Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ اگه از تئوری عکاسی و اصطلاحات و شیوه ها و... عکاسی خبر نداری و تا حالا تجربی عکاسی می کردی بهتره تا این علم رو اول یاد بگیری و با الفبای عکاسی شروع کنی و تمرین کنی... دو کتاب مبتدی که در عین سادگی کامل هم هست عبارتند از دو کتاب عکاسی 1 و 2 رشته عکاسی شاخه فنی حرفه ای هنرستان های ایران. . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
manan 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ سلام.پی دی اف ها اجرانمی شه . ارور میده. 1 لینک به دیدگاه
1masoud1 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ دوستان برای باز کردن فایل های PDF بهتره به جای Acrobat reder از Foxit reader PDF استفاده کنید هم سبک تره هم اینکه این فایل ها با اون باز میشه موفق باشین لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام گرچه این مطلب برای سالیان گذشته است اما چون کتاب ها، کتاب های خوبی بودند من مجددا قرار میدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکاسی (2) به صورت بخش، بخش باید دانلود شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بسیار عالی بودن مرسی خواهش میکنم امیدوارم که کتاب ها رو ببینید ازش بهره لازم ببرید این دو تا کتاب ویرایش جدید هستند و بیشتر به دیجیتال پرداختند در نسخه قبلی که روی سایت قرار داشت نسحه های قدیم بودند و خیلی صحبتی از دیجیتال نیود و بیشتر در مورد آنالوگ صحبت شده بود 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواهش میکنم امیدوارم که کتاب ها رو ببینید ازش بهره لازم ببریداین دو تا کتاب ویرایش جدید هستند و بیشتر به دیجیتال پرداختند در نسخه قبلی که روی سایت قرار داشت نسحه های قدیم بودند و خیلی صحبتی از دیجیتال نیود و بیشتر در مورد آنالوگ صحبت شده بود دانلودشون کردم ایشالا فرصت کنم میخونم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده