pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ شوخی شوخی با سلامتی بچه ها هم شوخی؟؟ به خدا شوخی خوبی نیست 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سجاد سرش گیج رفت؟ سر درد داشت بردینش بیمارستان؟ چی شده آخه؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ان شاءالله هر چی هستش به خیر و خوبی بهتر بشه و سلامتی اش رو بدست بیاره.... :rose:دعا میکنیم که خدا خودش نگهدارش باشه و همیشه هم در صحت و سلامتی باشه........ :rose: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ آتروس تهران تلپ شدی سجاد اردبیل سر پستشه تو چطور پیشش بودی؟؟؟؟؟ زشته اینجور دروغ 13 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سجاد سرش گیج رفت؟ سر درد داشت بردینش بیمارستان؟چی شده آخه؟؟؟؟؟؟ خیلی هم خوبه الانم سالمه سالمه 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ آتروس تهران تلپ شدیسجاد اردبیل سر پستشه تو چطور پیشش بودی؟؟؟؟؟ زشته اینجور دروغ 13 خیلی هم خوبه الانم سالمه سالمه خدا رو شکر بابا مردیم که اه این حرفا چیه می زنین 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ میگه : عالیم و سرحال! ================================= پ.ن : شوخی بسیار مسخره ای بود ;) 7 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ با جون مردم که نمیشه بازی کرد که !این دیگه چه دروغه ... 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ سهیل میگه سجاد حالش خوبه اصلا خنده دار نبود این شوخی ها...جالب و هیجانی هم نبود. 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اوخ اوخ مثل اینکه داره ناجور میشه دوستان هم اکنون یه خبر خوب بهتون میخوام بدم مثل اینکه معجزه ای رخ داده و دعاهای همه دوستانی که دیشب ساعت 4 با دیدن این تاپیکواسه سجاد کردن مستجاب شده و سجاد طبق آخرین خبر داره پسته میخوره و 13 رو بدر میکنه میدونم خیلیا با دیدن این تاپیک ناراحت شدم ولی تا اونجایی که تونستم به همه با پیام خصوصی خبر دادمکه زیاد غصه نخورن در آخر ممنون از دوستانی که در این پروژه با من هم دست بودن مخصوصا عمو eder الهامsheikh و دیگر دوستان دیگه دلم نیومد 13 تون خراب شه دوستون دارم خدایا... شکرت سجاد حالش خوب شد 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من که خودم تا سجاد رو با چشمای خودم اینجا نبینم باور نمیکنم..... من برم بچها مثل اینکه یه سری قصد توطئه دارن:w36:من دوستون دارم:1238: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ خب خدا رو شکر که حالش خوب شد آره خیلی خدا ذوسش داره گفتم میتونه از پسش بر بیاد 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ موضوع های بهتری هم هست برای شوخی لطفا با احساسات بچه ها بازی نکنید و برای خود شیرینی از اسم دوستانی که عزیز همن استفاده نکنید 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده