mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خيلي از شماها موقع سال تحويل خونه و كنار سفره هفت سين و در كنار خونوادتون هستين.لذت تحويل سال به بودن در كنار سفره هفت سين و خونوادست.تا به حال برام پيش نيومده بود كه لحظه تحويل سال نو رو دور از خونواده باشم.به خاطر همين وقتي تو تلويزيون و يا جايي مي شنيدم كه كسايي هستن كه اون موقع دور از خونواده سر كار يا جاي ديگه اي هستن دركشون نميكردم.الان كه چند ساعتي مونده به تحويل سال نو يه جورايي دلم ميگيره و هر چي بيشتر ميگذره بيشتر احساس دلتنگي ميكنم...... من سالم و سلامت هستم و از يه بعد ديگه كه نگاه ميكنم خدا رو شاكرم كه تو اين اوضاع كاري هست كه من به اون مشغول باشم.حالا بياين تصور كنيم كساني رو كه روي تخت بيمارستان خوابيدن.كسايي رو كه به دلايلي تو زندان هستن و خيلياي ديگه كه هركدوم شايد به دليلي و شايدم بي هيچ دليلي دور از خونه و خونواده و در شرايط نامساعدي هستند..... بياييد اون لحظه ياد چنين كسايي رو تو ذهنمون سبز كنيم .دست همسر يا پدرومادر يا اطرافيانمون رو ببوسيم و قدر همه داشته هامون رو بدونيم 23 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ یاد بابا سجاد افتادم که سال تحویل سر کاره! امیدوارم تا آخر سال سرکار نباشه اما کارو بارش روز به روز بهتر شه (هر چند منو می ذاره سرکار) سرو سامانی بگیرند اونایی که همسر ندارن دستشو ببوسن سال دیگه ببوسن پدر و مادر بشن تازه عروس دامادا آزاد بشن همه پرنده های در بند و به وصال تبدیل بشن همه جدایی ها! سال دیگه همه اینجا باشیم دست همو بگیریم و برای تحقق همه خواسته هامون بخندیم 9 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ سجاد هم سرکاره پارسال هم پیشمون نبود با اسکایپ کانکت بودیم 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من كه تا حالا تجربه نكرده بودم لحظه تحويل سال سركار باشم.......خيلي سخته......از بچه هاي انجمن كسي اونموقع اينجا هست؟ 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ دلمونو کباب کردی محسن حداقل اون چن دقیقه رو با خونوادت در تماس تلفنی باش مهم اینه که اون دقایق همه به یاد هم هستیم. کس دیگه ایم اون موقع این جا هست؟ 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من خونه خودمونم اما خونوادم پیشم نیستم:ws44: 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من خونه خودمونم اما خونوادم پیشم نیستم:ws44: چه بد....... پس اگه تونستي انجمن بيا:gol cheshmak: 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ ما که تحویل سال همه خوابیم! :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ ما که تحویل سال همه خوابیم! :icon_pf (34): حيف نيست نوترون جون..... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من که بیدارم! خانواده ساعت خوابشون خیلی زوده! مگه اینکه با چوب کبریت نگهشون دارم! 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ مگه خواب چه مشکلی داره؟من هم دوست دارم بخوابم. 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ مگه خواب چه مشکلی داره؟من هم دوست دارم بخوابم. البته خواب كه مشكل نداره .مشكل زمان تحويل ساله كه با زمان خواب تداخل پيدا كرده:gol cheshmak: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ البته خواب كه مشكل نداره .مشكل زمان تحويل ساله كه با زمان خواب تداخل پيدا كرده:gol cheshmak: من از چند ماه پیش گفته بودم که میخوام بخوابم.تازه بهار هم میخواد بخوابه 2 لینک به دیدگاه
roksan 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۴۰۱ بلیط گیرت نیاد،لحظه آخر که جاییم واسه موندن نداری و خونوادت هم منتظرن....فقط باید معتاد شد//:: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده