sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ وااااااااااای شهدخت جون خیلی قشنگن کارات خیلی هنرمندی خانووووم امیدوارم هر روز موفق تر شی و به چیزایی که دوست داری برسی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این یه جعبه بود که خودم جای کادوی معمولی مدل دار کادوش کردم 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ این طرح ناختم شبیه شب درجنگل تاریک شده البته با ماه و ستاره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۰ چیه ؟ هیچی به خاطر کدها بود که اول نشون میداد به جای عکس الان درست شد 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به زودی چندتا عکس کارهای اخیرمو میذارم ...آپلود کردما ولی شدیدا حجمشون بالاست 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ایولللل چقدر قشنگن خودت بافتوندی؟!!!!! (به قول...) فکر نمیکردم ایقدر هنرمند باشی آورین آورین از 1378 عکسشو بعد میذارم تا 1385 میشه 7سال من ایرانیم تقویمم شمسی هست نه میلادی بله شمسی و ایرانی شما چرا نوشتی 1983؟:banel_smiley_4:1983 که میلادیهاینا رو بیخیال سنت به قیافت نمیخوره 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینو دراتوبوس بافتم وقتی داشتم می اومدم تهران برای نمایشگاه 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ایولللل چقدر قشنگن خودت بافتوندی؟!!!!! (به قول...)فکر نمیکردم ایقدر هنرمند باشی آورین آورین شما چرا نوشتی 1983؟:banel_smiley_4:1983 که میلادیهاینا رو بیخیال سنت به قیافت نمیخوره اسمم به خارجکی هست پس سالمم به میلادی میشه دیگه آره پ ن پ همساده مون بافیده من گذاشتم اینجا باهاش کلاس بذارم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خداییییییییییییش کارات خیلی قشنگه هنرمند... 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اسمم به خارجکی هست پس سالمم به میلادی میشه دیگه آره پ ن پ همساده مون بافیده من گذاشتم اینجا باهاش کلاس بذارم پس باید اسمتون بذارین شهدخت خارج زمیندست همسایتون درد نکنه:gnugghender:خیلی هنرمنده... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ این یکی از کارهامه گه گفتن قراره بره موزه شهدا....... توی 15تا فرش دوم شد.. یادش بخیر یک دوست خیلی خوب پیداکردم وقتی برای این کار میرفتم 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده