mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ شاهکار گوگل با تصاویر ماهواره ای برای نشان دادن زلزله ژاپن! سلام دوستان! به لینک زیر برید و اجازه بدید تصاویر کاملا لود بشوند! حالا روی هر کدام از عکس ها ، اگر موس رو به چپ حرکت بدید اثر زلزله رو سرزمین های ژاپن میبینید! در واقع این دوعکس از یه زاویه ، قبل و بعد از سونامی و زلزله گرفته شده اند! خیلی جالبه ، اما چون نمیشه عکساش زو برداشت ، باید برید اون سایت تا ببینیدش! خدایا شکرت... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این تایپیک از جایی کپی کردم اخه خیلی جالب بود گفتم شما هم ببینید . 6 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ تکراریه داداش داداش شما ببخش نیدونستم لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ تکراریه داداش لینکشو اگه داری بذار 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ لینکشو اگه داری بذار تو این باشگاه همچنین تایپیکی نیست من از مهندسان کپی کردم زیرشم نوشتم لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی ارزش دیدن نداشت لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=49277 اگر جذاب نبود قبلا نمیذاشتیمش مهندس ! دمت گرم. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ آره خب قبلا نووترون عزیز ارسال کرده ولی خب چون تو تالار شهرسازی بوده شاید خیلی از دوستان ندیده باشن دوباره ببینید لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی جالب بود ... ویروون کرده کاملا! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده