*هانی* 825 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 با سلام من درخواست دو مقاله داشتم لطف میکنین کمکم کنید 1.درمورد ایزمرهای سیس و ترانس و تبدیل انها به یکدیگر 2.نیتراسیون پارا نیترواستانیلید 2
emro0ziboy 20 ارسال شده در 28 تیر، 2011 سلام دوستان اگه کسی مطلبی در مورد کراکینگ حرارتی داره لطف کنه واسم بگذاره...خیلی وقت که دنبال این مطلب هستم ولی بی نصیب موندم 2
سما1 395 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 سلام دوستان. کمک فوررررررررررررررری اگه کسی مقاله ای در مورد طراحی محوطه بیمارستان داره لطفا کمکم کنه .. 1
mohammarezay 11 ارسال شده در 28 آبان، 2013 سلام من یک مقاله مفصل در باره تحلیل ترمودینامیکی فرآیندهای انتقال حرارت تشعشعی در دمای پایین می خواستم هر کی موضوعی پیدا کرد به ایمیلم برام بفرسته تشکر 1
mohammarezay 11 ارسال شده در 28 آبان، 2013 سلام من درباره این موضوع یک مقاله مفصل احتیاج دارم تحلیل ترمودینامیکی فرآیندهای انتقال حرارت تشعشعی در دمای پایین تشکر
mohammarezay 11 ارسال شده در 28 آبان، 2013 سلام من یک مقاله مفصل در باره تحلیل ترمودینامیکی فرآیندهای انتقال حرارت تشعشعی در دمای پایین می خواستم هر کی موضوعی پیدا کرد به ایمیلم برام بفرسته هر کسی درباره این موضوع مطلبی داره برام ایمیل کنه [email]mohreza_89@YAHOO.com[/email] تشکر
ارسال های توصیه شده