not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بدرییییییییییییییی!!!:w821:تو چه مدیر روابط عمومی هستی که نمیری داد منو از این بیدادگران قالپاق دزد بگیری؟؟ http://www.ئخفثلاشمث.com/thread-38231-post-81104.html#pid81104 امروز دنبال یه مطلبی بودم که ادد خوردم به این سایت!!! تایپیک خودمه!!! این عکسا نصفش عکساییه که خودم گرفتم!! واسه استادم گرفتم، ازش اجازه گرفته بودم تو این سایت بزارم ولی الان همه جا پخش شده حالا اینش مهم نیست. چرا ذکر منبع نکرده نامرد! ناظرسایتم هست مثلا!!! هرکی هست خیلی آدم غیر امانتداریه. اینجام هست. 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اینم تایپیک اورجینال [h=1]عکسهای تخصصی ژنومورفولوژی[/h] اینجا طرفدار نداره، اونور آب براش دست و پا میشکنن 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ :w58::w58: اینجوری نبودهااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخ نواندیشان!!! تایپیکای منو روهوا می قاپن، ادد تبلیغ میشه. تایپیکام شهرت جهانی داره بی جنبگی ام حدی داره میدونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بدرییییییییییییییی!!!:w821:تو چه مدیر روابط عمومی هستی که نمیری داد منو از این بیدادگران قالپاق دزد بگیری؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امروز دنبال یه مطلبی بودم که ادد خوردم به این سایت!!! تایپیک خودمه!!! این عکسا نصفش عکساییه که خودم گرفتم!! واسه استادم گرفتم، ازش اجازه گرفته بودم تو این سایت بزارم ولی الان همه جا پخش شده حالا اینش مهم نیست. چرا ذکر منبع نکرده نامرد! ناظرسایتم هست مثلا!!! هرکی هست خیلی آدم غیر امانتداریه. اینجام هست. کی بود کی بود من نبودم!!! کی جرات کرده از کنار تاپیک آبجی ما رد بشه چه برسه برش داره 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ کی بود کی بود من نبودم!!! کی جرات کرده از کنار تاپیک آبجی ما رد بشه چه برسه برش داره الآن با این جذبه ای که نشون دادی یه بلایی سرخودش میاره تو که دیگه شاهد بودی عکس از خودم دی بود اگه استادم تو کتابش از اینا استفاده کنه به اسم منه. اونوقت همه جا پره!!! فکر کنم بشناسمش اینجا. اسمش تو بازدیدکننده هاست 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ الآن با این جذبه ای که نشون دادی یه بلایی سرخودش میارهتو که دیگه شاهد بودی عکس از خودم دی بود اگه استادم تو کتابش از اینا استفاده کنه به اسم منه. اونوقت همه جا پره!!! فکر کنم بشناسمش اینجا. اسمش تو بازدیدکننده هاست ااااا توام داشتی جذبه رو حالا گریه نکن بگو کیه تا یه بلایی سرش بیارم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ ااااا توام داشتی جذبه روحالا گریه نکن بگو کیه تا یه بلایی سرش بیارم آره من که مال باخته بودم ترسیدم!!! اینجا نباید چیزی بهش بگی، فکر کنم باید بری اونور شیشه بیاری پایین نمیدونم قوانین سایت چیه 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ آره من که مال باخته بودم ترسیدم!!! اینجا نباید چیزی بهش بگی، فکر کنم باید بری اونور شیشه بیاری پایین نمیدونم قوانین سایت چیه سایتشونو میارم پایین نه غصه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ بدرییییییییییییییی!!!:w821:تو چه مدیر روابط عمومی هستی که نمیری داد منو از این بیدادگران قالپاق دزد بگیری؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امروز دنبال یه مطلبی بودم که ادد خوردم به این سایت!!! تایپیک خودمه!!! این عکسا نصفش عکساییه که خودم گرفتم!! واسه استادم گرفتم، ازش اجازه گرفته بودم تو این سایت بزارم ولی الان همه جا پخش شده حالا اینش مهم نیست. چرا ذکر منبع نکرده نامرد! ناظرسایتم هست مثلا!!! هرکی هست خیلی آدم غیر امانتداریه. اینجام هست. اون سایته که اصلا هیچ عکسی از عکساتو نشون نیمیده غمت نباشه.... همش زده انجمن نواندیشان:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ اون سایته که اصلا هیچ عکسی از عکساتو نشون نیمیدهغمت نباشه.... همش زده انجمن نواندیشان:hapydancsmil: اولش که وارد سایت شدم چندتارو نشون میداد(فرسایش) بقیه ش لینک بود. فکر کردم چون مهمانم اینجوریه بعدش که دوباره رفتم نو اندیشان بود. ظاهرا زحمت آپلودم به خودش نداده کپی پیست کرده. هدفم مهم کردن خودم و تایپیکم و سایت بود 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ به مدیریت سایت گفته شد و منبع رو ذکر کردن. 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ میگم این زبان اسپانیایی که برای انجمن گذاشتین چقد شبیه انگلیسیه!!! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ میگم این زبان اسپانیایی که برای انجمن گذاشتین چقد شبیه انگلیسیه!!! لینک بده ببینم 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ برو پایین صفحه زبان انجمنو عوض کن به اسپانیایی ... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ برو پایین صفحه زبان انجمنو عوض کن به اسپانیایی ... متوجه منظورت نمیشم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ متوجه منظورت نمیشم ته صفحه سمت راستو میگمم(تغییر و انتخاب سریع زبان) 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ ته صفحه سمت راستو میگمم(تغییر و انتخاب سریع زبان) دیدم لابد حواسشون نبوده میگم درستش کنن بزنن همون ENGLISH 1 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ سلام بنر ماه محرم بالای صفحه یا از اون 3 گوش ها پایین صفحه بذارید قشنگ میشه نمونش : 2 لینک به دیدگاه
faranguss seraji 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سلام خوبین،ببخشیدمن الان عضوشدمه. دومشکل دارم اولیش اینه که اسممfarangissهست ولی اشتباه تایپی داشتم حالاشدهfarangussخواستم ویرایش کنم پیغام دادباموبایل نمیشه ولی من باتبلت واردشدمه،وامادومین مشکلم که دست به دامن انجمن شدم اینه که رشتم مهندسی مدیریت پروژه هست واستادمون بهمون گفته یه مقاله براش ایمیل کنیم که درباره کاربردکامپیرتردررشتمون باشه وارتباط این دوباهم وبعدترجمش کنیم گوگل روزیروروکردم چیزی دستمونگرفت توانجمنتون هم اصلارشتم نیست من موندمویک دست رزمم خواهشم اینه که بزرگواری کنیدوکمکم کنید،هم اکنون نیازمندیاری سبزتان هستم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سلام خوبین،ببخشیدمن الان عضوشدمه. دومشکل دارم اولیش اینه که اسممfarangissهست ولی اشتباه تایپی داشتم حالاشدهfarangussخواستم ویرایش کنم پیغام دادباموبایل نمیشه ولی من باتبلت واردشدمه،وامادومین مشکلم که دست به دامن انجمن شدم اینه که رشتم مهندسی مدیریت پروژه هست واستادمون بهمون گفته یه مقاله براش ایمیل کنیم که درباره کاربردکامپیرتردررشتمون باشه وارتباط این دوباهم وبعدترجمش کنیم گوگل روزیروروکردم چیزی دستمونگرفت توانجمنتون هم اصلارشتم نیست من موندمویک دست رزمم خواهشم اینه که بزرگواری کنیدوکمکم کنید،هم اکنون نیازمندیاری سبزتان هستم. سلام. خوش اومدین به انجمن نام کاربری رو خود اعضا نمی تونن عوض کنن دیگه. فقط ایمیل و پسوردشونو میتونن عوض کنن. واسه تغییر نام کاربری تو لینک زیر درخواست بدین: http://www.noandishaan.com/forums/thread2012-177.html در مورد سوال دومتون هم سوالتون رو تو بخش مربوطش مطرح کنید تا دوستان متخصص هم رشته ای اگه اومدن دیدن و میتونستن، کمک کنن http://www.noandishaan.com/forums/thread89011-23.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده