رفتن به مطلب

ابداع محقق ایرانی دانشگاه پوردو برای تزریق بدون درد تمامی داروها


ارسال های توصیه شده

ابداع محقق ایرانی دانشگاه پوردو برای تزریق بدون درد تمامی داروها

7ab02b62f90f93c0a09d977efb278189.jpg

محقق ایرانی دانشگاه پوردو و همکارانش در این دانشگاه موفق به ابداع پمپی کوچک شدند که با کمک حرارت بدن فعال شده و می تواند انواع داروها را با کمک میکرو سوزنها از طریق پوست به بدن انسان انتقال دهد بدون اینکه دردی احساس شود. break.gif

محقق ایرانی دانشگاه پوردو و همکارانش در این دانشگاه موفق به ابداع پمپی کوچک شدند که با کمک حرارت بدن فعال شده و می تواند انواع داروها را با کمک میکرو سوزنها از طریق پوست به بدن انسان انتقال دهد بدون اینکه دردی احساس شود.

محققان دانشگاه پوردو چندین سال است که مشغول کار بر روی صفحه ای از میکرو سوزنها هستند که می تواند بدون ایجاد درد و به راحتی داروها را به بدن انسان انتقال دهند.

اما مولکولهای بسیاری از داروها بسیار بزرگتر از چیزی هستند که بتوان از طریق پوست آن را به داخل بدن انتقال داد، سیستمی که این برچسبهای میکروسوزنی بر اساس آن داروها را انتقال می دهند.

بابک ضیایی محقق ایرانی دانشگاه پوردو موفق به ارائه پمپهای جدیدی شده که می تواند با ایجاد فشار کافی برای عبور دادن داروها از میان میکروسوزنها و تزریق آنها به بدن، نیاز به استفاده از سوزنهای دردناک و ترسناک تزریقهای عمیقتر را از بین برده و این مشکل را رفع کند.

این پمپها دارو و مایعات را در خود نگه می دارند و با حرارت بدن این مایع به جوش آمده و بخار ناشی از جوشش مایع برای فشرده کردن داروها از میان سوزنهای ۲۰ میکرونی کافی خواهد بود.

به بیانی دیگر برای فعال سازی این پمپ تنها به حرارات انگشت دست نیاز خواهید داشت.

بابک ضیائی مهندس رایانه و الکتریک دانشگاه پوردو درباره اختراع جدید خود گفت: ما پمپ ساده ای ابداع کرده ایم که با تماس انگشتان دست فعال شده و نیازی به باطری ندارد.

به گفته وی استفاده از این واکسنها و پمپ کوچکش در حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان خواهد برد و سپس باید این تجهیزات یک بار مصرف و کوچک را به دور انداخت.

به گفته ضیائی این راه حل در عین سادگی و کارآمد بودن مشکلی بسیار پیچیده را حل کرده و توانسته است میزان مناسبی از نیرو برابر چند پوند در اینچ مربع را از میان چنین پمپ کوچکی به وجود آورد.

ضیائی به کمک همکارانش این نمونه را با استفاده از فلوروکربنها مورد آزمایش قرار دادند.

قدم بعدی همراه کردن پمپ و میکروسوزنها است تا کارایی این پمپ نسبت به داروهای مختلف مورد بررسی قرار گیرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...