه نه از تعطیلات خوشحال میشم نه از شروع کلاس ها ناراحت میشم من هم همینطور!البته بقول حضرت حافظ کوته نتوان کرد که این قصه دراز است 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ یکی بیاد یه آهنگ شاد بذاره تو این تاپیک..دلم از غصه ترکید من برات می خونم: هلوی منی تو..... می خوام تورو گاز بزنم 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ای میلاد گولاخ من کجایی که بیای یه آهنگ دره پیت بزاری برامون... میخوای من برات چندتا آهنگ بزارم همین الان خودکشی کنیم با هم ؟ حالا جدی میخوای یه آهنگ بزارم ؟ روح میلاد شاد!! خودکشی؟ Don't tempt me تازه از فکرش اومدم بیرون اگر زحمتت نیست بیذار 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من هم همینطور!البته بقول حضرت حافظ کوته نتوان کرد که این قصه دراز است شما را به شنیدن آهنگ brain damage پینک فلوید دعوت میکنم برادر تراجدی... [FLASH=""] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ روح میلاد شاد!!خودکشی؟ Don't tempt me تازه از فکرش اومدم بیرون اگر زحمتت نیست بیذار برمیگرده... یعنی امیدوارم... خیلی نامردیه اگر نیاد... آخ جون... نه در نیا... خوبه... گذاشتم... صداش در میاد یا نه ؟ یه آهنگ خوش حالی گذاشتم که دچار توهم فانتزی بشیم... 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من برات می خونم:هلوی منی تو..... می خوام تورو گاز بزنم پری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: تو خودت قند و نباتی!! شکلاتی!! عسلی یا که شیرینی، که به دل اینجور میشینی؟ 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من که چیزی نمیشنوم..شاید چون گوش بصیرت ندارم :ws54: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ گلدون ملدون خونه مونه شونه پونه دونه نمیخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام... من تو رو میخوام تو رو میخوام اونا رو نمیخوام... 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ برمیگرده... یعنی امیدوارم... خیلی نامردیه اگر نیاد... آخ جون... نه در نیا... خوبه... گذاشتم... صداش در میاد یا نه ؟ یه آهنگ خوش حالی گذاشتم که دچار توهم فانتزی بشیم... کجای کاری بابا از بند آزاد شد رفتیم عیادتش:shad: پری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop:تو خودت قند و نباتی!! شکلاتی!! عسلی یا که شیرینی، که به دل اینجور میشینی؟ ه نه باب هیش کدوم نیستم باید می خوندی: گل پری جون ................ بله گا پری جون ................ بله 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده