Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ حسین جان جواب سوالت رو ندیدی یا نخواستی ببینی؟من کاملا خدمت علم به بشر رو تحسین میکنم ولی بحث اینجاست که علم نمیتونه تاثیری روی اخلاق،انسانیت وانسان بودن وموندن داشته باشه حداقل تاریخ گواه این مسئله است بحث شما با دین هست نه اخلاق ومن کاری به کار دین ندارم دین چه خوب وچه بد معتقدان به خودش رو داره ولی نفی صورت مسئله کمکی برای حل مشکل نیست اخلاق چیز شخصی نیست که هرکسی تعریف خودش رو ازش ارائه بده ومطلق هم نیست که تو یه قالب خاص بشه تعریفش کرد ایا مثال نقضت از دین ودینداری رو نمیشه به بیخدایان تعمیم داد؟ خیلی از بیخدایان بودن که اصول انسانی رو زیرپاگذاشتن ایا باید تعمیم بدیم وکل مسئله رو ببریم زیر سوال؟ خب با این تفاسیر بازم باید منتظر ازمون وخطای علم باشیم که شاید سوپرمن تولید کنن یا ابرمرد؟ چراراهی که میشه به اسانی طی کردرو ونیازی به دین وعلم هم نداره رو ازش استفاده نکنیم؟ البته شایدهم من نتونستم منظورتو دقیق متوجه بشم خب فکر میکنم در مورد دین و اینکه چرا بحث دین به میوون اومد ، باید یکم توضیح بدم. اینطور که من متوجه شدم از پست هایی که ارسال شده ، نظرت به این شبیه بود که یک بی خدا ، با چه چیزی خودش رو به اخلاقیات پایبند میکنه. چیزی که من از این جمله متوجه شدم این بود که از : یا ما از این جهت پایبند به اصول اخلاقی هستیم ، چون خدایی هست و ناظر بر اعمال ماست که از ترس اون ، مجبور به پایبندی باشیم . یا اینکه سرچشمه ی اخلاقیات و انسانیت ، از خداست و اون به ما دستور و آموزش داده که اصول اخلاقی چی هست که پایبند به اونا باشیم. جوابی که من دادم در مورد حدس دومم بود که باید بیشتر توضیح بدم. وقتی ما سرچشمه ی اخلاق رو خدا میدونیم پس باید این اصول اخلاقی تحت برنامه ای به نام دین ، به دست انسان ها برسه. علت اینکه از دین نام برده شد اینه که اگه چنین نظریه ای رو قبول داشته باشی ، اصول اخلاقی و انسانی تحت عنوان دین به دیگران عرضه میشه که همین ادیان ، در خیلی از موارد اصول اخلاقی و انسانی رو هم زیر پا گذاشتن ، در صورتی که معتقد بودن ، دستور صریح دین ، چنین برخوردی هست . برخوردی که در حال حاضر ، کاملا غیر اخلاقی و غیر انسانی هست. نکته ی بعدی که باید بگم اینه که پایبندی به اصول اخلاقی از امور مسلم و رایج انسانی هست و برای هر کسی قابل تشخیصه . اموری که تنها مختص دین نیست و افراد زیادی هم در موردش اظهار نظر کردن. هیچ انسانی در هیچ زمانی از گفتار نیک و کردار نیک بدش نمیومده و نمیاد و این درست نیست که بگیم هیچ کس این مساله رو نمیدونست و خدا این خصویت رو به دیگران گوشزد کرد! من بازم میگم منکر این نمیشم که افراد زیادی در طول تاریخ سعی در پیشبرد اصول اخلاقی داشتن ، ولی این درست نیست که منشا اخلاق رو خدا تصور کنیم. ;) یکم شلوغ پلوغ شد. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ ببینید ما باید به نتیجه توجه کنیم. شما جامعه بی دین و ندانم گرا ژاپن را در نظر بگیر. تو ایران زلزله میشه هر زنی را پیدا میکردند انگشتش قطع شده بود چون انگشتر را میخواستند بگیرند. شما تو ایلات های بی دین امریکا کمتر جرم و جنایت میبینی. در سوئد با اینکه مهاجرین مسلمان درصد کمی از کل کشور هستند .ولی 95 درصد جنایت ها را دینداران انجام میدهند. کمترین جرم و جنایت را کشورهایی اسکاندیناوی دارند که بیشترین بی دین را دارند یعنی من اصلا نمیتونم درک کنم که باید اعتقاد قلبی به خدایی وجود داشته باشه که مثلا من دارای اخلاق باشم و اخلاقم را کنترل کنم 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ حالا که همه سوال میپرسن منم یه سوال ساده میپرسم چطور میشه انسان(آس خلقت) تا دوم دبیرستان باید صبر کنه تا بفهمه یک شش ضلعی منتظم بیشترین حجم رو در مقایسه با سایر اشکال با مساحت مقطعی مشابه داره ولی زنبور عسل از بدو تولد به این موضوع واقفه و کندوی عسل رو به شش ضلعی مشبک میکنه؟ 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ حالا که همه سوال میپرسن منم یه سوال ساده میپرسمچطور میشه انسان(آس خلقت) تا دوم دبیرستان باید صبر کنه تا بفهمه یک شش ضلعی منتظم بیشترین حجم رو در مقایسه با سایر اشکال با مساحت مقطعی مشابه داره ولی زنبور عسل از بدو تولد به این موضوع واقفه و کندوی عسل رو به شش ضلعی مشبک میکنه؟ اینطوری تکامل یافته. چون اگر اینطوری نبود که نمیتونست به بقایش ادامه بده.ما برای بقا احتیاجی به دانستنش در بدو تولد نداریم.پس اینگونه تکامل نیافتیم. کلا بیولوژی انسان با یک پسه متفاوت هست. ما فقط 1.5 درصد با شامپانزه تفاوت داریم.این همه تفاوت. با سگ 25 درصد تفاوت داریم .این همه تفاوت . راستی این فقط یک سوال بود یا ربطی به موضوع تاپیک داشت و میخواستی نتیجه ای از این سوال بگیری؟؟ 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اینطوری تکامل یافته.چون اگر اینطوری نبود که نمیتونست به بقایش ادامه بده.ما برای بقا احتیاجی به دانستنش در بدو تولد نداریم.پس اینگونه تکامل نیافتیم. کلا بیولوژی انسان با یک پسه متفاوت هست. ما فقط 1.5 درصد با شامپانزه تفاوت داریم.این همه تفاوت. با سگ 25 درصد تفاوت داریم .این همه تفاوت . راستی این فقط یک سوال بود یا ربطی به موضوع تاپیک داشت و میخواستی نتیجه ای از این سوال بگیری؟؟ نه خیلی وقت بود تو ذهنم بود این سوال یعنی اگه مستطیل میساختن نسلشون منقرض میشد؟ یا اینکه مربع ساختن نسلشون منقرض شده بعد که دوباره اومدن مثلث ساختن بازم منقرض شدن آزمون و خطا دیگه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ حالا که همه سوال میپرسن منم یه سوال ساده میپرسمچطور میشه انسان(آس خلقت) تا دوم دبیرستان باید صبر کنه تا بفهمه یک شش ضلعی منتظم بیشترین حجم رو در مقایسه با سایر اشکال با مساحت مقطعی مشابه داره ولی زنبور عسل از بدو تولد به این موضوع واقفه و کندوی عسل رو به شش ضلعی مشبک میکنه؟ من جواب این سوال رو نمیدونم ولی حدس میزنم یه زیست شناس تکاملی بتونه جواب این سوال رو بده. چون این سوالات به نظرم سوالات پایه ای در مورد تکامل هست . . . 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چرا فقط دنبال خدا در آسمان ها میگردید ؟؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ نه خیلی وقت بود تو ذهنم بود این سوالیعنی اگه مستطیل میساختن نسلشون منقرض میشد؟ یا اینکه مربع ساختن نسلشون منقرض شده بعد که دوباره اومدن مثلث ساختن بازم منقرض شدن آزمون و خطا دیگه نه؟ علم تکامل یک چیز بسیار گسترده هست. یعنی هر موجودی و هر گونه ای برای خودش یک داستان تکاملی داره. شما اگر پنجشنبه ها برنامه ساعت 7 منوتو 2 را ببینی. میبینی که هر هفته در مورد یک موجود و یا یک ویژگی صحبت میکنه. من زیاد مطالعه در مورد زنبور نداشتم.یعنی برای هر حیوونی تخصص خاصی وجود داره. و نمیتونم به این سوال شما دقیق جواب بدم. اگر میخواهی واقعا تکامل را درک کنی و جواب خیلی از سوالاتت را بگیره.یعنی الان هر چی من بنویسم باز به طور کامل نمیشه درکش کرد.باید دید .توصیه من همین برنامه 5 شنبه ساعت 7 هست که حتما ببینی. مطمئن باش برای همه این ها دلیل علمی وجود داره.یعنی مطمئن باش یک علتی وجود داره که مستطیلی نمیسازند.بی دلیل نیست. 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ علم تکامل یک چیز بسیار گسترده هست.یعنی هر موجودی و هر گونه ای برای خودش یک داستان تکاملی داره. شما اگر پنجشنبه ها برنامه ساعت 7 منوتو 2 را ببینی. میبینی که هر هفته در مورد یک موجود و یا یک ویژگی صحبت میکنه. من زیاد مطالعه در مورد زنبور نداشتم.یعنی برای هر حیوونی تخصص خاصی وجود داره. و نمیتونم به این سوال شما دقیق جواب بدم. اگر میخواهی واقعا تکامل را درک کنی و جواب خیلی از سوالاتت را بگیره.یعنی الان هر چی من بنویسم باز به طور کامل نمیشه درکش کرد.باید دید .توصیه من همین برنامه 5 شنبه ساعت 7 هست که حتما ببینی. مطمئن باش برای همه این ها دلیل علمی وجود داره.یعنی مطمئن باش یک علتی وجود داره که مستطیلی نمیسازند.بی دلیل نیست. چشم دادا این برنامه رو نیگا میکنم حتما نظریه تکامل خیلی جذاب و منطقیه ولی موضوعی که مایه تاسف منه اینه که ما با نتیجه گیری های جزئی داریم نتیجه کلی میگیریم چرا بدون هیچ دلیلی میگیم خدایی وجود نداره؟ کاری به حرفای ادیان ندارم ولی هستی ما نمیتونه از نیستی مشتق شده باشه بارانی باید تا رنگین کمانی برآید 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چشم دادااین برنامه رو نیگا میکنم حتما نظریه تکامل خیلی جذاب و منطقیه ولی موضوعی که مایه تاسف منه اینه که ما با نتیجه گیری های جزئی داریم نتیجه کلی میگیریم چرا بدون هیچ دلیلی میگیم خدایی وجود نداره؟ کاری به حرفای ادیان ندارم ولی هستی ما نمیتونه از نیستی مشتق شده باشه بارانی باید تا رنگین کمانی برآید ببین ما و حتی همین ریچارد داکینز مشکلی به خالق نداریم. ولی بیشتر از نظر ما خدا یک پدیده علمی هست و بس و این خصوصیات انسانی که برایش میزارند را قبول نداریم. خدا بیشتر یک پدیده عجیب کشف نشده هست تا یک خدای ادیان ابراهیمی. درو اقع کسی میگه که به خدا اعتقاد ندارم. به خدای ادیان ابراهیمی که مقدس هست و صفات انسانی داره اعتقاد ندارند. در ضمن تکامل فقط تنها دلیل رد ما نیست . 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ دین = افسار یعنی چی دین وسیله ارتباط با خداست؟ مگه خدا یگان هست که ارتباط باهاش بیسیم لازم داشته باشه؟ یهودی و مسلمان هر 2 از یک فرمانده اطاعت میکنن اما سر نوع بیسیم هاشون باهم جنگ دارن ، تمام بدبختی های دنیا سر این نوع و مارک بیسیمشونه ، واقعا مسخرست اگه خدا خداست، واسش چه فرقی داره که تو درست به سمت کعبه بایستی و با کلمات تکراری که معنیشم نمیدونی بگی خدا مرسی یا نه همیشه و تو هر حالی که هستی بتونی ازش تشکر کنی؟؟ فرق بین زنا و ازدواج موفت تو یک جملست ، یعنی واقعا برای خدا مهمه این یک جمله؟؟ و بسیار سئوالهای بیجواب اینجوری الان از لحاظ یهودیان و مسلمانان منی که از ته وجودم به وجود خدا اعتقاد دارم صرف به باور نداشتن دین قابل کشتن هستم ، برای سردمداران ادیان تنها چیزی که مهم نیست خداست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده