سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ مردم فکر میکنند خبرها را خودم مینویسم! سایت پارسینه: در وِیژه برنامه نوروزی سال جدید در شبکه سوم سیما، یکی از مهمانان برنامه، مجری بخش خبری 20.30 و خبر شبانگاهی شبکه سه، زهرا رکوعی بود، اجرای این ویژه برنامه را هم فرزاد حسنی به عهده داشت. در بخشی از این برنامه، رکوعی در پاسخ به سئوالی در مورد عکس العمل مردم نسبت به مجریان و بازیگران گفت:مردم وقتی من رو می بینن گلایه می کنن از بعضی خبر هایی که می خونم! و فکر می کنن من خودم خبرها رو تهیه کردم و خودم سیاست گذاری می کنم. وی خطاب به مردم گفت: مردم عزیز! باور کنید من فقط یک اخبارگو هستم و نه در تهیه خبرها و نه در متن اون و نه در محتوای خبرها دست دارم. من هیچ نقشی در سیاست گذاری های سیما و بخش خبری ندارم! اگر هم کسی رنجیده، عذرخواهی می کنم. 13 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ حداقل با اون آب و تاب دیگه نگو 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ هر نونی خوردن نداره .... یکی دیگه مینویسه خب مجور نیستی نخون (کلا گفتم) 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ حداقل با اون آب و تاب دیگه نگو راست می گه دیگه اونا که دروغ می گن اینام که هی همچین با اون لحنشون رو اعصاب آدم اسپانیایی می رقصن معلومه اگه تو کوچه ببیننشون خدا م بهشون رحم نمی تونه بکنه یکی نیست بگه خوب برو اخبار یه جا دیگه رو بگو می گن از خود درخته دیگه! 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ هر نونی خوردن نداره .... یکی دیگه مینویسه خب مجور نیستی نخون (کلا گفتم) اینو نگه چی بگه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ این خانوم رو یه بار مثل اینکه تو تاکسی نوازش داده بودن :4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ راست می گه دیگهاونا که دروغ می گن اینام که هی همچین با اون لحنشون رو اعصاب آدم اسپانیایی می رقصن معلومه اگه تو کوچه ببیننشون خدا م بهشون رحم نمی تونه بکنه یکی نیست بگه خوب برو اخبار یه جا دیگه رو بگو می گن از خود درخته دیگه! واقعا نصف اعصاب خوردی من یکی که به خاطر لحن ایناست. :w00: 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اینو نگه چی بگه با این کارا میخوان هم از توبره بخورن هم از آخور 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا نصف اعصاب خوردی من یکی که به خاطر لحن ایناست. :w00: نون همبن آب و تابش رو می خوره دیگه! عین این ده نمکی این شریفی نیا این یارو افتخاری! ماشاالله یکی دو تام نیستن که... 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ این خانوم رو یه بار مثل اینکه تو تاکسی نوازش داده بودن :4chsmu1: چی کارش کردن؟ نون همبن آب و تابش رو می خوره دیگه!عین این ده نمکی این شریفی نیا این یارو افتخاری! ماشاالله یکی دو تام نیستن که... همون!! اگر خائن کم بود که الان این وضع رو نداشتیم 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بزار بخوره بهتر از این یارو هست اون خبر نگاره که فرستادنش الان تو فرانسه است..... بزار بخوره بهتر از اون آدمایی که با یه ساندیس هم نوعش رو میکشه...... بزار بخوره اینقدر بخورن تا بترکن..... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ با این کارا میخوان هم از توبره بخورن هم از آخور دخیخا میدونن اربابشان نفسای اخرشونه واسه اون میخوان هوای این طرفم داشته باشن غافل از اینکه مزدور همیشه مزدوره 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ چی کارش کردن؟ تو تاکسی اونقدر مسافرا بهش بد وبیراه گفته بودن که مجبور شده بود وسط راه پیاده بشه 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بزار بخوره بهتر از این یارو هست اون خبر نگاره که فرستادنش الان تو فرانسه است.....بزار بخوره بهتر از اون آدمایی که با یه ساندیس هم نوعش رو میکشه...... بزار بخوره اینقدر بخورن تا بترکن..... از فرانسه اخراجش کردن آشغالو 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ تو تاکسی اونقدر مسافرا بهش بد وبیراه گفته بودن که مجبور شده بود وسط راه پیاده بشه مگه اینا سوار تاکسی هم میشن؟:ws28: حقش همینه! 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ تو تاکسی اونقدر مسافرا بهش بد وبیراه گفته بودن که مجبور شده بود وسط راه پیاده بشه دم مسافرا گرم من بودم ماچش میکردم 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بزار بخوره بهتر از این یارو هست اون خبر نگاره که فرستادنش الان تو فرانسه است.....بزار بخوره بهتر از اون آدمایی که با یه ساندیس هم نوعش رو میکشه...... بزار بخوره اینقدر بخورن تا بترکن..... آره اون کامران نجفی و روحانی و شاهسون معصومی مفت خورشون بیچاره خبرنگارا میرن از دل لیبی و بحرین و ژاپن کلی خبرای دست اول کسب می کنن بعدش اینام میرن میخورن می خوابن هر ازگاهی از داخل شهر پاریس از نمایشگاهی خبر ارسال می کنن 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ نونشو اونا می خورن حرصشو ما! فحششو یکی دیگه یا همشون! تا کی قراره حرص بخوریم ای خداااا 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ این یارو تو مالزی همش داره عشق می کنه نمیدونم والا این نونا رو چطوری می خورن بعضیا 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ این یارو تو مالزی همش داره عشق می کنه نمیدونم والا این نونا رو چطوری می خورن بعضیا اینا نون امام زمان رو میخورن ... آی برکت داره 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده