Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ جشن «بچههاي ديروز» كه به برنامههاي قديمي كودك و نوجوان تلويزيون اختصاص داشت در حالي شب گذشته برگزار شد كه حضور مجريان و هنرمندان پيشكسوت تلويزيوني، حس نوستالژيكي را براي حاضران در سالن وزارت كشور رقم زد 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ جشن بچههاي ديروز شب گذشته با حضور «مسعود احمدي افزادي» مدير شبكه تهران، «علي زارعان» مدير گروه كودك و نوجوان شبكه تهران و جمع كثيري از علاقهمندان برنامه «بچههاي ديروز» در تالار وزارت كشور برگزار شد. بنا بر اين گزارش، دكور اين برنامه يك تلويزيون بود كه چند آنتن بر فراز آن خودنمايي مي كردند. البته برنامه با كمي تأخير آغاز شد كه زارعان بابت تاخير بوجود آمده از حضار عذرخواهي كرد. در فاصله تاخير ايجاد شده، بخشهايي از برنامههاي قديمي نظير مدرسه موشها، گربه آوازهخوان و ... براي حاضران پخش شد و در نهايت برنامه پس از پخش سرود ملي با آرم قديمي برنامه كودك شبكه يك در گذشته آغاز شد كه اين انتخاب موجب به وجد آمدن و تشويق پياپي حضار شد. پس از آن الهه رضايي مجري قديمي برنامههاي كودك روي سن آمد و پس از احوالپرسي با حاضران، بخشهايي از كارتون هاچ زنبور عسل پخش شد. گيتي خامنه مجري قديمي برنامههاي كودك نيز روي سن آمد و جملاتي كوتاه به ياد گذشته گفت و پخش نقاشي كودكان بخش بعدي برنامه بود. مجيد قناد در جشن بچه هاي ديروز بيژن بيرنگ و مسعود فروتن در جشن بچه هاي ديروز برای دریافت مطالب بیشتر کلیک کنید !!!ا ناصر چشم آذر در جشن بچه هاي ديروز اجراي اصلي برنامه بر عهده جواد مولانيان بود و داوود رشيدي اولين كسي بود كه براي قدرداني از اسدالله يكتا روي سن آمد. اسدالله يكتا كه ايفاگر نقش چاق در برنامه چاق و لاغر بود، در سخناني گفت كه به خاطر علاقه به مردم ايفاي نقش كرده و هرچه دارد از مردم است. قدرداني از مرتضي احمدي كه در روزگار جواني به جاي روباه مكار داستانهاي پينوكيو سخن ميگفت، به دست منصور ضابطيان بخش ديگر برنامه بود. مرتضي احمدي هنگام دريافت جايزه خود در سخناني گفت: خيلي خوشحالم كه در اين مراسم خانم ناهيد اميريان گوينده نقش جينا نيز در اين مراسم حضور دارند و خيلي متاسفم كه خانم حميده خيرآبادي و كنعان كياني گوينده نقش گربه نره از بين ما رفتند. وي ادامه داد: من 86 سال سن دارم و 70 سال است كه كار هنري انجام مي دهم. من صداي تهران هستم، اما آنچه برايم اهميت بسياري دارد، مهم و يادگاري است، محبتهاي شماست. روزي يك نفر به من گفت كه چرا خميده راه ميروي؟ در پاسخ بايد بگويم كه من 70 سال مورد محبت شما قرار گرفتهام و 70 سال است كه به شما تعظيم كردهام. بر پايه اين گزارش،محبوبه سميعي زفرقندي تهيهكننده برنامه بچههاي ديروز نيز تنديس قدرداني از وحيد نيكخواه آزاد را به او اهدا كرد كه همراه با پخش بخشهايي از فيلم سينمايي گلنار بود. نيكخواه آزاد در سخناني گفت كه از جمع كساني كه در فيلم گلنار ايفاي نقش كردند فقط يك نفر مانده و از حاضران خواست تا به احترام درگذشتگان بايستند. مرضيه برومند نيز تنديش خود را از شقايق دهقان گرفت و در سخناني اظهار داشت: هر روز كه ميگذرد بيشتر به اهميت شغلمان پي ميبرم و بار مسئوليت را روي دوشمان احساس ميكنم و ميفهمم كه چقدر بچهها از آنچه كه ما ساختهايم، درس گرفتهاند. از همكارانم ميخواهم تا در حوزه برنامهسازي براي كودكان بيشتر دقت كنند و روز به روز برنامههاي بهتري بسازند. برومند در ادامه با اهداي هديه خود به خواهرش احترام برومند تصريح كرد: هديه خود را به كسي كه خاطرات نوجواني من را ساخته تقديم ميكنم. فكر ميكنم مسئولان برگزار كننده اين جشن كوتاهي كردهاند كه از او قدرداني نكردهاند. چون او استاد من است و من پا جاي پاي او گذاشتهام. پس از سخنان برومند بخشهايي از مجموعه «خونه مادر بزرگه» به نمايش درآمد و محبوبه سميعي اين بار از گيتي خامنه قدرداني كرد. اين مجري پيشكسوت در سخناني گفت: جداي از تعارفات معمول از آقاي احمدي مدير شبكه تهران براي ارائه اين برنامه قدرداني ميكنم. من هرچه دارم از شما مردم دارم و خوشحالم كه اگر روزي از اين دنيا رفتيم، ديگران از ما به نيكي ياد مي كنند 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اكبر عبدي در جشن بچه هاي ديروز 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ بهروز بقايي در جشن بچه هاي ديروز راضيه برومند و مرتضي احمدي در جشن بچه هاي ديروز شقايق دهقان و لاله صبوري در جشن بچه هاي ديروز 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اسدالله يكتا در جشن بچه هاي ديروز شقايق دهقان در جشن بچه هاي ديروز مرضيه برومند در جشن بچه هاي ديروز لاله صبوري كه به مدت دو سال است تهيهكنندگي برنامه رنگين كمان را برعهده دارد، تنديس قدرداني از الهه رضايي را به او تقديم كرد. رضايي نيز در سخناني اظهارداشت: خوشحالم كه ما كارمان را به نحوي انجام داديم كه امروز از آن رضايت داريم. اينكه برنامه بچههاي ديروز توانسته جاي خود را بين مردم باز كند، به خاطر سليقه اوليه و درست مسئولان شبكه تهران بوده است و اميدوارم كه ما نيز بتوانيم در اين برنامه كار خود را درست انجام دهيم. افشين ذي نوري كه در عرصه دوبله فعاليت ميكند، مهمان بعدي اين برنامه بود كه تنديس قدرداني از ژرژ پطروسيان را به او اهدا كرد. پطروسيان كه گويندگي جاي نقش رابين هود را در كارنامه خود دارد، نيز در سخناني گفت: به من گفتند يك سري بچه ميخواهند خاطراتشان را با تو مرور كنند و من هم با كله آمدم. خوشحالم كه جزو خاطرات خوب شما باشم و شايد خوشبختي همين باشد. علي تفرشي خواننده و دخترش نوا نيز مهمانان ديگر اين مراسم بودند كه روي صحنه و به طور زنده به اجراي برنامه پرداختند و برخي از اشعار برنامههاي قديم را براي حاضران يادآوري كردند. كاميار اسماعيلي مجري برنامه نيمرخ نيز در اين برنامه از اسدالله اعلايي مدير سابق گروه كودك و نوجوان شبكه يك قدرداني كرد. اعلايي در سخناني عنوان داشت: خدا را شكر ميكنم كه در حد و توانم توانستم براي بچه ها كار كنم. به گزارش فارس، مهيار مجيب بازيگر نقش عمو نيما در برنامه رنگينكمان نيز تنديس پرويز ربيعي را به او اهدا كرد. ربيعي گويندگي در نقشهاي بسياري را در كارنامه خود دارد اما در ميان آنها شايد گويندگي به جاي نقش پدر پسر شجاع براي كودكان دهههاي گذشته ملموستر باشد. ربيعي كه با تشويق بسيار مخاطبان خود روبهرو شده بود، گفت: پس از 47 سال گويندگي در فيلمهاي مختلف، در چند كارتون حرف زدهام كه جاودانه شدند و هميشه نيز مردم مرا با يك سؤال ميخكوب ميكنند كه نام پدر پسر شجاع قبل از به دنيا آمدن پسر شجاع چه بوده است كه هيچ وقت نتوانستم به اين سؤال پاسخ دهم! نويد محمودي تهيهكننده برنامه نردبان نيز تنديس ناصر چشمآذر را به او اهدا كرد. چشمآذر در اين مراسم گفت:من از 9 سالگي با نوازندگي آكاردئون وارد راديو شدم و فاز جدي فعاليت من در حوزه ساخت موسيقي براي كودكان از پس از انقلاب آغاز شد. زهرا عاملي مجري و شاعر كودك نيز در ادامه از شكوه قاسم نيا قدرداني كرد اجراي برنامه توسط علي تفرشي و فرزندش در جشن بچه هاي ديروز الهه رضايي در جشن بچه هاي ديروز 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ یااااادش بخییییییرررر........... این آقای قصه گووو رو من خیییلی دوس داشتم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده