رفتن به مطلب

اینترنت و تنهایی

keyvan64

ارسال های توصیه شده

من که شدید معتاد شدم (روزی 7 یا 8 ساعت ) خیلی وضعم خرابه :icon_pf (34):

بعضی وقت ها غصم میگیره اگه با این وضع پیش برم چطور 20 واحد این ترمو پاس کنم :ws44:

آخه قبلا این طوری نبودم .. روزی نیم ساعت یا حداثر یک ساعت اونم برای سرچ مقالات و ...

نمی دونم چطور این عادت رو میشه ترک کرد ....

• Like 6
لینک به دیدگاه
من که شدید معتاد شدم

نمی دونم چطور این عادت رو میشه ترک کرد ....

دوست گلم قدیمیا گفتن ترک عادت موجب مرض است

بهتره همون موتاد بمونیم تا اینکه مرض بگیریم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بی ربط نیس..اما خب بعد از یه مدت آدم حس میکنه اینطوری راحت تره..1-2سال پیش واسه من دیگه تهش بود...حتی با دوستای واقعیم هم با گوگل تاک و او وووو حرف میزدم...عالی بوووووووووووداا!!کلا از سر جام تکون نمیخوردم....حیف دوستان از این وضعیت نجاتم دادن!!!:دی :دی :دی

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوبه که ؛ تفریحی غیر از اینجا کسی سراغ داره؟ با بنزین 700 تومنی بزنیم بیرون یه جریمه 20-30 تومنیم بخوریم و با دوست دخترمونم بگیرنمونو 30-40 تومن به یارو بدیم ولمون بکنه و دختررو ببریم پیتزایی چیزی 30-40 تومنم اونجا پیاده شیم موقع برگشتن هم تصادف بکنیم 20 تومن بدیم به طرف بابت از تنظیم در اومدنه سپرشو از خونه هم زنگ بزنن فلان چیزا لازمه بخریو پولش از جیبت بره و ... و از همه مهمتر تو این مدت باید بنرهایی عرضشی رو در سطح شهر تحمل بکنی :sigh:

چه کاریه ؛ 12900 تومن میدم به نت 1 ماه سرگرمم میکنه

کنکاش از بعد مادیه قضیه :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
نكن اينكارو با خودت...اين جمع معتاد كه ميبيني اينجا همه از همينجا شروع كردن!!

معتاد که داشتم میشدم.اوایل اسفند،ولی سریع ترک کردم.الان پاک پاکم:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خوبه که ؛ تفریحی غیر از اینجا کسی سراغ داره؟ با بنزین 700 تومنی بزنیم بیرون یه جریمه 20-30 تومنیم بخوریم و با دوست دخترمونم بگیرنمونو 30-40 تومن به یارو بدیم ولمون بکنه و دختررو ببریم پیتزایی چیزی 30-40 تومنم اونجا پیاده شیم موقع برگشتن هم تصادف بکنیم 20 تومن بدیم به طرف بابت از تنظیم در اومدنه سپرشو از خونه هم زنگ بزنن فلان چیزا لازمه بخریو پولش از جیبت بره و ... و از همه مهمتر تو این مدت باید بنرهایی عرضشی رو در سطح شهر تحمل بکنی :sigh:

چه کاریه ؛ 12900 تومن میدم به نت 1 ماه سرگرمم میکنه

کنکاش از بعد مادیه قضیه :ws3:

!:w58:!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...