sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ چند سالی هست که شرکت در مسابقات خوانندگی بین ایرانی ها هم رواج پیدا کرده این مسابقات که معمولا برنامه های پرطرفداری هم هستند سال هاست که در کشورهای مختلف برگزار میشه و معمولا نفر اول که با رای هیئت داوران ،تماشاگران و بینندگان برنامه انتخاب میشه این شانس رو داره که تحت نظر اساتید این حرفه کارشو ادامه بده و یه شبه معروف بشه برنامه next persion star یکی از این برنامه هاست که امسال سومین سال برگزاری اون هست و توسط شبکه جهانی فارسی زبان Tv persia one ساپورت میشه.... شما این برنامه رو میبینید ؟ نظرتون درمورد یه همچین برنامه هایی چیه؟ به نظرتون تو خود ایران هم میشه برای کشف استعداد (تو همه زمینه ها)و نه فقط خوانندگی همچین برنامه هایی رو برگزار کرد؟ راستی به نظر شما کی امسال استار میشه؟ 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ خب این برنامه با بی سلیقه گی تمام از روی برنامه ی American idol کپ زده شده. اما ما تو انجمن نسخه ی علمی اش رو داریم! Next Urban design Persian Star 8 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ جنس صداتو دوست دارم خلاقیتت کم هستش پرزنتت عالی بود فقط یکم مونو میخونی استایلت رو هم به چشم خواهری دوست دارم 11 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ جنس صداتو دوست دارمخلاقیتت کم هستش پرزنتت عالی بود فقط یکم مونو میخونی استایلت رو هم به چشم خواهری دوست دارم احتمالا شما رامین زمانی نیستین؟؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ احتمالا شما رامین زمانی نیستین؟؟ نه من مریم حیدرزادم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ شلوارتو دوست دارم بلوزت بد نیست موهاتم فشن تر کنی به سنت بیشتر میاد صداتم که خیلی مهم نیست!! 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من آکادمیه گوگوش و بیشتر دوست دارم...به نظرم خیلی حرفه ای تر داره برخورد میکنه ...next persian star حتی اونایی که تا فینال میرن باز بعضیاشون فالش میخونن یه جاهایی رو .... به نظرم زیاد وقت نذاشتن روش ...به قول دوستمون با بی سلیقگی از یه برنامه دیگه کپ زده شده ...حالا کپم زدین حداقل روش کار میکردین و یه برنامه قوی ارائه میدادین خوبه تو ایرانم باشه ولی بازم فقط برای آقایون کاربرد داره ...اونم که کسی که دوست داره خودش میره تا حدودی پرورشش میده....برای خانما کاش میشد یه فکری کرد! 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من که ندیدم تا حالا... اولین باره این اسم رو شنیدم... ولی به جاش american idol رو 3 دوره قبلش رو دیدم... نیازی به این برنامه ها برای شکوفایی استعداد ها نیست... در کشوری اگر آزادی باشه و امکانات کافی فراهم شده باشه ملت خودشون استعداد خودشون رو کشف میکنند و لازم نیست یک عده کر و کور و کچل پر ادعا بیان بشینند به این بگن تو هیچی نمیشی یا تو میشی... این برنامه ها فقط و فقط برای پول در آوردن و سرکار گذاشتن ملت ساخته شدن... نمونه هم اینکه تا حالا حتی یک خواننده ی درست و حسابی از همون american idol بیرون نیومده... 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من که ندیدم تا حالا... اولین باره این اسم رو شنیدم... ولی به جاش american idol رو 3 دوره قبلش رو دیدم... نیازی به این برنامه ها برای شکوفایی استعداد ها نیست... در کشوری اگر آزادی باشه و امکانات کافی فراهم شده باشه ملت خودشون استعداد خودشون رو کشف میکنند و لازم نیست یک عده کر و کور و کچل پر ادعا بیان بشینند به این بگن تو هیچی نمیشی یا تو میشی... این برنامه ها فقط و فقط برای پول در آوردن و سرکار گذاشتن ملت ساخته شدن... نمونه هم اینکه تا حالا حتی یک خواننده ی درست و حسابی از همون american idol بیرون نیومده... جدی؟ادام هم به درد نیمخوره؟؟یا کریس الن؟ 4 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ هم آکادمی گوگوش و هم همین برنامه مورد بحث از روی امریکن ایدل کپی شده ولی اکادمی حرفه ای و نکست پرزن استار(به قول قیاسی)یک کپی مزخرف هستن 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ وافن از امریکن آیدل کری آندروود دراومده دیگه....کلی کلارکسون و جوردن اسپارکس و آدام هم خوبن.. بقیه نه خداییش..چیزی نشدن 7 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ جدی؟ادام هم به درد نیمخوره؟؟یا کریس الن؟ ادام لمبرت که البوم هم بیرون داد ولی از کریس الن خبری ندارم کریستین اگیولرا و چند خواننده معروف دیگه مثل فانتژیا و اون دختر سیاه که اسکار هم گرفت از همین برنامه اومدن 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ از اونهایی که آیدل شدن فقط 3 نفر موفق هستن، کری آندروود، کلی کلارکسون و جوردن اسپارکس... از بقیه شرکت کننده هام که تو تاپ10 بودن همون آدام و جنیفر هادسون به یه جایی رسیدن..بقیه هیچ!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من هم میخوام یک مسابقه Next Baa Basirat Star برگزار کنم..... به نظرم مسابقه جذابی بشه،مثلا مرحله اولش خوردن کیک بدون ساندیسه،تا گلوشون خشک بشه... مرحله بعدی پرتاب ساندیس تو چش و چالشونه و.......... . . . .اما به نظر من هم Googoosh music Aacademy از Tv Persia خیلی حرفه ای تره..... هم از نظر صحنه پردازی هم آهنگ و...... 10 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ از اونهایی که آیدل شدن فقط 3 نفر موفق هستن، کری آندروود، کلی کلارکسون و جوردن اسپارکس... از بقیه شرکت کننده هام که تو تاپ10 بودن همون آدام و جنیفر هادسون به یه جایی رسیدن..بقیه هیچ!! دستت درد نکنه اسمش یادم رفته بود داشتم دیوونه میشدم 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ جدی؟ادام هم به درد نیمخوره؟؟یا کریس الن؟ آدام لمبرت که واقعا فاجعه ی تاریخی بود... کریس الن هم که هنوز کاری بیرون نداده که جالب باشه... من دقیقا همون دوره رو دیدم... زمانی که ادم و کریس بودند... من اون موقع که این رو دیدم با صدا و توانایی که ادم لمبرت داشت واقعا فکر میکردم داریم ozzy یا فردی بعدی خواهد بود... ولی بعدش که اومد بیرون و اون آشغال ها رو خوند معلوم شد اونم هیچی نبوده... 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ به نظر من هیچ معیار خاصی برای انتخاباشون ندارن خیلی وقتا به ظاهر بیشتر اهمیت میدن تا واقعا هنر و صدای شخص......... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ وافن از امریکن آیدل کری آندروود دراومده دیگه....کلی کلارکسون و جوردن اسپارکس و آدام هم خوبن.. بقیه نه خداییش..چیزی نشدن اون خانوم چاقالوه خوب بود... ولی بقیشون هیچی نیستند... آخه شما باید موسیقی رو ببینید و آهنگی که میخونند و مقایسه کنید با کارهای هم سبک های خودشون... واقعا چیزی نشدند... 6 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ اون خانوم چاقالوه خوب بود... ولی بقیشون هیچی نیستند... آخه شما باید موسیقی رو ببینید و آهنگی که میخونند و مقایسه کنید با کارهای هم سبک های خودشون... واقعا چیزی نشدند... جنیفر هادسون که اسکار هم گرفت و صداش هم خوبه کلی کلارکسون هم کاراش خیلی باحاله 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من دلم همش top gear میخواد... من همش اینجوری با خودم تصور میکردم که پشت فرمون اون مازراتی نشستم دارم گاز میدم... دیگه ندارم ببینم... اصلا چه ربطی داشت به موضوع... :imoksmiley: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده