A H M A D 104 ارسال شده در 18 خرداد، 2011 سلام رفقا این ترم یه پروژه برای درس روش تولید دارم با موضوع روش های تولید انواع پیچ ممنون میشم اگه اطلاعاتی (مثل کتاب،مقاله،فیلم و عکس و ...) دارید، راهنماییم کنید. انشالله بتونم جبران کنم 2
A H M A D 104 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2011 سلام رفقا این ترم یه پروژه برای درس روش تولید دارم با موضوع روش های تولید انواع پیچ ممنون میشم اگه اطلاعاتی (مثل کتاب،مقاله،فیلم و عکس و ...) دارید، راهنماییم کنید. انشالله بتونم جبران کنم 1
spow 44198 ارسال شده در 18 خرداد، 2011 سلام احمد عزیز مطلب فارسی درزمینه روش های تولید بالاخص روش تولید پیچ بسیار محدود هست با این همه تا اونجا که یادمه تو ارشیوم یه فیلمی دراین زمینه بود میگردم پیداش کردم برات میزارم ولی برای اینکه با روشهای تولید هررقم پیچی اشنا بشی میتونی از این سایت استفاده کنی مرجع اصلی روش تولید پیچ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
spow 44198 ارسال شده در 18 خرداد، 2011 اینم جزوه روشهای تولید دکترحاله امیدوارم به دردتون بخوره http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=468717#post468717 7
spow 44198 ارسال شده در 18 خرداد، 2011 دانلود اسلایدی درباره ماشینهای به کاررفته درتولید پیچ NCMT Series Twin Screw Extruders & Downstream Equipments برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود فایل اموزشی تولید پیچ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
S.F 24932 ارسال شده در 21 خرداد، 2011 سلام . 1- مدرسان شریف یک کتاب با عنوان ماشین های ابزار داره . برای کنکنور کاردانی به کارشناسی. 2- کتاب ماشین ابزار تولیدی الساس حدادی . هم فکر کنم مطالب در این مورد داره . 4
spow 44198 ارسال شده در 23 خرداد، 2011 احمدجان اینم یه کاتالوگ ویه فصل اموزشی درمورد پیچ واموزش تولید پیچ وچرخ دنده های پیچی هست که امیدوارم به کارت بیاد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه فیلم تولید با ماشینهای cnc از یوتیوب Screw Machine Products on a Tornos Deco 12 Axis CNC Machine 6
spow 44198 ارسال شده در 23 خرداد، 2011 اینم یه سایت خوب که مشخصات پیچهایی که تولید میکنه ونقشه های اونو به همراه توضیحات لازم برای دانلود قرار داده امیدوارم برای دوستان مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
حـامد 584 ارسال شده در 23 خرداد، 2011 اینم یه سایت خوب که مشخصات پیچهایی که تولید میکنه ونقشه های اونو به همراه توضیحات لازم برای دانلود قرار دادهامیدوارم برای دوستان مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فیلماش کو؟ 1
spow 44198 ارسال شده در 3 تیر، 2011 روشهای تولید یکی ازدرس های مهم واساسی در رشته های مهندسی بالاخص مهندسی مکانیک وگرایش ساخت وتولید میباشداشنایی با مبانی تئوری واصول عملی طراحی وساخت قطعات مختلف وبهینه سازی فرایند تولید یکی ازاهداف مهم این پروسه میباشد فیلمی که تقدیم حضورتان میشود از مجموعه فیلم های اموزشی کانال دیسکاوری درزمینه فرایندهای تولید ودراین فیلم فرایند تولید وساخت پیچ Screw product میباشد اشنایی با اصول طراحی انواع پیچ ونمایش مراحل مختلف تولید پیچ دراین فیلم بخوبی به تصویرکشیده شده است فرمت فیلم رو برای داشتن حجم متناسب برای دانلود دوستان به mp4 تبدیل کردم دانلود فیلم ساخت وتولید پیچ فیلم تولیدپیچ رو باحجم 14 مگابایت را ازلینک زیردریافت نمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
A H M A D 104 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 سلام spow عزیز من هم یک فیلم از discovery channel دارم. میخواستم بدونم همین فیلمی هست که شما گذاشتید؟ تو فیلمی که من دارم روش casting-hot(cold) forging رو توضیح داده!
A H M A D 104 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2011 دوستان عزیزم، با کلی زحمت تونستم یک پروژه جامع و کامل رو آماده کنم. (شامل مقاله - فیلم های با کیفیت و پاورپوینت ) بخش هایی از اون رو براتون آپلود کردم. دوستانی که مایل به تهیه پروژه کامل اون هستند با بنده تماس بگیرند ahmadrahmati15@yahoo.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده