Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ با کلی منت میری پولی رو که واسش کار کردی از صاحب کارت میگیری با دوستات سه ساعت میری خرید میای تاکسی خطی سوار میشی ،بعد یه ساعت قبل میگی من پیاده میشم سر چهارراه میزنه رو ترمز با کلی شاکی بازی میگه زود بپر پایین چراغ قرمز شد بنزین نداریم... خسته میری خونه میبینی هیچی دستت نیست و خرید شب عید و تو تاکسی جاگذاشتی... میری به ریئس خط میگی فلان رانندت کجاست میگه خوشحال بود داشت میرفت شهرستانسارا... مملکته داریم شلوار لیه سرباز خوردن نداره... :icon_razz: 25 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ تقصیر حواس پرتی خودته از بس فکر و حواست پیش صاحب این چشاست 11 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ تقصیر حواس پرتی خودته از بس فکر و حواست پیش صاحب این چشاست چرا تیکه میندازی اخه خوب خسته بوده بیچاره 9 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا یه نکته کوچولو بود اگه تو سربازی ، صاحب کارت چیه ! اگه سر کار میری ، پس چرا میگی سربازی !:JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا یه نکته کوچولو بود اگه تو سربازی ، صاحب کارت چیه !اگه سر کار میری ، پس چرا میگی سربازی !:JC_thinking: اگه راست میگی جواب بده!:girlhi: 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ بابا مگه سرباز دل نداره من تو یه شرکت به صورت نیمه وقت کار میکنم اینا 500 تومن باید سر یه پروژه ای میدادن قبل عید که با کلی منت200 تومن بیشتر ندادن که آخرش نصیب آقا راننده شد داش وحید چش ماهی سارا جون الان چیشارو بیخیالم دنبال یه سمند صفرم هنوز روکش صندلیاشو نکنده دیدینش شلوارشو... 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ میگن مال سرباز خوشمزه تره. :w874: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ میگن مال سرباز خوشمزه تره. :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ میگن مال سرباز خوشمزه تره. سرباز یک موجودیست ...اصلا موجود حساب نمیشه ولش کن ... سرباز یه چیزیست که همین که اسمش سرباز شده بدبخته دیگه وقتی بدبختی سرش بیاد ....هی...بازم میگی شلوار لیه سرباز خوشمزست اگه پولمو میزدن اینقدر نمیسوختم 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ آتروووووووسي هنوز پيداش نكردي؟:4chsmu1: امروز با دقت به تاكسي ها نگاه كردم شلوارت نبود تو كه خياطيت خوفه يكي ديگه بدوز 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ آتروووووووسي هنوز پيداش نكردي؟:4chsmu1: امروز با دقت به تاكسي ها نگاه كردم شلوارت نبود تو كه خياطيت خوفه يكي ديگه بدوز دمت گرم دستت درد نکنه صندلی عقب گذاشتم میدونی نشونش اینه که آبیه زاب داره دیگه سایزشم 40 اینطوراست مونجوقم تموم شد :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ دمت گرم دستت درد نکنه صندلی عقب گذاشتممیدونی نشونش اینه که آبیه زاب داره دیگه سایزشم 40 اینطوراست مونجوقم تموم شد :icon_razz: eeeeeee فك كنم پاي دخمل راننده تاكسيه ديدمش 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ کچل هر کاری کنه کچله بهتر نمیشه ظاهرش :persiana__hahaha: خوشحال باش خودت که قرار نبود تغییری کنی لااقل دل یه بنده خدارو شاد کردی 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ کچل هر کاری کنه کچله بهتر نمیشه ظاهرش :persiana__hahaha: خوشحال باش خودت که قرار نبود تغییری کنی لااقل دل یه بنده خدارو شاد کردی داداشت کچله 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ داداشت کچله موهاتم در اومده باشه خودم با پست هام کچلت می کنم! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ سرباز یک موجودیست ...اصلا موجود حساب نمیشه ولش کن ...سرباز یه چیزیست که همین که اسمش سرباز شده بدبخته دیگه وقتی بدبختی سرش بیاد ....هی...بازم میگی شلوار لیه سرباز خوشمزست اگه پولمو میزدن اینقدر نمیسوختم اخه تجربه کردم . اون موقع ها که داداشیم سرباز بود ، کیفی میداد خوردن اموالش ببین خونه به خانواده هی یاد اوری کن من سربازم بیچارم شاید دل یکی سوخت پول داد بری شلوار بخری . برای دانشجو شهرستان جواب میداد ، من کلی از این راه پول در اوردم از خانواده . 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ تا اخر ه عید هرچی تاکسی میبینی داغ دلت تازه میشه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ تا اخر ه عید هرچی تاکسی میبینی داغ دلت تازه میشه آتروس اگه بدون شلوار موندی من یه شلوار کار لی دارم .. از اونا که بند داره ، کشاورزای آمریکایی معمولا میپوشن و دو سه نفر توش جا میشن میخوای بدم بهت !!!! با یه تیشرت عوضش میکنم 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ کچل هر کاری کنه کچله بهتر نمیشه ظاهرش :persiana__hahaha: خوشحال باش خودت که قرار نبود تغییری کنی لااقل دل یه بنده خدارو شاد کردی سربازا بو ميدن:4chsmu1: شيپيش هم دارن:4chsmu1: اتروس هركاري كني خوشجل مشجل نميشي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده