laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه دیگه هنر با خشانت رابطه ای نداره.....اینجا که نه ولی توی آتلیه منتظر هنرهات هستم هادی در جریان خشانت هس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باوشه میذاریم ولی نبینم حسودی مسودی کنی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هزار ماشالله یه پا هنرمندین برای خودتون همیشه موفق باشین و هنرمند:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ خیلی وقته اینجا سر نزدم . یکم یادگاری آوردم بریزم اینجا موندگار بشوند. اول چندتا دستبند 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ اولین ساق دست انگشت دارم 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ دیگه ببخشید پس زمینه هام همینجوری هست از بس بعد از اتمام کار ذوق دارم خودم زود هرجایی شد از کارهام عکس میگیرم دیگه . اینم چندتا کلاه البته مدل و طرح یکیه فقط بازی با رنگ توشون هست 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ اینم چندتا از شال و کلاه های امسالم که یا مال خودم هستند یا سفارشی بودند رفتند اکثرا.. 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۲ اینم یک کلاه کج ساده وشکیل اینم شال و کلاه جدید خودم بافت شالش توری طنابی هست . 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ دختر تو هنرمندیییییییی:shad::icon_pf (17): واقعا فوق العاده ن خدا قوت شهدخت جان:hapydancsmil: تا حالا ندیدم یکی انقدر هنرمند باشه و توزمینه هنر انقدر حرف برا گفتن داشته باشه:aghosh: امیدوارم همیشه موفق باشی و بازم ازین کارهای قشنگ ازت ببینیم دوستِ جان 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ دختر تو هنرمندیییییییی:shad::icon_pf (17):واقعا فوق العاده ن خدا قوت شهدخت جان:hapydancsmil: تا حالا ندیدم یکی انقدر هنرمند باشه و توزمینه هنر انقدر حرف برا گفتن داشته باشه:aghosh: امیدوارم همیشه موفق باشی و بازم ازین کارهای قشنگ ازت ببینیم دوستِ جان چشات هنرمند میبینه. عزیزم حتما حوصله ام بشه از باقی کارهام هم عکس میذارم ببینی و لذت ببرید. 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ من عسکی نمی بینم...... الهی ، حتما سرعت نتت پایینه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ این حاصل یه صبح تا ظهر من و آقا پارسای گل اولین هنرمون در سال جدید هست 8 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ آفرين ، هزار ماشاا... ، واقعا كه هنرمندي :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ من عسکی نمی بینم...... توی پست اول لینک کارهام هست کدومشو ندیدی ؟ بگو اگه خراب باشند دوباره آپلودشون کنم. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ آفرين ، هزار ماشاا... ، واقعا كه هنرمندي :flowerysmile: ممنون لطف دارید. 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ توی پست اول لینک کارهام هست کدومشو ندیدی ؟ بگو اگه خراب باشند دوباره آپلودشون کنم. فکر می کنم مشکل از سرعت اینترنت منه که کمه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ اینم از کیکی که برای تولدم درست کردم. خرچنگ نماد ماهم . اولین کار تزئین کیک هست که انجام دادم. گفتن خوشمزه بود و قشنگ البته دلم میخواست بهتر بشه. 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده