shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ وقتی دستبندت از حد معمول بزرگتر بشه این میشه دیگه 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ خب این از دستبندهای بافته شدم ....... 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اینها رو 22دی برای دوستم و پسرش بافتم .....یکم کج شدند آبروم رفت 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ این هم کار همین امشب هست28 دی البته نخش نخ کوبلن بود خیلی خیلی خوشگل و محکم شد 14 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اینم چندتا از طراحیهایی هست که روی ناخنم انجام دادم 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ ترکیبی از لاک ترک و لاک معولی و لاک طراحی 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ لاک ترک و که کج بزنی خطهاش اریب میشه 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ الحق که هنرمندی شهدختییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ الحق که هنرمندی شهدختییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی عزیزم چکارکنم دست خودم نیست جای بستن پروژه ام میشینم هنر میافرینم 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ وااای خیلی قشنگن این دستبندا ... به ماام یاد بدین ... من خیلی دوس دارم یاد بگیرم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ وااای خیلی قشنگن این دستبندا ... به ماام یاد بدین ... من خیلی دوس دارم یاد بگیرم مهناز جون آموزششو گذاشته اینجا [h=3] دستبند های بافتنی[/h] ساده هست اگر مشکلی یا سوالی بود بپرس بتونم کمکت میکنم 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ واو ایول شهدخت خییلی باحال بودن!اولیا اکسپایر شده بودن البته ندیدم ولی اینایی که دیدم فوق العاده بودن! 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بابا تو دیگه کی هستی از هر انگشتت صد تا هنر میریزه کارت درسته یه نمایشگاه از کارات بزار حتما اگر تونستی بزار همه ببینن این هنر رو 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ واوایول شهدخت خییلی باحال بودن!اولیا اکسپایر شده بودن البته ندیدم ولی اینایی که دیدم فوق العاده بودن! درست بودن که ؟ دقیقا کدومهاشو ندیدی تا باز بذارمشون بابا تو دیگه کی هستی از هر انگشتت صد تا هنر میریزه کارت درسته یه نمایشگاه از کارات بزار حتما اگر تونستی بزار همه ببینن این هنر رو من منم اووی چقدر هنر ... با من بودی گذاشتم دیگه نمایشگاه هم انجمن نواندیشانه دیگه ممنون از همه دوستانم چشماتون خوشگل میبینه:icon_gol: نصفشون برای اطرافیان هست یا سفارشه ندارم که همشونو فقط عکسشون هست 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ درست بودن که ؟دقیقا کدومهاشو ندیدی تا باز بذارمشون راست میگی هستن دیشب سایت قاتی بودعکسای صفحه های اولو برای من باز نکرد فکر کردم اکسپایر شده!الان باز کرد قالیا رو الان دیدم!به قول اسی تو یک فوق هنرمند هستی شهدخت:heartshape2: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ راست میگی هستندیشب سایت قاتی بودعکسای صفحه های اولو برای من باز نکرد فکر کردم اکسپایر شده!الان باز کرد قالیا رو الان دیدم!به قول اسی تو یک فوق هنرمند هستی شهدخت:heartshape2: مرسی عزیزم هم تو هم اسی هم باقی دوستان لطف دارند:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده