مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ نحسی گرفته است دلم را ... گذشت سالی دِگر از عمر من ؛ شاید که نزدیکترم کند به آرزویی محال... آری... کهنه آرزوئی محال! نمی پیچد هنوز در کوچه های بی بهار ، عطری از عشق... نگون بختم هنوز و در گیر این قانون نحس!!!! کاش سیزده را بدر می کردم... 13 فروردین 90 16 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ دلگیرم از حجم اتاقم... از تمام رویاها دلگیرم... از خودم دلگیرم! هم از روحم، هم از جسم... دلگیرم از آدمها، دلگیرم از این حال و هوا؛ دلگیرم از احساسم... دلگیرم از این همه درد ، دلگیرم از فراموش شدنها.... دلگیرم از آسمون که دارم میبارم و اون نمیباره، دلگیرم و دلتنگ!!ء 13 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ هیچ چیز آرام نیست... من هنوز بی قرارم ، بی قرار نداشتن تو... به فرض که باشی ،به فرض که بخواهی؛ چه سود وقتی هر لحظه ترس رفتنت باشد ! نمی خواهم این بودن را... ...نمی خواهم!!! اما بیا... 19 فروردین 9 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ یادم باشد امید کسی را از او نگیرم ... شاید این تنها چیزی است که او دارد... شاید یک روز دیگر ، یک دنیای دیگر ، یک جای دیگر تو در کنارم باشی... من به تناسخ ایمان دارم!!! اینبار تقدیمت می کنم به همانی که در کنارش هستی ! شاد باش! مونا 9 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ کودک که بودیم چه دل بزرگی داشتیم ؛ امروز که بزرگیم چه دل تنگی داریم ... حسادت کردم به او که آرام و نرم خوابیده بود و رها بود از هر فکری... کاش هنوز عاشقانه هایم را با عروسک می گفتم و دلخوشی هایم بستنی و بادکنک و آبنبات بود ... دلم فقط کمی ، فقط کمی از آن روزها را می خواهد! مونا 9 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ همین لحظه، همین ساعت، همین ثانیه ، همین حالا؛ به توئی فکر می کنم که ما شدمان را از زمین و آسمان طلب می کنم... توئی که حتی نمی دانی در دلم عشقت نهفته!!! مونا 7 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ دلم مي خواهد آنقدر بنويسم تا نفسهايم تمام شود...ء 9 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ دلم برای دلی تنگ میشود گاهی . . . ء 5 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ الهی ! آنچنان غریق دریای غربتمان نکن که به سوی هر خاشاک عاطفه ای دست نیاز دراز کنیم...!ء 5 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ درخت که باشی، سردی و گرمی روزگار را که چشیده باشی، می فهمی که به عبور هیچ عابری اعتمادی نیست . . . 5 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خدایا کسی را به چیزی که قسمتش نیست, عادت نده... 5 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ این روزها ، دوست دارم تورا داشته باشم ، تا اینکه ، تورا دوست داشته باشم!! 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ خدایا!؟! تو که پیرهن نمی پوشی ، پس من هر چی باشه کلی پیرهن بیشتر از تو پاره کردم ! میشه به حرفام گوش کنی . . . ؟! 3 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ دنيا هرزه است. تو را كنار کسی می خواباند كه دوستش نداری! بوسه های اتفاقی را با خاطره ها مي دهی و هميشه ی خدا چشم هايت بسته است! اين آخر مصيبت نيست، قلب قلب كوچك ساكتت همين قلب لعنتی، ارضا نمی شود!!!!! 4 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ رابطه ای رو که مُرده ، هر 5 دقیقه 1 بار نبضشو نگیر ! دیگه مرده...ء 3 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ روزهـــــــای تنهــــــایی را دوســـت دارم ولـــی شبــهـــایش را نـــــه !!! 2 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در کلاس روزگار درسها گونه گونه هست درس دست یافتن به آب و نان درس زیستن کنار این و آن درس مهر درس قهر درس آشنا شدن درس با سرشک غم ز هم جدا شدن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده