peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ در این مقاله با نحوه ایجاد یکی دیگر از مهم ترین افکتهای موجود بر روی تابلو روان آشنا خواهیم شد. افکت حرکت به سمت پایین در تابلو روان با جاروب ستونی. من در این برنامه سعی کردم با ایجاد تصویر یک فلش در جدول گلایف و نوشتن کدهای برنامه، این فلش را به سمت پایین حرکت دهم. پس شما هم با ما همراه باشید تا با یکی دیگر از افکتهای زیبا و پر کاربرد در تابلو روان آشنا گردیم. در مقاله قبلی با ایجاد حرکت به سمت بالا به خوبی آشنا شدیم و از آنجایی که در این مبحث حرکت را در جهت خلاف آن یعنی به سمت پایین میخواهیم انجام دهیم، لذا کدهای برنامه بسیار مشابه حالت پیشین است و در مواردی بسیار کوچک تفاوت خواهد داشت. در حرکت به پایین شیفت اطلاعات به سمت راست باعث ایجاد حرکت به سمت بالا میگشت و در اینجا شیفت به سمت چپ باعث حرکت به پایین خواهد شد. جهت درک موضوع به برنامه زیر توجه کنید. '********************************************* '* This Program Writing By : Hossein Lachini * '* Scroll to Down on the LED Signe Board * '* For to get more details visit : * '* برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * '* Contact to me by : eLachini@Gmail.com * '********************************************* $regfile = "m8def.dat" $crystal = 8000000 Config Portb = Output Config Portd = Output Dim Col As Byte Dim Scan As Byte Dim Refresh As Byte Dim Index As Byte Dim S As Byte Dim R As Byte Dim Mask As Byte Dim A As Byte Do For S = 0 To 8 A = 8 - S Mask = &HFF Shift Mask , Left , S For Refresh = 1 To 10 Scan = &B00000001 For Col = 0 To 4 Index = S + Col Portb = Lookup(Index , Gelayof) Shift Portb , Right , A Portb = Portb Or Mask Portd = Scan Waitus 250 Rotate Scan , Left Portd = &H00 Next Col Next Refresh Next S For S = 0 To 8 A = 8 - S Mask = &HFF Shift Mask , Right , A For Refresh = 1 To 10 Scan = &B00000001 For Col = 0 To 4 Index = S + Col Portb = Lookup(Index , Gelayof) Shift Portb , Left , S Portb = Portb Or Mask Portd = Scan Waitus 250 Rotate Scan , Left Portd = &H00 Next Col Next Refresh Next S Loop End 'end program Gelayof: Data &B11110111 Data &B11101111 Data &B11000000 Data &B11101111 Data &B11110111 من از توضیح کامل برنامه خودداری میکنم، و توضیح آنرا بر عهده شما دوستان گرامی میگذارم. در زیر فیلم تابلو روان پس از اجرای برنامه فوق مشاهده میکنید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده