رفتن به مطلب

چیزهایی که با زلزله نمی لرزند.

M!Zare

ارسال های توصیه شده

وقتی توفان کاترینا به نیواورلئان رسید و سدها شکست، مردم آمریکا آن آمریکای دیگر را کشف کردند. آمریکایی که هالیوود درباره اش فیلمی نمی سازد و به تمییزی بورلی هیلز نیست. مردم دیدند که آدمهایی که مامور حفظ نظم و قانون هستند خودشان در حال بار زدن اجناس فروشگاهها هستند. پلیس نمی توانست جلوی غارت را بگیرد چون کم نبودند ماموران پلیسی که به غارت مشغول بودند. واقعیت آمریکا ربطی به تصویری که از خودش داشت نداشت. یادم است همکار تگزاسیم بعد از دیدن مردمی که روی سقف خانه هایشان گیر افتاده بودند گفت: We look like developing world! کشف جالبی بود.

حالا یک زلزله نه ریشتری ژاپن را لرزانده است. شدت و قدرت زلزله آنقدر زیاد بوده است که باعث شده است سرعت گردش زمین به دور خودش تغییر کند و سونامی آن تا آنور اقیانوس آرام و ساحل کالیفرنیا برود. راکتورهای اتمی فوکوشیما می توانند چرنوبیل و هیروشیمای دیگری خلق کنند. و مردم ژاپن در حال …. در حال زندگی کردن هستند. گزارشگر رادیوی ان پی آر با زن میانسالی صحبت کرد که با آرامش در حال جدا کردن کاغذ و پلاستیک در میان زباله های پناهگاهش بود تا برای بازیافت بفرستند. معلمی به خبرنگار گفت که عمری به تدریس در شهر مشغول بوده است و حالا نگران دانش آموزان سابقش هست که در میان گمشدگان هستند. دنیا در حال تحسین آرامش و متانت مردم ژاپن است. و همه دارند می پرسند.چرا ژاپنیها مغازه ها را غارت نمیکنند؟ جک کافتری در وبلاگش این سوال را پرسیده است. و جوابها جالب هستند! گرگ از آرکانزاس، ناتاشا از ونکور، کن از نیوجرسی و بیز از پنسلوانیا و خیلیهای دیگر فقط یک جواب دارند: حس غرور ملی و شرافت فردی. خوب است ملتی بتواند به مردم جهان نشان دهد که چیزهایی دارد که در هیچ زلزله ای نمی لرزند حتی اگر زلزله نه ریشتر باشد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

قبول دارم ولی ای کاش انقدر آمریکا رو دستمایه هرچیزی قرار ندیم.

بهتر بود از بم خودمون مثال میزدید که خود هموطنان کرمانی و بمی خودمون کیسه خواب ها و چادرهای صلیب سرخ و سگ های تربیت شده برای پیدا کردن اجساد رو وقتی همشهریهاشون داشتند زیر آوار جون میدادن خرید و فروش میکردن.

یا خبرهایی که از رشت میرسید وقتی که دو متر برف اومده بود. مبنی بر اینکه تخم مرغ شده 200 تومن (سال 85 اگر اشتباه نکنم) و خانمی که تو یکی از میدونهای شهر وضع حمل کرد و کسی نبردش بیمارستان.

• Like 5
لینک به دیدگاه
قبول دارم ولی ای کاش انقدر آمریکا رو دستمایه هرچیزی قرار ندیم.

بهتر بود از بم خودمون مثال میزدید که خود هموطنان کرمانی و بمی خودمون کیسه خواب ها و چادرهای صلیب سرخ و سگ های تربیت شده برای پیدا کردن اجساد رو وقتی همشهریهاشون داشتند تو زیر آوار جون میدادن خرید و فروش میکردن.

موافقم.خودم هم وقتی که متن رو خوندم،بم به ذهنم رسید.ولی در این مورد،واقعا آمریکاییها و ژاپنی ها هم با هم مشکل دارن.تا جاییکه من در جایی دیدم مردم آمریکا از زلزله ژاپن ابراز شادی کرده اند.:jawdrop:

• Like 3
لینک به دیدگاه
موافقم.خودم هم وقتی که متن رو خوندم،بم به ذهنم رسید.ولی در این مورد،واقعا آمریکاییها و ژاپنی ها هم با هم مشکل دارن.تا جاییکه من در جایی دیدم مردم آمریکا از زلزله ژاپن ابراز شادی کرده اند.:jawdrop:

اتفاقا تو اون باشگاه هم این مسئله عنوان شد.

آمریکا 310 میلیون نفر جمعیت داره.

اگر صد هزار نفر هم همچین نظری داشته باشن میشه 0.03 درصد جمعیت آمریکا.

تازه اگه صد هزار نفر این نظر رو داشته باشن.

حالا میشه اینو به مردم آمریکا تعمیم داد؟

مگه تو کشور ما منافق نیست؟

نظر منافقین یعنی نظر مردم ایران؟

آفتاب: هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا گفت: آمریکا مواد خنک‌کننده برای استفاده در نیروگاه هسته‌ای ژاپن که تحت تاثیر زمین‌لرزه شدید در این کشور قرار گرفته، ارسال کرده است و به کمک به ژاپن ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، کلینتون گفت: نیروی هوایی ما مستقر در ژاپن مقداری مواد خنک‌کننده را که اهمیت زیادی دارد برای یکی از نیروگاه‌های هسته‌ای ژاپن ارسال کرده است.

وی افزود: می دانید که ژاپن به شدت وابسته به انرژی هسته‌ای است و آنها استانداردهای مهندسی بسیار بالایی دارند ولی یکی از نیروگاه‌ها به علت زمین‌لرزه متحمل فشار شدیدی شده و مواد خنک‌کننده کافی در آن وجود نداشته است.

ضمن اینکه اولین کمک ها رو آمریکا به ژاپن فرستاد و تا دیروز که پیگیر اخبار بودم 38000 نیروی نظامی برای کمک به زلزله زده ها از آمریکا ارسال شده.

ضمن اینکه اساسا اهمیتی نداره که کی چیکار کرده یا نکرده. مهم اینه که ما چه کمکی کردیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
اتفاقا تو اون باشگاه هم این مسئله عنوان شد.

آمریکا 310 میلیون نفر جمعیت داره.

اگر صد هزار نفر هم همچین نظری داشته باشن میشه 0.03 درصد جمعیت آمریکا.

تازه اگه صد هزار نفر این نظر رو داشته باشن.

حالا میشه اینو به مردم آمریکا تعمیم داد؟

مگه تو کشور ما منافق نیست؟

نظر منافقین یعنی نظر مردم ایران؟

آفتاب: هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا گفت: آمریکا مواد خنک‌کننده برای استفاده در نیروگاه هسته‌ای ژاپن که تحت تاثیر زمین‌لرزه شدید در این کشور قرار گرفته، ارسال کرده است و به کمک به ژاپن ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، کلینتون گفت: نیروی هوایی ما مستقر در ژاپن مقداری مواد خنک‌کننده را که اهمیت زیادی دارد برای یکی از نیروگاه‌های هسته‌ای ژاپن ارسال کرده است.

وی افزود: می دانید که ژاپن به شدت وابسته به انرژی هسته‌ای است و آنها استانداردهای مهندسی بسیار بالایی دارند ولی یکی از نیروگاه‌ها به علت زمین‌لرزه متحمل فشار شدیدی شده و مواد خنک‌کننده کافی در آن وجود نداشته است.

ضمن اینکه اولین کمک ها رو آمریکا به ژاپن فرستاد و تا دیروز که پیگیر اخبار بودم 38000 نیروی نظامی برای کمک به زلزله زده ها از آمریکا ارسال شده.

ضمن اینکه اساسا اهمیتی نداره که کی چیکار کرده یا نکرده. مهم اینه که ما چه کمکی کردیم.

صحیح میفرمایید.ولی بیشتر فکر کنم منظور نویسنده مطلب از مقایسه با آمریکا،نشان دادن قدرت پاراگراف دوم بوده.

• Like 1
لینک به دیدگاه
صحیح میفرمایید.ولی بیشتر فکر کنم منظور نویسنده مطلب از مقایسه با آمریکا،نشان دادن قدرت پاراگراف دوم بوده.

بله عذرخواهی میکنم که باعث انحراف بحث تاپیکتون شدم. ولی اخیرا یک ویروس آمریکاستیزی تو کشور ما شایع شده که باعث میشه در مورد هرچیزی که بخوایم صحبت کنیم مثل نقل و نبات چهار کلمه چیز هم راجع به آمریکا باید بگیم.

ببخشید. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بله عذرخواهی میکنم که باعث انحراف بحث تاپیکتون شدم. ولی اخیرا یک ویروس آمریکاستیزی تو کشور ما شایع شده که باعث میشه در مورد هرچیزی که بخوایم صحبت کنیم مثل نقل و نبات چهار کلمه چیز هم راجع به آمریکا باید بگیم.

ببخشید. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خواهش میکنم:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...