Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ کچل خوشگل ندیدی اخه تجربه کردم . اون موقع ها که داداشیم سرباز بود ، کیفی میداد خوردن اموالش ببین خونه به خانواده هی یاد اوری کن من سربازم بیچارم شاید دل یکی سوخت پول داد بری شلوار بخری . برای دانشجو شهرستان جواب میداد ، من کلی از این راه پول در اوردم از خانواده . نه بابا یه آخی میگن ...بعد میگن چشم بهم بزنی تمومه ...نمیدونن که داریم کور میشیم بابا دیگه به منم زوری پول بدن نمیرم شلوار بخرم ...من شلوار خودمو میخوام تا اخر ه عید هرچی تاکسی میبینی داغ دلت تازه میشه آره اصلا هرچی شلوار میبینم تازه میشه آتروس اگه بدون شلوار موندی من یه شلوار کار لی دارم .. از اونا که بند داره ، کشاورزای آمریکایی معمولا میپوشن و دو سه نفر توش جا میشن میخوای بدم بهت !!!! با یه تیشرت عوضش میکنم اون شلوار رو نیگردار واسه خودت پس فردا درست تموم میشه سرباز میشی میبینمت داری باهاش تو تجریش باقالی میخوری 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ سربازا بو ميدن:4chsmu1: شيپيش هم دارن:4chsmu1: اتروس هركاري كني خوشجل مشجل نميشي چی قدر این دختر بی ادبه شوهر این کیه بیاد ادبش کنه وگرنه ..... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ چی قدر این دختر بی ادبهشوهر این کیه بیاد ادبش کنه وگرنه ..... بيا شيپيشاتو شكار كنم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ واقعيته طفلي چند روزه در به در تاكسياس 3 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ واقعيته طفلي چند روزه در به در تاكسياس !!!!!!!!!!!!!!!! من جديدم اسمم ميناست خوشبختم 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ !!!!!!!!!!!!!!!!من جديدم اسمم ميناست خوشبختم سلام خوش اومدي منم ستيا هستم:flowerysmile: اتروسي شلوارت بانب خير شد من يه دوست ديگه پيدا كردم:2525s: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ آتروس اگه بدون شلوار موندی من یه شلوار کار لی دارم .. از اونا که بند داره ، کشاورزای آمریکایی معمولا میپوشن و دو سه نفر توش جا میشن میخوای بدم بهت !!!! با یه تیشرت عوضش میکنم مهرداد واسه خودته؟ میخوای بری کشاورزی میپوشیش؟ خودت تنها یا دو سه نفری میپوشیش؟:persiana__hat: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ با کلی منت میری پولی رو که واسش کار کردی از صاحب کارت میگیری با دوستات سه ساعت میری خرید میای تاکسی خطی سوار میشی ،بعد یه ساعت قبل میگی من پیاده میشم سر چهارراه میزنه رو ترمز با کلی شاکی بازی میگه زود بپر پایین چراغ قرمز شد بنزین نداریم...خسته میری خونه میبینی هیچی دستت نیست و خرید شب عید و تو تاکسی جاگذاشتی... میری به ریئس خط میگی فلان رانندت کجاست میگه خوشحال بود داشت میرفت شهرستانسارا... مملکته داریم شلوار لیه سرباز خوردن نداره... :icon_razz: :ws28: منم پارسال همین اتفاق برام افتاد...با ما مانم بردم پایینه شلوارم و بدم یه جا کوتاه کنه...سر راه از ماشین پیاده شدم...شلوار و کیف مامانم و کیف خودم رو پام بود...کیف مامانمو خودمو که اتز روی پام برداشتم دیگه متوجه سنگینیه شلوار نشدم ،سریع کیفارو انداختم رو صندلیه عقب و پریدم از ماشین پایین...بعدم یه چوری شد که مامانم اومد اون سمته خیابون دنبالم و دیگه من سر همون جای قبلی سوار نشدم که شلواری رو که از رو پام افتاده بود و ببینم!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): هیچی دیگه شلواره پرید ...کلیم پولشو داده بودم:icon_pf (34):مجبور شدم برم یکی دیگه بخرم! کوفتش بشه هرکی پوشید! 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اون شلوار رو نیگردار واسه خودت پس فردا درست تموم میشه سرباز میشی میبینمت داری باهاش تو تجریش باقالی میخوری تو این مورد به کارم نمیاد ، من خدمت رفتم بیا تو وردارش،احساس میکنم داری تعارف میکنیا چی قدر این دختر بی ادبهشوهر این کیه بیاد ادبش کنه وگرنه ..... شوهرش منم ، چی میگی !!!! به خانوووم من چپ نگاه کنی کلاهمون میره تو هم :banel_smiley_90: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده