shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان این تمرین رو من باید هرچه زود تر تحویل بدم اگر کسی بلده یا انجام داده کمکم کنه من کل عید رو ور رفتم نشد که نشد ..... کمک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
arash_sn 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ لازم نیست به خودتان در مورد این مثال زحمت دهید ! چونکه این مثال بصورت حل شده در Help نرم افزار موجود است و شما در بخش Abaqus Example Problem Manual ودر قسمت 2.1.5 میتوانید آنرا ببینید . 3 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اقا یکی من رو کمک کنه .... اخه چرا کسی نیست 1 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ لازم نیست به خودتان در مورد این مثال زحمت دهید ! چونکه این مثال بصورت حل شده در help نرم افزار موجود است و شما در بخش abaqus example problem manual ودر قسمت 2.1.5 میتوانید آنرا ببینید . میشه لطف کنید بگید کحای این هلپ هست ؟ من چنین گزینه ای که شما می گید ندیدم لطف کنید کمک کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده