رفتن به مطلب

مرد سالاری ... فمنیسم ؟؟!!؟؟!!

p mehdi q

مردسالارید یا فمنیسم؟  

24 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مردسالارید یا فمنیسم؟

ارسال های توصیه شده

و از زنان شماآنان که مرتکب فحشا میشوند، از چهار تن از خودتان بر ضد آنها شهادت بخواهید. اگر شهادت دادند آنها را درخانه محبوس کنید تا مرگشان فرا رسدیا خدا راهی در پیش پایشان نهد.

مردان، از آن جهت که خدا بعضی را بر بعضی برتری داده است. و از آن جهت که از مال خود نفقه میدهند، بر زنان تسلط دارند.

و کسانیکه زنان خود را به زنا متهم میکنند، اگر نتوانند 4 شاهد پیدا کنند میتوانند خود چهار بار شهادت بدهند در راه خدا که او از راستگویان است.

زنانتان کشتزار شما هستند. هرجا که خواهید به کشتزار خود درآیید.

آیات قرآن در دفاع از حق زن و همچنین مقام والای زن در جامعه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اعتراض وارد نیست...تسبیح هزارتایی هم داریم...:tt2:

بوشو برههههههههههههه:banel_smiley_4:

خودت میگی با هزار تفسیر و تعبیر پس یه جورایی میشه همون دین نبودن دینمون...!!!(در عمل ما)

نه خب منظور من دقیقا این نبود... :ws3:

مؤافقم چون زن ها نسل های آینده ی یک جامعه رو می سازن...:w16:

بله:ws37:

دلم برای اسی تنگ شده...

من که هرچی گفتم قبول نکردید...

زور مردان بیشتر است ، حقوق بیشتر دارند...شما هم برید تو کار باشگاه ورزشی و فمنیسم:ws3:

ولی جدا از شوخی

شما میگید چکار کنیم که اقتدار یک حکومت مشروط به سرخوردگی و ضعف زن ها نباشه؟

حکومتی که متکی به مردمه قدرتشو از مردم می گیره پس مردم آگاه و قوی باعث پیشرفت اون حکومت می شن.... اما حکومتهایی که متکی به خرافات و استعمار و استثمارن در وافع هرچی مردم ناآگاه تر و ضعیف تری داشته باشن موندگارترن...

من می گم حکومت چه در سطح کلانش و چه در سطح کوچیکی مثل خونواده باید از حالت دیکتاتوری خارج شه تا شرایط عوض شه.. تا زمانی که طرفین قضیه به ابراز قدرت بیشتر از پیشرفت سیستم فکر می کنن همینه که همینه.... :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سوره النساء آیه 19 :

اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد براى شما حلال نيست كه زنان را به اكراه ارث بريد و آنان را زير فشار مگذاريد تا بخشى از آنچه را به آنان داده‏ايد [از چنگشان به در] بريد مگر آنكه مرتكب زشتكارى آشكارى شوند و با آنها بشايستگى رفتار كنيد و اگر از آنان خوشتان نيامد پس چه بسا چيزى را خوش نمى‏داريد و خدا در آن مصلحت فراوان قرار مى‏دهد

سوره النساء آیه 32 :

و زنهار آنچه را خداوند به [سبب] آن بعضى از شما را بر بعضى [ديگر] برترى داده آرزو مكنيد براى مردان از آنچه [به اختيار] كسب كرده‏اند بهره‏اى است و براى زنان [نيز] از آنچه [به اختيار] كسب كرده‏اند بهره‏اى است و از فضل خدا درخواست كنيد كه خدا به هر چيزى داناست

• Like 1
لینک به دیدگاه

عشق عرفانی به رغم ظواهر با عشق عذری تفاوتهای فاحش دارد. عشق عذری انصراف از جسم است وپالایشی است عمیق و بی فرجام. ولی عشق عرفانی بر عکس آمیختگی تن و جان و پیوند میان جسم و روح است. و رشته ی پیوستگی میان آن دو که از جسم آغاز می شود و به روح پایان می گیرد.

این بینش بدیع و شامخ از پایگاه والای عشق به گمان نگارنده واکنشی است در قبال زن گریزی و زن ستیزی نظام مردسالاری و یا دست کم می توان گفت که از عشق و زن تصویری دل انگیز رقم زده است.

اما این تنها یک روی سکه است. روی دیگر(یا پشت) سکه واکنش نامنتظری است که نظام پدرسالاری برانگیخت که به زیان مرد تمام شد. یعنی دود آتشی که مرد افروخته بود عاقبت به چشم خود وی رفت.

فی الواقع این سلطه جویی و یکه تازی مردان تاوان سختی داشت بدین معنی که اگر مردان در جماعات پدرسالاری همه قدرت ها را قبضه کردند در عوض آسایش خاطر خود و محبت و عطوفت زنان را از دست دادند و بی اعتمادی و بدگمانی جایگزین اعتماد و حسن ظن گردید و مردان دچار تسلسل یا توقف دو امر بر یکدیگر شدند بدین معنی که هرچه بیشتر از زنان می ترسند سخت تر می خواهند آنان را به تبعیت وادارند و در نتیجه دوچندان بیم دارند که زنان از آنان انتقام بگیرند. و این دور باطلی است که فقط با پایان بخشیدن به مردسالاری می توان آن را درهم شکست.

لینک به دیدگاه
حکومتی که متکی به مردمه قدرتشو از مردم می گیره پس مردم آگاه و قوی باعث پیشرفت اون حکومت می شن.... اما حکومتهایی که متکی به خرافات و استعمار و استثمارن در وافع هرچی مردم ناآگاه تر و ضعیف تری داشته باشن موندگارترن...

من می گم حکومت چه در سطح کلانش و چه در سطح کوچیکی مثل خونواده باید از حالت دیکتاتوری خارج شه تا شرایط عوض شه.. تا زمانی که طرفین قضیه به ابراز قدرت بیشتر از پیشرفت سیستم فکر می کنن همینه که همینه.... :w02:

تبارک الله انفسکم...!!!:icon_gol:

خوب پس اینکه تشخیص بدیم چی خرافاته و چی حقیقت خیلی مهمه...درسته؟

+مرگ بر دیکتاتوری...!!!

یک سؤال دیگه...

به نظرت هر جامعه ای نیاز به یک رهبر/رئیس یا هر خیار دیگه نداره که حرف آخر رو بزنه؟

لینک به دیدگاه
تبارک الله انفسکم...!!!:icon_gol:

خوب پس اینکه تشخیص بدیم چی خرافاته و چی حقیقت خیلی مهمه...درسته؟

+مرگ بر دیکتاتوری...!!!

یک سؤال دیگه...

به نظرت هر جامعه ای نیاز به یک رهبر/رئیس یا هر خیار دیگه نداره که حرف آخر رو بزنه؟

هد هر گروهی بر اساس منافع و نظریات کل گروه تصمیم گرفته شده رو امضا می کنه.... این خیلی با تصمیم گیرنده بودن فرق می کنه:ws37:

لینک به دیدگاه
هد هر گروهی بر اساس منافع و نظریات کل گروه تصمیم گرفته شده رو امضا می کنه.... این خیلی با تصمیم گیرنده بودن فرق می کنه:ws37:

حالا مثلا اگه در یک گروه برای تصمیمی تعداد مخالفان و مؤافقان 50-50 بشه چی؟

لینک به دیدگاه
حالا مثلا اگه در یک گروه برای تصمیمی تعداد مخالفان و مؤافقان 50-50 بشه چی؟

لازم نیست حتما 50 50 باشه تا مشکل پیش بیاد...

هر زمانی که میزان موافق و مخالف نزدیک به هم باشه قانون رو به طوری تغییر میدند تا تعداد موافقان بیشتر بشه و به اینکار ادامه میدند تا به بیشتری تعداد موافق برسند...

• Like 2
لینک به دیدگاه

تیم دو نفره پینگ‌پنگ مردان ایران در حالی امروز عازم رقابت‌های کاپ آسیا در هنگ کنگ می‌شود که با مخالفت شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان هیچ نماینده زنی در این پیکارها ندارد. در شرایطی که کمیته فنی فدراسیون تنیس روی میز پیش از این اعلام کرده بود ندا شهسواری، به عنوان نماینده تیم بانوان هم به کاپ آسیا اعزام خواهد شد اما شورای برون مرزی روز شنبه در فاصله 48 ساعت مانده به پرواز، با سفر او مخالفت کرد. این در حالی است که شهسواری، به عنوان اولین زن پینگ‌پنگ باز المپیکی ایران، طی ماه‌های گذشته سخت مشغول تمرین بوده تا سومین دوره حضورش را در این رویداد آسیایی معتبر تجربه کند. گفته می‌شود شورای برون مرزی وزارت ورزش به دلیل مشکلات مالی و ارزی با حضور شهسواری در این مسابقات مخالفت کرده، چراکه علاوه بر این ورزشکار باید یک همراه به عنوان نماینده حراست یا مربی زن با او اعزام کند تا در این سفر تنها نباشد. با توجه به این موضوع از آنجا که شنیده می‌شود وزارتخانه تحت فشار مسایل مالی با این اعزام مخالفت کرده است، این مساله بهانه خوبی نیست تا بتواند شهسواری را متقاعد کند و باعث ناراحتی‌اش نشود. او می‌گوید: «من در طول تعطیلات عید فقط تمرین کردم. در واقع قید تمام تفریحاتم را در این ایام زدم تا برای کاپ آسیا آماده شوم. از این ناراحتم که دقیقه 90 با اعزامم مخالفت کردند. من حتی چمدانم را هم بسته بودم و می‌خواستم

به تهران بیایم که دوستانم این خبر را به من دادند. مخالفتی که با اعزام من شد بدجوری تو ذوقم خورد. مسوولان می‌توانستند زودتر مخالفت خود را اعلام کنند تا حداقل من این قدر وقت و انرژی صرف آماده‌سازی برای شرکت در مسابقات نمی‌کردم. به هر حال «کاپ آسیا» رویداد مهمی بود که از نظر «رنکینگ»جهانی هم برای من اهمیت داشت. این رقابت‌ها می‌توانست تجربه خوب و جدیدی پیش از حضور در رقابت‌های جهانی به من بدهد اما حیف که هم این فرصت را از دست دادم و هم کل تعطیلات نوروز را.» او عنوان می‌کند مسوولان به او گفته‌اند که «نباید یک ورزشکار زن تنها به مسابقات اعزام شود.»ندا حالا خودش را برای مسابقات جهانی فرانسه که اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، آماده می‌کند، البته اگر این بار مشکلات ارزی مانع راهش نشود: «ما هم‌اکنون در حال تمرین و آمادگی برای حضور در مسابقات جهانی فرانسه هستیم. امیدوارم تا اعزام به این رقابت‌ها بتوانیم به آمادگی کافی برسیم. فدراسیون برای ارتقای سطح بازیکنان یک اردوی تدارکاتی در مجارستان در نظر گرفته و قرار است تیم‌ملی دو هفته قبل از مسابقات فرانسه راهی این کشور شود.»شورای برون مرزی در حالی با اعزام شهسواری به مسابقات کاپ آسیا مخالفت کرده که ایران در سه دوره پیشین این رقابت‌ها در بخش بانوان نماینده داشت. شهسواری در پیکارهای 2010 و 2012 کاپ آسیا حضور داشت و پریسا صمدی هم در پیکارهای سال 2011 شرکت کرده بود. بیست و ششمین دوره مسابقات تنیس روی میز کاپ آسیا 23 تا 25 فروردین در هنگ کنگ برگزار می‌شود. برادران عالمیان همراه با ابراهیم علیدخت به عنوان مربی سه‌شنبه به منظور شرکت در این رقابت‌ها عازم هنگ‌کنگ می‌شوند.

منبع: شرق

این یک دلیل برای وجود و تلاش فمنیست ها در ایران

• Like 1
لینک به دیدگاه
تیم دو نفره پینگ‌پنگ مردان ایران در حالی امروز عازم رقابت‌های کاپ آسیا در هنگ کنگ می‌شود که با مخالفت شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان هیچ نماینده زنی در این پیکارها ندارد. در شرایطی که کمیته فنی فدراسیون تنیس روی میز پیش از این اعلام کرده بود ندا شهسواری، به عنوان نماینده تیم بانوان هم به کاپ آسیا اعزام خواهد شد اما شورای برون مرزی روز شنبه در فاصله 48 ساعت مانده به پرواز، با سفر او مخالفت کرد. این در حالی است که شهسواری، به عنوان اولین زن پینگ‌پنگ باز المپیکی ایران، طی ماه‌های گذشته سخت مشغول تمرین بوده تا سومین دوره حضورش را در این رویداد آسیایی معتبر تجربه کند. گفته می‌شود شورای برون مرزی وزارت ورزش به دلیل مشکلات مالی و ارزی با حضور شهسواری در این مسابقات مخالفت کرده، چراکه علاوه بر این ورزشکار باید یک همراه به عنوان نماینده حراست یا مربی زن با او اعزام کند تا در این سفر تنها نباشد. با توجه به این موضوع از آنجا که شنیده می‌شود وزارتخانه تحت فشار مسایل مالی با این اعزام مخالفت کرده است، این مساله بهانه خوبی نیست تا بتواند شهسواری را متقاعد کند و باعث ناراحتی‌اش نشود. او می‌گوید: «من در طول تعطیلات عید فقط تمرین کردم. در واقع قید تمام تفریحاتم را در این ایام زدم تا برای کاپ آسیا آماده شوم. از این ناراحتم که دقیقه 90 با اعزامم مخالفت کردند. من حتی چمدانم را هم بسته بودم و می‌خواستم

به تهران بیایم که دوستانم این خبر را به من دادند. مخالفتی که با اعزام من شد بدجوری تو ذوقم خورد. مسوولان می‌توانستند زودتر مخالفت خود را اعلام کنند تا حداقل من این قدر وقت و انرژی صرف آماده‌سازی برای شرکت در مسابقات نمی‌کردم. به هر حال «کاپ آسیا» رویداد مهمی بود که از نظر «رنکینگ»جهانی هم برای من اهمیت داشت. این رقابت‌ها می‌توانست تجربه خوب و جدیدی پیش از حضور در رقابت‌های جهانی به من بدهد اما حیف که هم این فرصت را از دست دادم و هم کل تعطیلات نوروز را.» او عنوان می‌کند مسوولان به او گفته‌اند که «نباید یک ورزشکار زن تنها به مسابقات اعزام شود.»ندا حالا خودش را برای مسابقات جهانی فرانسه که اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، آماده می‌کند، البته اگر این بار مشکلات ارزی مانع راهش نشود: «ما هم‌اکنون در حال تمرین و آمادگی برای حضور در مسابقات جهانی فرانسه هستیم. امیدوارم تا اعزام به این رقابت‌ها بتوانیم به آمادگی کافی برسیم. فدراسیون برای ارتقای سطح بازیکنان یک اردوی تدارکاتی در مجارستان در نظر گرفته و قرار است تیم‌ملی دو هفته قبل از مسابقات فرانسه راهی این کشور شود.»شورای برون مرزی در حالی با اعزام شهسواری به مسابقات کاپ آسیا مخالفت کرده که ایران در سه دوره پیشین این رقابت‌ها در بخش بانوان نماینده داشت. شهسواری در پیکارهای 2010 و 2012 کاپ آسیا حضور داشت و پریسا صمدی هم در پیکارهای سال 2011 شرکت کرده بود. بیست و ششمین دوره مسابقات تنیس روی میز کاپ آسیا 23 تا 25 فروردین در هنگ کنگ برگزار می‌شود. برادران عالمیان همراه با ابراهیم علیدخت به عنوان مربی سه‌شنبه به منظور شرکت در این رقابت‌ها عازم هنگ‌کنگ می‌شوند.

منبع: شرق

این یک دلیل برای وجود و تلاش فمنیست ها در ایران

به نظرم این دلیل نمیشه...

خیلی وقتا پیش میاد که سفر ورزشکاران مرد هم کنسل میشه...

کلی از اردوهای تیمی به دلایل مختلف حتی به خاطر سربازی...

لینک به دیدگاه

به نظر من اکثر خانم ها در یک سری مسائل توانایی بهتری نسبت به آقایون دارن، اکثر آقایون هم در یک سری مسائل به خانم ها برتری دارن.

نمیشه مطلق گفت.

من قبول دارم خیلی از خانم ها برای مثلاً شغلی مثل قضاوت مناسب نیستن. اما نمیشه کلی و مطلق گفت، خب قطعاً خانم هایی هستن که میتونن خیلی راحت رو این احساسشون کنترل داشته باشن و خیلی هم کارآمد باشن تو این شغل.

در خیلی از موارد ظرافت و زنانگیه خانم ها میتونه جای عقلشون تصمیم بگیره، همونطور که خشانت و مردانگی و مسائل زیرشکمی آقایون میتونه خیلی از مواقع جای عقلشون تصمیم بگیره.

اصلاً نمیشه کلی و مطلق گفت.

در کل من فمینسم رو تا اونجایی قبول دارم که بتونه در خیلی از زمینه هایی که داره به اشتباه به خانم ها ظلم میشه حقشون رو زنده کنه ولی اگر بخواد به سمت برابری کامل تو همه زمینه ها بدون در نظر گرفتن تفاوت های طبیعی بین زن و مرد منجر بشه به نظرم درست نیست.

• Like 7
لینک به دیدگاه
تیم دو نفره پینگ‌پنگ مردان ایران در حالی امروز عازم رقابت‌های کاپ آسیا در هنگ کنگ می‌شود که با مخالفت شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان هیچ نماینده زنی در این پیکارها ندارد. در شرایطی که کمیته فنی فدراسیون تنیس روی میز پیش از این اعلام کرده بود ندا شهسواری، به عنوان نماینده تیم بانوان هم به کاپ آسیا اعزام خواهد شد اما شورای برون مرزی روز شنبه در فاصله 48 ساعت مانده به پرواز، با سفر او مخالفت کرد. این در حالی است که شهسواری، به عنوان اولین زن پینگ‌پنگ باز المپیکی ایران، طی ماه‌های گذشته سخت مشغول تمرین بوده تا سومین دوره حضورش را در این رویداد آسیایی معتبر تجربه کند. گفته می‌شود شورای برون مرزی وزارت ورزش به دلیل مشکلات مالی و ارزی با حضور شهسواری در این مسابقات مخالفت کرده، چراکه علاوه بر این ورزشکار باید یک همراه به عنوان نماینده حراست یا مربی زن با او اعزام کند تا در این سفر تنها نباشد. با توجه به این موضوع از آنجا که شنیده می‌شود وزارتخانه تحت فشار مسایل مالی با این اعزام مخالفت کرده است، این مساله بهانه خوبی نیست تا بتواند شهسواری را متقاعد کند و باعث ناراحتی‌اش نشود. او می‌گوید: «من در طول تعطیلات عید فقط تمرین کردم. در واقع قید تمام تفریحاتم را در این ایام زدم تا برای کاپ آسیا آماده شوم. از این ناراحتم که دقیقه 90 با اعزامم مخالفت کردند. من حتی چمدانم را هم بسته بودم و می‌خواستم به تهران بیایم که دوستانم این خبر را به من دادند. مخالفتی که با اعزام من شد بدجوری تو ذوقم خورد. مسوولان می‌توانستند زودتر مخالفت خود را اعلام کنند تا حداقل من این قدر وقت و انرژی صرف آماده‌سازی برای شرکت در مسابقات نمی‌کردم. به هر حال «کاپ آسیا» رویداد مهمی بود که از نظر «رنکینگ»جهانی هم برای من اهمیت داشت. این رقابت‌ها می‌توانست تجربه خوب و جدیدی پیش از حضور در رقابت‌های جهانی به من بدهد اما حیف که هم این فرصت را از دست دادم و هم کل تعطیلات نوروز را.» او عنوان می‌کند مسوولان به او گفته‌اند که «نباید یک ورزشکار زن تنها به مسابقات اعزام شود.»ندا حالا خودش را برای مسابقات جهانی فرانسه که اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود، آماده می‌کند، البته اگر این بار مشکلات ارزی مانع راهش نشود: «ما هم‌اکنون در حال تمرین و آمادگی برای حضور در مسابقات جهانی فرانسه هستیم. امیدوارم تا اعزام به این رقابت‌ها بتوانیم به آمادگی کافی برسیم. فدراسیون برای ارتقای سطح بازیکنان یک اردوی تدارکاتی در مجارستان در نظر گرفته و قرار است تیم‌ملی دو هفته قبل از مسابقات فرانسه راهی این کشور شود.»شورای برون مرزی در حالی با اعزام شهسواری به مسابقات کاپ آسیا مخالفت کرده که ایران در سه دوره پیشین این رقابت‌ها در بخش بانوان نماینده داشت. شهسواری در پیکارهای 2010 و 2012 کاپ آسیا حضور داشت و پریسا صمدی هم در پیکارهای سال 2011 شرکت کرده بود. بیست و ششمین دوره مسابقات تنیس روی میز کاپ آسیا 23 تا 25 فروردین در هنگ کنگ برگزار می‌شود. برادران عالمیان همراه با ابراهیم علیدخت به عنوان مربی سه‌شنبه به منظور شرکت در این رقابت‌ها عازم هنگ‌کنگ می‌شوند. منبع: شرق این یک دلیل برای وجود و تلاش فمنیست ها در ایران

خاک بر سرشون زن ستیز های متحجر طالب ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

تو این زمانه دیگه مرد سالاری ،فمنیست به سر اومده. پدرسالاری محصول اقتدار گرایی بوده که در مقابل اون فمنیست در راستای احراز حقوق زنان بوجود آمدبعد تندروی کردند.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...