masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ بستنی و جدول رو به شدت پایه می باشم . لذتی دارد بی انداره 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ آدم هایی که انقدر مشکلات ندارن که با فکر مشکلات و بدبختی هاشون از خواب بیدار بشن ؛ و با همین مشکلات شب بخوابن و وقتی و حالی برای لبخند زدن نداشته باشن 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ من 4و 5 و8 و 9 رو انجام میدم. لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ آدم هایی که حواسشان به بچه های خسته ی توی مترو هست، بهشان جا می دهند، گاهی بغلشان می کنند من که مترو سوار نمیشم ولی تو جاهای دیگه حواسم به ادم پیرهاست... آن هایی که هر دستی جلویشان دراز شد به تراکت دادن، دست را رد نمی کنند. هر چه باشد با لبخند می گیرند و یادشان نمی رود همیشه چند متر جلوتر سطلی هست، سطل هم نبود کاغذ را می شود تا کرد و گذاشت توی کیف. هیچ وقت یادم نمیاد دستشون جلوم دراز شده باشه ولی من کاغذو از دستشون نگیرم... البته نمیخونم مچاله میکنم میندازم تو کیفم :4chsmu1: آدم هایی که حواسشان به گربه ها هست، به پرنده ها هست. حتی وقتی بچه هم که بودم حیوونا رو اذیت نمیکردم... چقدر من خوب بودم خودم خبر نداشتم :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ساده که باشی... آدم ها خیلی زود دوستت می شوند و تو خیلی دیر میفهمی دشمنت بودند... ساده که باشی... آدم ها با همه کمبود هایشان به غرورت حمله میکنند و با همه غرورشان مچاله ات میکنند... ساده که باشی... تو همیشه رو بازی میکنی... و آدم ها همیشه بازیگران پشت پرده می مانند... ساده که باشی... اوقات بیکاری آدم ها را با سادگی ات پر میکنند و خود در لحظه های انبوه،تنها می مانی... ساده که باشی... سادگی ات را حماقت می خوانند و کسی نمیفهمد که تو از فرط"آدم بودن" ساده ای...!!! و امروز سادگی پاک ترین-پاک ترین خطای دنیاست 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ یه آدمایی هستن که فقط خوبی میکنن و جوابشون بدیه اما هیچی نمیگن و باز خوبی میکنن. احتمالا هیچوقت درنظر فرد دوست داشتنی نمیشن و قدرشون دونسته نمیشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده