sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ فروردین، ۱۳۹۰ دختری بعد از ازدواج نمی توانست با مادرشوهرش کنار بیاید و هر روز با او جر و بحث می کرد. عاقبت دختر نزد داروسازی که دوست صمیمی پدرش بود رفت و از او تقاضا کرد سمی به او بدهد تا بتواند مادر شوهرش را بکشد!داروساز گفت اگر سم خطرناکی به او بدهد و مادرشوهرش بمیرد،همه به او شک خواهند کرد،پس معجونی به دختر داد و گفت که هر روز مقداری از آن را در غذای مادرشوهر بریزد تا سم معجون کم کم در او اثر کند و او را بکشد و توصیه کرد در این مدت با مادرشوهر مدارا کند تا کسی به او شک نبرد. دختر معجون را گرفت و خوشحال به خانه برگشت و هر روز مقداری از آن را در غذای مادرشوهر می ریخت و با مهربانی به او می داد.هفته ها گذشت و با مهر و محبت عروس،اخلاق مادرشوهر هم بهتروبهتر شد تا آن جا که یک روز دختر نزد داروساز رفت و به او گفت : دیگر از مادرشوهرم متنفر نیستم. حالا او را مانند مادرم دوست دارم و دیگر دلم نمی خواهد که بمیرد، خواهش می کنم داروی دیگری به من بدهید تا سم را از بدنش خارج کند . داروساز لبخندی زد و گفت : دخترم، نگران نباش. آن معجونی که به تو دادم سم نبود بلکه سم در ذهن خود تو بود که حالا با عشق به مادرشوهرت از بین رفته است . 10 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ امیدوارم کاربرد داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ sarooneh گفته است: امیدوارم کاربرد داشته باشه باید یه واسطه پیدا کنم این معجونو ببره بده به خانمم. 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ کی بهتر از خوده خانوما که عشق کشتن مادر شوهراشونو دارن 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ sarooneh گفته است: کی بهتر از خوده خانوما که عشق کشتن مادر شوهراشونو دارن خوب نباید بفهمه از طرف منه. وگرنه شک میکنه. من ببرم بدم که فکر میکنه مولتی ویتامینه. 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۰ یعنی فک میکنه خیلی دوسش داری؟ 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۰ sarooneh گفته است: یعنی فک میکنه خیلی دوسش داری؟ آره دیگه. فکر میکنه چیه. خوب معلومه که دوسش دارم. مگه میشه آدم مادرشو دوست نداشته باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۰ مادر زنتو با مادر شوهرت اشتباهی نگرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۰ sarooneh گفته است: مادر زنتو با مادر شوهرت اشتباهی نگرفتی؟ یه بار دیگه بخون پستارو. 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۰ اهاااااااااااااااااا منظورت مادره خودتون بوده به به ایشالا واسطه هم پیدا میشه شما نگران نباش لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۰ مرسی جالب بود..اما چرا تو تالار عکس زدی ؟ منتقل میشه گفتگوی آزاد. مطالب جالب و خواندنی لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۰ نه من تالار عکس نزدم توی طنز زدم خودش اومد اینجا ببشخید لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ فروردین، ۱۳۹۰ sarooneh گفته است: نه من تالار عکس نزدم توی طنز زدم خودش اومد اینجاببشخید قسمت طنز تالار عکس زده بودی اگر میخواستی قسمت طنز باشه باید اینجا میزدی انجمن نواندیشان > مطالب عمومی > تفریح و سرگرمی طنز خواهش میکنم گلـــــــــــم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده