رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام و درود خدمت دوستان عزیز....

این تاپیک ایجاد شد تا سوالات شما تو زمینه نانو تا حد امکان پاسخ داده بشه....

من دانشجوی ارشد نانو هستم و سوالاتتونو خودم یا اگه نتونستم با کمک همکلاسی هام جواب خواهم داد...

امید وارم بتونم تا جایی که از دستم بر بیاد کمک کنم...

ممنون....:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

زنده باد...

من دنبال اطلاعاتی در رابطه با نانو سیالات و کاربرد آن در سیستم های ترمودینامیکی بودم امروز که هرچه جستوجو کردم مطلبی پیدا نکردم. ممنون میشم اگر کمکم کنید.

سپاس فراوان

• Like 3
لینک به دیدگاه
زنده باد...

من دنبال اطلاعاتی در رابطه با نانو سیالات و کاربرد آن در سیستم های ترمودینامیکی بودم امروز که هرچه جستوجو کردم مطلبی پیدا نکردم. ممنون میشم اگر کمکم کنید.

سپاس فراوان

یه روز با شوق و ذوق رفتم پیش استاد راهنمام و بهش گفتم یه موضوع مشخص کن تا من روش کار کنم....نگاه غضب ناکی کرد و گفت من لقمه آماده دست دانشجو نمیزارم تا بعد 2 سال وقتی ارزش می پرسن چی بلدی؟....بگه بلدم بخورم!

گفت همه کاراتو خودت انجام میدی و موضوع پیدا میکنی و میخونی و من هم سوالاتتو جواب میدم و کمک میکنم......اولش سخت بود ولی یواش یواش راه افتادم.......دانشجو های قدیمی استادم هم همه محقق های خوبی از آب در اومدن...

خلاصه کلام....من مطلب پیدا نمیکنم.....زحمتشو خودت میکشی و بعد میری میخونی ...اگه سوالی برات پیش اومد من در خدمتتم.....:w16:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خسته نباشید:w16:

خب من اگه مطلب گیر میاوردم حتما میخوندم. گفتم شاید شما که دانشجوی ارشد نانو باشید مقاله ای - پایان نامه ای در این زمینه داشته باشید. بهر حال ازتون سپاسگذارم.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

من دانشجوی ارشد نانو هستم و سوالاتتونو خودم یا اگه نتونستم با کمک همکلاسی هام جواب خواهم داد...

درود

اگه هنوز هستین اینجا:

http://www.noandishaan.com/forums/thread108510-4.html#post1173104

به کمک شما نیاز داریم. بحث نانوفلویده

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 10 سال بعد...

2- کدام ویژگی نانوذرات باعث کمتر شدن حذف آن ها از بدن توسط کلیه و کبد می شود؟

آ- خواص نوری

ب- پایداری شیمیایی

ج- اندازه کوچک

د- انحلال پذیری

جواب این سوال کدام گزینه میشه؟

لینک به دیدگاه

آ- خواص نوری

ب- پایداری شیمیایی

ج- اندازه کوچک

د- انحلال پذیری

جواب این سوال کدام گزینه میشه؟

لینک به دیدگاه
در ۱۳۹۰/۱/۱۰ در ۰۲:۰۱، ayhan گفته است:

آ- خواص نوری

ب- پایداری شیمیایی

ج- اندازه کوچک

د- انحلال پذیری

لینک به دیدگاه
6 ساعت قبل، Bahar 86 گفته است:

آ- خواص نوری

ب- پایداری شیمیایی

ج- اندازه کوچک

د- انحلال پذیری

چه سوال جالبی ، من در مورد خواص نوری اطلاعاتی ندارم و این که گفتم جالب به دلیل این بود یاد ذراتی افتادم که عامل بودن ،  سرطان و موارد دیگه ای که مثلا به دلیل اندازه ذرات ایجاد میشد و بدن نمیتونست حذفشون کنه ، خیلی پایدار بودن و تحت حمله یا تاثیر چیزی قرار نمیگرفتن (به جز پروتئینهای خاص ) و دقیقا شرایط انحلال تو بدن هم غیر ممکن بود ، پراکنده میشدن و متاستاز و ....... 

من پاسخ روشنی ندارم برای این سوال چون تمرکزم جای دیگس فقط یادشون افتادم ، این نتیجه کار یکی دو گروه بود که تصادفی هم متوجه شدن یعنی براش وقت نذاشتن تا متوجه بشن و بعدش شد یک دیتا ...... تاریخچه و توضیح دقیقش طولانی و خارج از حوضله هستش ولی اینو تو یک کار مشترک بین مونسانتو با یک شرکت دیگه که واقعا یادم نیست متوجه شدن و امتی رو فرستادن گودی بای ........

این هم فقط مربوط به نانو نبود ، یک مثال بی ربطش بنزنه دیگه ، خیلی ریزه و پایداره و انحلال پذیری هم نداره و دلیل سرطان زا بودنشم همینه که میاد میمونه اونجا دفع نمیشه و یک چیزایی رو حل میکنه و با یکسری پروتئینها تجمیع میشه ( دقیقا مثل پلیمر شدن رادیکالی ) و واحدهای جدیدو میسازه که بدن آدمی میمونه و اون واحدهای درنده سلولی و همون متاستاز شدنو داستان شدن ، فرمالدهید هم آلدول میشه این واحدها رو ایجاد میکنه ، روتوناتها و نانو ذرات بدست اومده از روتینیوم به سرعت فرد رو دچار سرطان خون میکنه ، اندازه زیر 10 برای کبالت سرطان تیروئید ایجاد میکرد و..........

به هر روی ، صرفا سوال جالبی بود باید از متخصص این کار پرسید ، برقرار باشید ....

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...