سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ من یه دخترم با تمام ویژگی های دخترونه ............ من عادیم نه یه موجود ضعیف .......... تو این دنیا دو تا جنس هست مونث و مذکر ! منم یکیشم و به تمام ویژگی های زنانم عشق میورزم حتی اگر از نظر بقیه ضعف باشه .......... با این جمله واقعا موافقم....همیشه گفتم و بازم می گم که افتخار می کنم که یه دخترم و هیچوقت هم دلم نمی خواست یه پسر باشم! :persiana__hat: اگه خود دخترا خودشونو ضعیف و جنس دوم ندونن، هیچکس نمی تونه اینو بهشون نسبت بده.اما همینکه در مقابل این مسائل جبهه بگیریم و بخوایم به همه ثابت کنیم که جنس دوم و ضعیف نیستیم، یعنی خودمون این ضعف روباور کردیم که و برای تغییر دادنش داریم تلاش میکنیم! منکه هیچوقت اینطوری فکر نمی کنم و خودمو ضعیف نمیدونم به خطر دختر بودنم اتفاقا دخترا در عین لطافتشون خیلی خیلی قوی هستن 6 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ از نظر چه کسی ضعف محسوب میشه پدر جان؟ در خیلی از جاها،زن ها از مردها مرد ترند. هرکس جنس ضعیف و دوم و...... خطاب کرده،بره خودش را اصلاح کنه. اگر زن ها خودشان به خودشان تلقین ضعف نکنند و خودشان ارزش خودشان را بدانند،کسی به آنها ضعیف نخواهد گفت..... تو یه مرد ایرونی داری همچین حرفی میزنی؟ یه نگا برگرد بکن به زندگیت به رفتارت با خواهرت با مادرت همین حرفی که زدی تو رفتارت هست یا نه شعاره وقتی میای خونه نمیگی مامان نهار چی داریم یا ابچی نهار چی داریم؟ چرا مامانت چرا یه زن چرا نمی گی بابا نهار چی داریم هان تقصیر من چیه دخترم چون دخترم هم باید درس بخونم هم باید کار کنم هم غذا درس کنم هم کارای خونرو بکنم؟اره ؟ 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ میگم طیف عمده کجا گفتم همه......... اون طیف نرمال هم بیشتر تو قشر دانشگاهی پیدا میشن و آنهم در چند شهر بزرگ. تو سراسر ایران رو گشتی؟ مواظب باش تو شهر بزرگت گم نشی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ تو یه مرد ایرونی داری همچین حرفی میزنی؟ یه نگا برگرد بکن به زندگیت به رفتارت با خواهرت با مادرت همین حرفی که زدی تو رفتارت هست یا نه شعاره وقتی میای خونه نمیگی مامان نهار چی داریم یا ابچی نهار چی داریم؟ چرا مامانت چرا یه زن چرا نمی گی بابا نهار چی داریم هان تقصیر من چیه دخترم چون دخترم هم باید درس بخونم هم باید کار کنم هم غذا درس کنم هم کارای خونرو بکنم؟اره ؟ یعنی چی،چه ربطی داره. یک سری وظایف رو یک جنسی بهتر میتونه انجام بده. تو خانواده شما به خواهرت میگن برو نون بخر ، میوه بخر یا به برادرت؟ اگه ماشینت مثلا پنچر شه،شما جک میزنی و لاستیکو عوض میکنی یا برادرت. شما مثلا میری کولر تعمیر میکنی،شما میری سربازی و نصفه شب تو پادگان کشیش میدی؟ . . . هر کسی یک توانایی داره و انجام دادن یا ندادن اونها،هیچ دلیلی بر قوت یا ضعف یک جنس نیست. 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ با این جمله واقعا موافقم....همیشه گفتم و بازم می گم که افتخار می کنم که یه دخترم و هیچوقت هم دلم نمی خواست یه پسر باشم! :persiana__hat:اگه خود دخترا خودشونو ضعیف و جنس دوم ندونن، هیچکس نمی تونه اینو بهشون نسبت بده.اما همینکه در مقابل این مسائل جبهه بگیریم و بخوایم به همه ثابت کنیم که جنس دوم و ضعیف نیستیم، یعنی خودمون این ضعف روباور کردیم که و برای تغییر دادنش داریم تلاش میکنیم! منکه هیچوقت اینطوری فکر نمی کنم و خودمو ضعیف نمیدونم به خطر دختر بودنم اتفاقا دخترا در عین لطافتشون خیلی خیلی قوی هستن منم قبول ندارم چون به وجود خودم ایمان دارم اما وقتی قدم از قدم بر میدارم تو این جامعه هزاران بار بهم تحمیل میشه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ تو سراسر ایران رو گشتی؟ مواظب باش تو شهر بزرگت گم نشی آره من مارکوپلو هستم. خواستی بیا کل ایران رو بهت نشون بدم. 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی چی،چه ربطی داره. یک سری وظایف رو یک جنسی بهتر میتونه انجام بده. تو خانواده شما به خواهرت میگن برو نون بخر ، میوه بخر یا به برادرت؟ اگه ماشینت مثلا پنچر شه،شما جک میزنی و لاستیکو عوض میکنی یا برادرت. شما مثلا میری کولر تعمیر میکنی،شما میری سربازی و نصفه شب تو پادگان کشیش میدی؟ . . . هر کسی یک توانایی داره و انجام دادن یا ندادن اونها،هیچ دلیلی بر قوت یا ضعف یک جنس نیست. ربطش به اینه که وقتی میخوای کاری بکنی که هم حقه مرده هم حقه زن بهت میگن برو بشین تو اشپزخونت من تو همچین خانواده ای بزرگ نشدم شش ماهه تنهام پنچری ماشینمم خودم میگیرم نهارمم خودم درس میکنم دلخوریم از بیرون خونمه که وقتی اقایون پشت ماشین میبیننت میگن برو بشین پشت ماشین لباسشویی این لطف من یا به قولی توانایی من شده یه نقطه ضعف واسه من 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ آره من مارکوپلو هستم. خواستی بیا کل ایران رو بهت نشون بدم. خوش به حالت ممنون به اندازه ی کافی از همراهیتون فیض بردیم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ خوش به حالتممنون به اندازه ی کافی از همراهیتون فیض بردیم لطفا اینطوری بحث رو ادامه ندین،چون رویه خوشی واسه من حداقل نداره و ممکنه من چیز جالبی نگم. 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی فرض کن یک کسی اعتقاداتش مثل امامانتان باشه.دیگه قویتر از این. ایشان هم طبق سنت همان زمان میتونه این عمل خیر رو انجام بده. من نفهمیدم بالاخره شما کدوم طرفی هستید؟ پیامبر دین اسلام با دختری ازدواج کرد که 25 سال ازش بزرگتر بود و تا وقتی همسر اولشون زنده بود ازدواج دوم نکرد اگر همه اخلاق و رفتار منش همسر من عین امامای شیعه باشه و در شرایط اونا قبوله بره مثل اونا زن بگیره 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ لطفا اینطوری بحث رو ادامه ندین،چون رویه خوشی واسه من حداقل نداره و ممکنه من چیز جالبی نگم. عادت به شنیدن چیز جالبی ندارم از سوی شما شبتون خوش لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ ربطش به اینه که وقتی میخوای کاری بکنی که هم حقه مرده هم حقه زن بهت میگن برو بشین تو اشپزخونت من تو همچین خانواده ای بزرگ نشدم شش ماهه تنهام پنچری ماشینمم خودم میگیرم نهارمم خودم درس میکنم دلخوریم از بیرون خونمه که وقتی اقایون پشت ماشین میبیننت میگن برو بشین پشت ماشین لباسشویی این لطف من یا به قولی توانایی من شده یه نقطه ضعف واسه من شما برو یقه همون آقایانی رو بگیر که همچین حرفی بهت میزنن. بنده به عنوان یک شخص حقیقی،همچین حرفیو به هیچ زنی نزده و نمیزنم. من مسئول افکار خودم هستم،حالا یکی پیدا شد مثل خفاش شب،اونوقت همه مردها قاتل میشن !!!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ پیامبر دین اسلام با دختری ازدواج کرد که 25 سال ازش بزرگتر بود و تا وقتی همسر اولشون زنده بود ازدواج دوم نکرد اگر همه اخلاق و رفتار منش همسر من عین امامای شیعه باشه و در شرایط اونا قبوله بره مثل اونا زن بگیره خوب که چی؟ وقتی هم ایشان 50 سالشان بود یک دختر 9 ساله را به همسری برگزیدند. یک کم تاریخ رو دقیق تر و بدون تعصب کمتر بخونین بد نیست. اونوقت به اندازه یک سر سوزن آرزو نمیکردی که جای زنان عرب آنروزها باشی. همین تمدن را هم امروز غرب برای زنان تا حدودی فراهم کرده،اگر فردی مثل رضاخان نبود،شما امروز باید تو خیابان روبنده مینداختی رو صورتت..... و هیچ مرجعی این پوشش را خلاف اعلام نمیکرد. 7 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ شما برو یقه همون آقایانی رو بگیر که همچین حرفی بهت میزنن. بنده به عنوان یک شخص حقیقی،همچین حرفیو به هیچ زنی نزده و نمیزنم. من مسئول افکار خودم هستم،حالا یکی پیدا شد مثل خفاش شب،اونوقت همه مردها قاتل میشن !!!! من با شخص شما و اعتقاداتتون کاری ندارم اما بیخود دفاع نکنین و شعار ندین در ضمن این اقایانی که میگین مثلا جزو تحصیل کرده های این ملت هستند مثل شما و من یقه گیر هم نیستم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ این دید منفی نسبت به دیگران رو تا آخر زندگیت بچسب. از من هم کینه داشته باشی و بدت بیاد،نه چیزی به من اضافه میشه نه کم میشه. فقط به اندازه سر سوزن اون صبر و تحملتون را بالا ببرین . به قول سعدی: امیدوار بود آدمی به خیر کسان مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان دید منفی ندارم اما ادمی که بیخود بیاد تو پروف ادم فش بده و بگه چموش چیز دلچسبی نیس لطفا ادامه ندید لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ آخه عزیز جان کی قراره مقایسه کنه به چه دلیل باید این کارو بکنه با چه معیاری ؟ اگه زنی خودشو باور کنه از هر مردی میتونه سر تر باشه همه چی فقط به باور خود آدم بر می گرده! زن فقط وقتی ضعیفه که خودش خودشو ضعیف بدونه! 6 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ گوينده Nightingale:- (((بودن یا نبودن چیزی مثل یک پوست پیاز تعیین کننده صفت واپسین دختر یا زن بودن قبل اسمم هستش ......... ولی این فقط یه صفت نیست نبودن یا حتی بودنش در زمانی که نباید باشه میتونه حکم مرگ باشه ........)))):ws46: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ربودن اين پوست پياز از راه نامشروع نمادي ازنبودن : غيرت شرف عفت ديانت ..............است 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ ییک سری وظایف رو یک جنسی بهتر میتونه انجام بده. ببخشین آقای اسی من نمیخوام تو دعواتون شرکت کنم فقط نسبت به این جمله خیلی حساسم واقعا غذا ذرس کردن برای ی مرد رو وظیفه میدونین؟ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ ببخشین آقای اسی من نمیخوام تو دعواتون شرکت کنم فقط نسبت به این جمله خیلی حساسم واقعا غذا ذرس کردن برای ی مرد رو وظیفه میدونین؟ ول کن الهه اینجوری میگی توهین میشه و اونوقت ما طرفدار پیدا میکنیم زشته گناه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده