Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستااان... با تشکر از کسايي که عکس فرستادن و در مسابقه شرکت کردند.... عکسا واقعا جالب بودن... خب حالا نوبت اعلام برندست.... تصوير شماره1 Atre Baroon تصوير شماره2 partow تصوير شماره3 bme.masood تصويرشماره4 ميلاد تصوير شماره5 O_N تصوير شماره6 O_N تصوير شماره7 valentina خودم برنده شدم.... تصویر شماره 2 و شماره 6 هم به تعداد مساوی رای اوردن... همينجا از اريون عزيز تشکر ميکنم...خيلي اذيتش کردم...تو اين مدت هم واسه تالارمون خيلي زحمت کشيده... ممنون اري جون...ايشالله هميشه موفق باشي:icon_gol: بازم از دوستاني که شرکت کردن تشکر ميکنم...:dancegirl2: 8 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ دههههه چرا اینجا اینقد سوت و کوره؟ :167: ممنون فرانه جان. خیلی لطف کردی. اون خط رو هم نادیده میگیرم. ازین حرفا نداریم اینجا مراسم توزیع هندوانه هم نداریم. از همه ی دوستان به خاطر عکسای خوبشون ممنونم. موفق باشین. حالا دسسسسس دسسسسسسس 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ گویا همه لالا هستن :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
bme.mahdi 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ میبینم که عکس مسعود هیچی رای نیاورده دفعه بعدی شرکت میکنم میبینین کی اول میشه 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ میبینم که عکس مسعود هیچی رای نیاورده دفعه بعدی شرکت میکنم میبینین کی اول میشه بی صبرانه منتظریم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ :2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: سیلام خیلی دوس میداشتم شرکت نمایم اما رفتنی شده بودم.... اما باسه پارتیش اومدم :w31::w31::w31: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ مبارک باشه فرانه جان من هم به عکس تو رای داده بودم 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ :2rqfst4::2rqfst4::2rqfst4: سیلام خیلی دوس میداشتم شرکت نمایم اما رفتنی شده بودم.... اما باسه پارتیش اومدم :w31::w31::w31: سری بعد منتظریم :dancegirl2: مبارک باشه فرانه جانمن هم به عکس تو رای داده بودم مرسی سیماجونم :dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ میبینم که عکس مسعود هیچی رای نیاورده دفعه بعدی شرکت میکنم میبینین کی اول میشه :brodkavelarg: بشه پللو برو خونتون خیلیم رای اورده اما من خواستم ریا نشه گفتم نگن که اول شدم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ مبارکه فرانه جون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من از فرانه خیلی خیلی تشکر میکنم بابت تخلبش به من 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ مبارکه فرانه جون:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من از فرانه خیلی خیلی تشکر میکنم بابت تخلبش به من مرسی عزیزم...اگه میدونستم اینجوری میشه جابجا میکردم.. سری بعد که شرکت کردی و برنده شدی اونوقت باید شیرینیم بدی 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ منم برنده شدم میشم خواهم شد 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ منم برنده شدم میشم خواهم شد 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی عزیزم...اگه میدونستم اینجوری میشه جابجا میکردم.. سری بعد که شرکت کردی و برنده شدی اونوقت باید شیرینیم بدی نه باو....مبارکت باشه :shad: باوشههه....حتمن ....فقط چیزه!اِم...بازم تخلب میخوام 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ نه باو....مبارکت باشه :shad: باوشههه....حتمن ....فقط چیزه!اِم...بازم تخلب میخوام باجه باجه 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ میبینم که عکس مسعود هیچی رای نیاورده دفعه بعدی شرکت میکنم میبینین کی اول میشه شما یه سر به تاپیک معرفی بزنی ممنون میشم. :icon_gol: از فامیلای bme.masood نیستین؟ اسم هر دوتون که bme ِ گویا این همه اینجا به هم نون و هندونه قرض دادین نمیگین یه عده ای نون ندارن بخورن؟ :w00: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ شما یه سر به تاپیک معرفی بزنی ممنون میشم. :icon_gol: از فامیلای bme.masood نیستین؟ اسم هر دوتون که bme ِ گویا این همه اینجا به هم نون و هندونه قرض دادین نمیگین یه عده ای نون ندارن بخورن؟ :w00: خب بگو بیان به اونا هم قرض میدیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده