jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ تو شهری که من زندگی می کنم اطرافش شهرک هایی هست که خونه و آپارتمان توش نداره و فقط ویلاست و خیلی هم زمین ها و ویلاهاش گرونه (برای پولداراست) من هر سال چند بار میرم اونجا چیزی به اسم گشت ارشاد و گیر وجود نداره تو این شهرک ها و عموما فقط به تعداد انگشت آدم با حجاب توش دیده میشه اما همون بی حجاب ها هم بی جنبه بازی مثل اونی که سپیده میگه نیستن همه تیشرت و شلوار می پوشن بی حجابترین آدمی که دیدم تاپ با شلوار لی پوشیده بود این یه نمونه ی کوچیک از آزادی تو مملکته ماست کسی با بکینی هم اونجا بیرون در نمیاد 5 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من موافقم اما با طرز عملکردشون و معیارهاشون برای به اصطلاح گیر دادن کاملا مخالفم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ مخالفم اگه قصد واقعا امر به معروف ، برادر من خواهر من سی و هت گفتی نپوش و مردم پوشیدن بابا همه شعور دارن تشخیص میدن چی بپوشن و پی نپوشن اقایی که دو کیلو ریش میزاری من از دیدن ریشت هنگام غذا خوردن دچار تهوع میشم خوبه بیام کات کنم اون شراره های تهوع رو 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ برام جالب تر از هرچیزی افرادی بود که رای مثبت داده بودند ، به یاد شعر ناصرخسرو افتادم، گفتا ز چه نالیم که از ماست که بر ماست 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ و یک نکته بسیارجالب تر ازین تاپیک میشه فهمید سبک تعیین مدیران در این سایت چقدر منطبق هست بر انچه که در جامعه رواج داره ، انتخاب مدیری برای بخشی که نهایت ضدیت رو با اون بخش داره 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ و یک نکته بسیارجالب تر ازین تاپیک میشه فهمید سبک تعیین مدیران در این سایت چقدر منطبق هست بر انچه که در جامعه رواج داره ، انتخاب مدیری برای بخشی که نهایت ضدیت رو با اون بخش داره با ذکر مثال توضیح دهید 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ با ذکر مثال توضیح دهید مادری خو منکه به تو رفتم اینقد باهوشم خو خودت مثالشو دربیار :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ مادری خو منکه به تو رفتم اینقد باهوشم خو خودت مثالشو دربیار :hapydancsmil:[/quote؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ .. یه سری قوانین هستش که منطبق هم نباشه متاثر از قوانین جامعه هستش یا باید در سیستم نبود و اگرم هم بود باید برای بقا حتی اگه کاملا مخالف سبک و دیدگاهت باشه باید پیروی کنی و این خود فیلی تری نشات گرفته از جامعه هستش که بست پیدا میکنه در تمامی سیستم ها من به شخصه کلا مخالف فیلی تری و کلا زورکی به خورد خلق مردم دادنم چون تمامی اندیشه ها مثل خود مسله حجاب کاملا ازاد هستش اما خوب مهدی جان خودت میدونی یا باید در سیستم بود یا نبود اگر باشی (خودت کارمند و تابع قوانین این جامعه)باید تابع باشی اخرش من اون جمله مخالف و ضدیت با تالار رو متوجه نشدم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ .. یه سری قوانین هستش که منطبق هم نباشه متاثر از قوانین جامعه هستش یا باید در سیستم نبود و اگرم هم بود باید برای بقا حتی اگه کاملا مخالف سبک و دیدگاهت باشه باید پیروی کنی و این خود فیلی تری نشات گرفته از جامعه هستش که بست پیدا میکنه در تمامی سیستم ها من به شخصه کلا مخالف فیلی تری و کلا زورکی به خورد خلق مردم دادنم چون تمامی اندیشه ها مثل خود مسله حجاب کاملا ازاد هستش اما خوب مهدی جان خودت میدونی یا باید در سیستم بود یا نبود اگر باشی (خودت کارمند و تابع قوانین این جامعه)باید تابع باشی اخرش من اون جمله مخالف و ضدیت با تالار رو متوجه نشدم تا کی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده