ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ با درووود.... این تاپیک رو زدم تا از مدیرا خواهش کنیم میلاد رو آزاد کنن.....میلاد از حرفه ای ترین و مودب ترین ها بود و هست......اگه هم خطایی کرده اون دکتر شوان باعث شده... میلاد را آزاد کنید.... 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ میلاد را خدا آزاد خواهد کرد............. آیهان نبودی ببینی،میلاد آزاد گشته،خون یارانش پر ثمر گشته........ آه و وا ویلا،کو میلاد ما....... 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من خیلی جا خوردم دیدم میلاد اخراج شده.... حقش نبود.. 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من كه درجريان بحث پيش آمده نيستم.اما ميلاد يكي از كاربراي خوبيه كه نسبت به قبل خوبتر هم شده.اميدوارم هر چي كه بوده با رافت مديران به مناسبت نزديك شدن به روز 12 فروردين بخشيده بشه. 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان اگه تقاضایی از مدیران دارید با خود اونها در میون بگذارید زدن تاپیک بیفایده ست... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ میلاد پسر خوبیه. گرچه میلاد هم نباید از کوره در میرفت. در هر صورت من تقاضا دارم مشمول رافت اسلامی نظام مقدس بشه. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من خودم با ادمین صحبت کردم ظاهرا شروع کننده اولین توهین میلاد بود و بعد شوان شروع کرد ادمین هم اخراج یک هفته ای براش در نظر گرفته و قبول نکرد تا اخراجش و لغو کنه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده