Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اقا نامرديه منوبيرون نندازين قول ميدم خودم شخصيتمو واسه دوستان تحليل و تشريح كنم:cryingf:شماهم ك ازين پست حمايت كردين خيلي ... بابا شما ديگه خيلي جدي گرفتين..... با زبون خوش میری بیرون یا عطوفت و رحمت خودم را شامل حالت کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منو جامیندازییییییییییی؟ :w00::w00::w00: :167::167::167: :icon_pf (95)::icon_pf (95): :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7 حالا اگه مینا نبود یاد آوری کنه چی؟؟ منو جا میذاشتین میرفتین؟......... هیشکی منو دوست نداله.......... :aghosh::flowerysmile: :hanghead: خو دوباره از اول نیگا میکردم جا نمیافتادی 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ هر کی جا افتاده دیگه سوارش نکن حتما قسمتش نبوده ولش کن 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ هر کی جا افتاده دیگه سوارش نکن حتما قسمتش نبوده ولش کن یه ایستگاههایی هم بینه راه داریم بعضیا میرن پایین 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ستـــی خودت برو خودت حذف کن یه آتو دارم ازت بـــــــــد:1238::1238::1238: :banel_smiley_52: كي اتو دادم دستت؟ جون آتي آبرومو نبر:w821: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ مگه بدون من هم ميتونين برين؟ احساس تكليف كردم. 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ هر کی جا افتاده دیگه سوارش نکن حتما قسمتش نبوده ولش کن اصلا شما خودت بلیطت کو ؟؟؟؟؟ قاچاقی سوار میشه نظرم میده........ آقای راننده نگه دار ایشون میخوان پیاده بشن........... 5 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ با زبون خوش میری بیرون یا عطوفت و رحمت خودم را شامل حالت کنم؟ حالا يه شانس بهم بدين تروخدا ترو خدا( اقا اقا ميشه يه گل ازم بخرين):w554::rose: 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا شما خودت بلیطت کو ؟؟؟؟؟قاچاقی سوار میشه نظرم میده........ آقای راننده نگه دار ایشون میخوان پیاده بشن........... راننده خانومه تهش نریم تو دره شانس آوردیم... خانوم راننده میدونه یه آدم حسابی تو ماشین باشه حالت توریستی میگیره میخواین من پیاده شم مقصدتون میشه لب مرز افغانستان ..من باشم میرم LA و لاسوگاس مگه بدون من هم ميتونين برين؟احساس تكليف كردم. جا نداریم بپر تو بوفه :banel_smiley_52: كي اتو دادم دستت؟ جون آتي آبرومو نبر:w821: ایمیل و دارما.... با اون استیل.... بگم.... نمیگــــــــمگصــــــه نخور آبجی به موقش تحلیلت میکنم یه ایستگاههایی هم بینه راه داریم بعضیا میرن پایین دلی جون شما احتملا تیشرت مجانی نمیخوای بالاخره تابستونه میای بوتیک ما دولا سه لا باهات همچین حساب کنم:1238: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خب به سلامتی سری دوم هم با 20 نفر شرکت کننده بسته میشه.... از همین هفته شروع میشه خودتونو اماده کنیدد Nightingale MohammadReza Essi sefid barfi آتــــــــــروس دخترک شهرساز sheikh.m737 Neutron ملیساا پیمان2133 آریوبرزن goddess_s bme.masood setiya vahik Valentina aftab123 ooraman mohsen88 Viola odorota این دوستای عزیزمون هم میرن برای سری سوم: 0541 ashegh20 keyvan64 11 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ خب به دلیله نبود دسترسی به نت هر هفته یکشنبه ها نوبته یک تحلیل هستش پس همیشه یکشنبه ها نزدیکای ظهر اماده بباشین ممنون:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده