میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ استادایی ک فردا میرن یونی واقعا فکر میکنن کسی میره سره کلاس مگه شما نمیرین؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من احساس میکنم این تاپیک ماله بچه های اول راهنماییه !!!! آخه جوجه ترم ها، کسی 14 فروردین میره سر کلاس؟ 7 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ استادایی ک فردا میرن یونی واقعا فکر میکنن کسی میره سره کلاس من میخوام برم :2525s: 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من فردا 8 نقشه برداري دارم.اگه خواب نمونم ميرم چون تو اين 3هفته كه دانشگاه نرفتم تا 11 ميخوابيدم هييييي روزگار ....چه زود گذشت لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ راستش من زیاد با رفتنش مشکلی ندارم ، البته ناراحت گه هستم .... ولی این تبریک گفتن بعد از 13 روز واقعا عذاب آوره ... تا 5 شنبه راه میری تو مدرسه ، به سلام چطوری ، سال ... 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من میخوام برم :2525s: زن داداش از شما بعیده 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ راستش من زیاد با رفتنش مشکلی ندارم ، البته ناراحت گه هستم .... ولی این تبریک گفتن بعد از 13 روز واقعا عذاب آوره ... تا 5 شنبه راه میری تو مدرسه ، به سلام چطوری ، سال ... مدرسه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ مدرسه؟؟؟؟ منم ترم اول به دانشگاه میگفتم مدرسه...به استادا هم میگفتم معلم.....یادش بخیییییییر 5 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ زن داداش از شما بعیده دلم نمیخواد برم ولی مجبورم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من احساس میکنم این تاپیک ماله بچه های اول راهنماییه !!!! آخه جوجه ترم ها، کسی 14 فروردین میره سر کلاس؟ ایول .خوب گفتی :ws28: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ منم ترم اول به دانشگاه میگفتم مدرسه...به استادا هم میگفتم معلم.....یادش بخیییییییر ارهههههههه یادش بخیر دلم نمیخواد برم ولی مجبورم :icon_pf (34): هیچ اجباری در کار نیست بگیر تخت بخواب 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ حالا جدی مدرسه؟؟!! بله ، 3م .... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بله ، 3م .... موفق باشی جانم 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ هیچ اجباری در کار نیست بگیر تخت بخواب نخیر من میخوام برم 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ نخیر من میخوام برم مگه از رو جنازی من رد بشی 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ مگه از رو جنازی من رد بشی بیخیاااااااااااااااااااااااال میلاد :icon_pf (34): من اگه ترک تحصیل کنم از رو جنازه تو رد نمیشم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ شما حوزه علمیه درس میخونی؟ چيه؟ بهم نمياد، خيلي هم دلتون بخواد:w00: جسم هر چه کثیف تر باشد روح پاک تر میشود........ خداييش وقتي توي کلاس اون استاد ميشينم، از اينکه يکي اينجوري بياد توي دانشگاه ناراحت ميشم. خدا شرشون رو از سرمون کم کنه.(البته فکر کنم خدا نتونه و خودمون بايد دست به کار بشيم) 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من احساس میکنم این تاپیک ماله بچه های اول راهنماییه !!!! آخه جوجه ترم ها، کسی 14 فروردین میره سر کلاس؟ وقتی 4 جلسه غیبت داری مجبوری بری حذفت نکنن:pichak29: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده