keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان... همه ی ما انسانها آرزوها و اهداف زیادی در سر داریم، اما اغلب آنچنان که باید و شاید برای دستیابی به اهدف خود تلاش مستمر نمی کنیم. ما این توهم را در سر می پرورانیم که زمان زیادی هنوز در پیش داریم و مدام تصمیم هایی که باید بگیریم به امروز و فردا موکول می کنیم. به خودمان می گوییم: «بعداً به این کار خواهم پرداخت». آنگاه پیری فرا می رسد و می بینیم که هنوز کاری نکردیم! ***اگر جوانان می دانستند و پیران می توانستند*** با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال 1390 به نظرم رسید یکبار برای همیشه به چنین تفکر مخربی پایان بخشیم و برای آینده، برنامه ریزی صحیحی کنیم.برای شروع این تحول عظیم در خویشتن، اصولی را به منظور انجام یک برنامه ریزی مناسب پیش بینی کردم که امیدوارم برای دوستان کارساز واقع شود: 1) اهداف خودتان را به دو بخش عمده تقسیم کنید: (البته شما می توانید نام های دیگری انتخاب کنید) بخش اول: آرزوهای زندگی من بخش دوم: آرزوهای سال 90 من 2) سپس هر یک از این بخش ها را به 6 دسته ی دیگر تقسیم کنید: الف)اهداف تحصیلی ب) اهداف شغلی ج) اهداف مالی د) اهداف اخلاقی و) اهداف عشقی ه) سایر اهداف نمونه برنامه ریزی: بخش اول:آرزوهای زندگی من الف)اهداف تحصیلی * * ب) اهداف شغلی * * ج) اهداف مالی * * د) اهداف اخلاقی * * و) اهداف عشقی * * ه) سایر اهداف * * بخش دوم:آرزوهای سال 90 من الف)اهداف تحصیلی * * ب) اهداف شغلی * * ج) اهداف مالی * * د) اهداف اخلاقی * * و) اهداف عشقی * * ه) سایر اهداف * * در ادامه لازم می دانم نکات مهمی را در ارتباط با انجام برنامه ریزی فوق بیان کنم: 1) هدف بنده این است که هر یک از ما اهداف خود را بنویسیم و برای دیگران به نمایش بگذاریم تا در پایان سال 90، خود و دیگران در مورد عملکردمان در طول سال قضاوت کنند. این امر به افزایش پشتکار ما به علت ارایه تصویری مطلوب از خود در برابر سایرین، کمک شایانی می کند. 2) ابتدا در بخش الف(آرزوهای زندگی من) رویاها و اهداف کلی(بلند پروازانه) خود را بنویسید. حتی اگر تحقق آن منوط به سپری شدن دهها سال باشد! اما در بخش ب( آرزوهای سال نود) صرفاً اهدافی را که قصد تحقق شان در این سال را دارید قید کنید. 3) تقدم یا تاخر اهدافی که می نویسید ملاک نمی باشد. مهم این است که ما بتوانیم به تمامی اهدافی که می نویسیم جامه عمل بپوشانیم. از سوی دیگر شما در ذیل هر دسته می توانید از یک تا هر تعداد آرزویی که خواهان تحققش هستید درج کنید. 3) هدفی را که تعیین می کنید هم باید جسورانه باشد و هم معقول. اما فراموش نکنید که اکثر مردم بیش از حد محافظه کارند. 4) حتی المقدور تا قبل از آغاز سال تحویل، برنامه ریزی لازم را انجام دهید تا سر سفره ی عید در کنار خانواده تان، برای تحقق آرزوهایتان دعا کنید. 5) حتماً رویاهای خودتان را بنویسید. این فکر اشتباه را کنار بگذاریدکه"من اهدافم را در ذهنم ثبت کرده ام!" ***کلام شفاهی گذراست اما کلام کتبی دایمی است*** 6) برای انجام این برنامه ریزی حداقل دو ساعت وقت بگذارید. شما برای یک عمر می خواهید تصمیم گیری کنید. بنابراین در خلوت خود، و در محیطی کاملاً ساکت برنامه ریزی کنید. 7) در نوشتن آرزوها، هراس به خود راه ندهید. اگر شما واقعاً به تحقق رویای خود "ایمان" داشته باشید، قطعاً به آن دست پیدا می کنید! 8) لطفاً اگر فقط قصد نوشتن اهداف خود طبق روش فوق را دارید، اقدام به درج مطلب کنید و از نگاشتن مطالب غیر مرتبط با برنامه ی فوق بپرهیزید. اگر انتقاد یا پیشنهادی نسبت به مطلب بنده دارید، لطفاً صرفاً در صفحه ی شخصی اینجانب قید نمایید. 9) لطفاً اگر در خصوص اهداف نگاشته شده دیگران قصد نوشتن مطلبی را دارید، صرفاً در پروفایل شخصی فرد مورد نظر اقدام نمایید و از درج مطلب به صورت نقل خود خواهشاً پرهیز کنید! 10) مطالب فوق ایده ی ابتکاری از اینجانب بود اما از اصول نویسندگانی چون: جک کنفیلد، مارک ویکتور هنسن، لس هیویت، مارک فیشر و برایان تریسی بهره گرفتم. 11) برای همه ی شما دوستان بزگوار، آررزوی لحظاتی خوش دارم. بنده نیز به نوبه خود اهدافم را به زودی به اطلاع دوستان خواهم رساند. ***پیشاپیش آغاز سال 1390 بر شما مبارک باد*** 21 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون اقا كيوان:flowerysmile: الان يه نگاه به زندگي آينده ام .... اهدافم و آرزوهام كردم بخش اول:آرزوهای زندگی من الف)اهداف تحصیلی دوست دارم ارشد قبول شم چنتا زبان ياد بگيرم:4chsmu1: ب) اهداف شغلی برم دنبال كاراي كنترلي نه الكترونيكي (بازار كار كنترل بيشتره:4chsmu1:) واسه خودم يه شركت بزنم (به كمك برادرم) ج) اهداف مالی اين هدفو دوس دارم برم سر يه كاري نون اب دار هرچي دوست دارم برا خودم بخرم:4chsmu1: خونه ماشين لباس .... د) اهداف اخلاقی يه اخلاق بدي دارم كه خيلي عجولم اصلا صبر نميكنم طرف مقابلم كامل حرفشو بزنه زود وسط حرفش نتيجه گيري ميكنمو جواب ميدم بعد ميبينم اصلا اون يه چيز ديگه ميخواسته بگه ....اينو حتما تركش ميكنم يكم فضولم اونم بايد كنترل بشه:ws2: بعضي وقتها خيلي خجالتي ميشم ... اينم درستش ميكنم روابط اجتماعيمو بهتر كنم و) اهداف عشقی :4chsmu1: واسه اين يكي ديگه هدف ندارم عخش يهو پيش مياد ديگه ولي ديگه حالا واسه اينكه خالي نمونه ميگم ازدواج با كسي كه دركم كنه و دوستم داشته باشه و ... :girl_blush2: ه) سایر اهداف استفاده از اينترنت رو كنترل كنم بد جوري معتاد شدم تكواندومو ادامه بدم آشپزي ياد بگيرم:girl_blush2: برم تو اقيانوس شنا كنم بخش دوم:آرزوهای سال 90 من الف)اهداف تحصیلی: اين ترم پروژه دارم ميخوام خودم بسازمش كه ببينم چقدر ياد گرفتم از اول تابستون حتما حتما واسه ارشد شروع ميكنم به خوندن (شايد كلاس كنكور هم رفتم) بعد از عيد هم با دوستم ميرم كلاس زبان ب) اهداف شغلی قرار شده كار اموزي برم شركت پسر عموم كارش كنترليه خيلي دوست دارم ياد بگيرم اگه از پسش بر بيام كه همونجا موندگار ميشم اگه نشد هم ميگردم دنبال كار ولي كنارش ارشد هم ميخونم ج) اهداف مالی اين ديگه بستگي به بابا داره و كار اگه پيدا بشه قراره پول تو جيبيمو زياد كنه:4chsmu1: اهداف اخلاقي رو روش كار ميكنم نت هم حتما كنترل ميكنم 15 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستان... همه ی ما انسانها آرزوها و اهداف زیادی در سر داریم، اما اغلب آنچنان که باید و شاید برای دستیابی به اهدف خود تلاش مستمر نمی کنیم. ما این توهم را در سر می پرورانیم که زمان زیادی هنوز در پیش داریم و مدام تصمیم هایی که باید بگیریم به امروز و فردا موکول می کنیم. به خودمان می گوییم: «بعداً به این کار خواهم پرداخت». آنگاه پیری فرا می رسد و می بینیم که هنوز کاری نکردیم! ***اگر جوانان می دانستند و پیران می توانستند*** با توجه به نزدیک شدن به آغاز سال 1390 به نظرم رسید یکبار برای همیشه به چنین تفکر مخربی پایان بخشیم و برای آینده، برنامه ریزی صحیحی کنیم.برای شروع این تحول عظیم در خویشتن، اصولی را به منظور انجام یک برنامه ریزی مناسب پیش بینی کردم که امیدوارم برای دوستان کارساز واقع شود: 1) اهداف خودتان را به دو بخش عمده تقسیم کنید: (البته شما می توانید نام های دیگری انتخاب کنید) بخش اول: آرزوهای زندگی من بخش دوم: آرزوهای سال 90 من 2) سپس هر یک از این بخش ها را به 6 دسته ی دیگر تقسیم کنید: الف)اهداف تحصیلی ب) اهداف شغلی ج) اهداف مالی د) اهداف اخلاقی و) اهداف عشقی ه) سایر اهداف نمونه برنامه ریزی: بخش اول:آرزوهای زندگی من الف)اهداف تحصیلی دریافت کرسی استاد تمامی در رشته ی طراحی شهری نوشتن کتاب ب) اهداف شغلی تاسیس شرکت مهندسی مشاور با گرید بالا. ج) اهداف مالی هرچی پولدارتر بهتر د) اهداف اخلاقی تحمل عقیده ی مخالف، آرامش بیشتر و) اهداف عشقی داشتن خانواده ای آرام و سالم. ه) سایر اهداف مربی گری فوتبال، ادامه ی کوهنوردی، بخش دوم:آرزوهای سال 90 من الف)اهداف تحصیلی قبولی در آزمون دکترا قبولی در آزمون Ielts ادامه مقاله ی علمی پژوهشیم! ب) اهداف شغلی افزایش مهارت های کاریم ج) اهداف مالی هرچی پولدارتر بهتر! د) اهداف اخلاقی پائین آوردن نقطه ی جوش و) اهداف عشقی ه) سایر اهداف تکمیل کتابهای نیمه خوانده، ادامه ی ورزش کوهنوردی، افزایش قدرت تصمیم گیری ، کاهش زندگی مجازی. مرسی داش کیوان. 12 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ بخش اول:آرزوهای زندگی من الف)اهداف تحصیلی * در یکی از دانشگاههای معتبر کشور تدریس کنم. * کتاب ها و مقاله های بسیاری در راستای پیشرفت حقوق عمومی به رشته تحریر در آورم. * به زبان انگلیسی کاملاً مسلط شوم. *در سمینارهای مختلف به عنوان سخنران دعوت شوم. * در زمره ی موثرترین افراد، بر روی زندگی شاگردان خودم باشم. * مهارت های لازم را در زمینه ی کامپیوتر کسب کنم. * به مطالعه ی کتاب هایی غیر از رشته خودم ، مبادرت ورزم. ب) اهداف شغلی * از اساتید سرشناس و مجرب گرایش حقوق عمومی در سطح کشور شوم. * به عنوان یک وکیل با دانش، مجرب و منصف شناخته شوم. * در بازار بورس تهران فعالیت کنم. * مستقل و رئیس خودم باشم. * فقط هفته ای 35 ساعت کار کنم. * پنجشنبه و جمعه ها تعطیل باشم. * حداقل دو هفته تعطیلات، دست کم سالی 3 بار داشته باشم تا به گردشگری در ایران بپردازم. ج) اهداف مالی * هر سال میزان دارایی خودم را 2 برابر کنم. * در خانه ای با مساحت بیش از 200 متر در منطقه شهرک غرب تهران سکونت کنم. * مالک یک ویلای نقلی در شمال کشور باشم. * صاحب اتومبیلی مناسب شوم. (بالای 20 میلیون تومان) * به انجمن های خیریه به نحو مطلوب خدمات رسانی کنم. د) اهداف اخلاقی * همیشه و در همه حال از حق دفاع کنم. (ولو اینکه به ضرر من باشد) * هرگز دروغ نگویم. *خندان و گشاده رو باشم. * دیگران من را به عنوان فردی که هرگز عصبانی نمی شود، بشناسند. * متواضع و فروتن باشم. * در خصوص مساله ای که بدان علم ندارم سکوت اختیار کنم. * کمتر صحبت کنم و در عوض شنونده ی خوبی برای دیگران باشم. * به قول و پیمان خود کاملاً متعهد باشم. * بعد از نماز صبح نخوابم. * در هنگام بروز مشکلات و موانع متعدد، صبور باشم. * با افراد اهل علم و هنر، دوستی برقرار کنم. و) اهداف عشقی * انسانی عاشق پیشه، مهربان، منطقی و متعهد باشم. * با همسری زیبا، با محبت و فهیم ازدواج کنم. * فرزندی سالم و زیبا داشته باشم. * همیشه و در همه حال، از زندگی کردن و حتی نفس کشیدن نیز لذت ببرم. ه) سایر اهداف * به صورت حرفه ای شنا یاد بگیرم. * هرگز در ورزش کردن تنبلی نکنم. * دست کم دو سال یکبار به خارج از کشور سفر کنم. بخش دوم:آرزوهای سال 90 من الف)اهداف تحصیلی * در آزمون عمومی دکتری سازمان سنجش کشور شرکت می کنم و قبول می شوم. * در آزمون دکتری دانشگاه آزاد شرکت می کنم و قبول می شوم. * خود را برای انجام مصاحبه دکتری (سراسری و آزاد) آماده می کنم. * لغات سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته کتاب تافل رهنما را به طور کامل مطالعه می کنم. (همراه با جعبه ی لایتنر) * نکات گرامری کتاب تافل رهنما را مطالعه می کنم. * کتاب زبان تخصصی حقوق عمومی را به طور کامل مطالعه می کنم. * در آزمون تافل دانشگاه تهران قبول می شوم. * حداقل یک مقاله ی دیگر می نویسم و به چاپ می رسانم.. * پایان نامه مقطع فوق لیسانس را نگارش و تدوین می کنم. * کتابچه ی یافته های پژوهشی از پایان نامه را نگارش، و در معاونت پژوهشی سازمان بازرسی کل کشور چاپ می کنم. * مواد امتحانی آزمون وکالت را مطالعه می کنم تا برای آزمون سال 91 آمادگی کافی داشته باشم. * مقالات نشریه ی حقوق اساسی را مطالعه می کنم. ب) اهداف شغلی * در بازار بورس تهران فعالیت می کنم. * مدت باقیمانده از خدمت سربازی را به اتمام می رسانم. (دادگاه تجدیدنظر استان تهران) ج) اهداف مالی * در طول سال 90 ، دست کم مبلغ 7میلیون تومان درآمد کسب می کنم. د) اهداف اخلاقی * تمامی اهداف اخلاقی مندرج در "بخش الف" را انجام می دهم. و) اهداف عشقی * یک رابطه ی کاملاً صمیمانه و دوستانه را با همگی دنبال می کنم. * به کسی دل نمی بندم. ه) سایر اهداف * کتاب «سیر حکمت در اروپا»، «تذکره الاولیاء» و چندین کتاب غیر درسی دیگر را به اتمام می رسانم. * هر روز ورزش می کنم. * آخر هر هفته به تفریح با دوستانم می پردازم. (کوه، دوچرخه سواری، سینما، پارک، مسافرت و...) * هر ماه حداقل دو فیلم خوب تماشا می کنم. * هر شب زبان مطالعه می کنم و کاملاً دستورالعمل های جعبه لایتنر را انجام می دهم. * گاه نوشت های خودم را در فیس بوک و انجمن نو اندیشان وارد می کنم. از آن جایی که همه چیز زیر آسمان نسبی است، این جاه طلبی ها ابداً فراطی نیست. مردم به ندرت جرات می کنند که چیزی بخواهند. و و قتی که عاقبت چیزی می خواهند، به اندازه ی کافی اصرار نمی ورزند تا به دستش آورند. باید شهامت تقاضا کردن را داشته باشید. پس نترس و آنچه را که از زندگی می خواهی با «دقیقترین جزییات» بنویس. هر هنگام که احساس شک و تردید در کسب موفقیت کردی، به من بیندیش که گواه زنده ی آنم. به یاد بیاور که به تو قول داده ام کامیاب خواهی شد! مارک فیشر (حکایت دولت و فرزانگی) 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ بخش اول:آرزوهای زندگی من الف)اهداف تحصیلی کسب مدرک کارشناسی ارشد در زمینه برنامه ریزی شهری و تسلط حداقل به دو زبان انگلیسی و آلمانی ب) اهداف شغلی تأسیس شرکت مشاوره موفق در زمینه شهرسازی و همینطور رسوندن این انجمن به سر منزل مقصود ج) اهداف مالی کی از پول بدش بیاد. سقف نذاریم بهتره د) اهداف اخلاقی در درجه اول بدست آوردن یه کمی عقل بعدش اینکه بتونم روابط عمومیمو قوی تر کنم و جدی تر به مسائل نگاه کنم. و) اهداف عشقی داشتن همسری وفادار و اینکه خودمم بتونم واسه خانوادم آدم مفید و متعهدی باشم. ه) سایر اهداف مردن بخش دوم:آرزوهای سال 90 من الف)اهداف تحصیلی بشینیم یه کمی واسه این ارشد بخونیم ببینیم بالاخره چیزی ازمون در میاد البته شایدم همین آزادو خوندم. فقط حسش بیاد ب) اهداف شغلی یه کار درست و حسابی گیر بیارم ج) اهداف مالی کاره که خوب باشه این پولشم خوب بشه دیگه د) اهداف اخلاقی این هدف هرساله من هستش ولی هیچ وقت نمیشه. اینکه جدی تر بشم و) اهداف عشقی فعلاً کار و پولو بده، عشق کیلو چنده حالا ه) سایر اهداف تطبیق کارای تو با اهداف و برنامه ریزیات من اینا رو گفتم ولی کلاً من خودم به شخصه به آرزو و رویا اعتقای ندارم. چیزی که نمیشه واسه چی ذهنمو باهاش مشغول کنم. اونم تو ایرانی که از فردامون خبر نداریم. برنامه ریزی بهتره کوتاه مدت باشه تا نگیم حالا وقت هست حالا وقت هست. این هفته نشد هفته بعد. 10 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ بخش اول: آرزوهای زندگی من 2) سپس هر یک از این بخش ها را به 6 دسته ی دیگر تقسیم کنید: الف)اهداف تحصیلی گرفتن دکتری تو یه دانشگاه معتبر ب) اهداف شغلی داشتن یه شرکت خیلی گسترده و مشهور به اسم خودم ج) اهداف مالی خب در حدی باشم که بتونم ارزوهای بزرگمو براورده کنم د) اهداف اخلاقی دوس دارم مستبد باشم و) اهداف عشقی ترشیدن ه) سایر اهداف این پروژمو تحویل بدم برم از ایران کمکم کنید ارزوهای 90 هم همیناس 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ نمونه برنامه ریزی: بخش اول:آرزوهای زندگی من الف)اهداف تحصیلی * گرفتن مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا در زمینه رشته تحصیلیم * ب) اهداف شغلی * پیدا کردن یک شغل با در امد بالا در زمینه طراحی داخلی یا مبلمان....شغل غیر کارمندی و غیر دولتی... * ج) اهداف مالی * * خونه و ماشین مستقل و یک شرکت که مسئولیت ادارش با خودم باشه. د) اهداف اخلاقی * دو تا ایراد اخلاقی دارم که خیلی ها بهم گوشزدش میکنن ...برطرف کردن اون دو مورد. * و) اهداف عشقی * داشتن کسی توی زندگیم که دوسش داشتم باشم و این حس متقابل باشه ....کسی که باهاش احساس رضایت و آرامش کنم. * بخش دوم:آرزوهای سال 90 من الف)اهداف تحصیلی * قبولی در آزمون ارشد. * ب) اهداف شغلی * پیدا کردن شغلی مناسب که حداقل اگر در وهله اول در آمد بالایی نداره اما به آیندش امیدوار باشم. * ج) اهداف مالی * استقلال مالی . * د) اهداف اخلاقی * * کار کردن روی دو موردی که بالا گفتم. و) اهداف عشقی * * تا سال آینده ترجیحا بهش فکر نمیکنم مگر اینکه پیش بیاد ...اگه پیش بیاد دیگه دست من نیست!.... ه) سایر اهداف * * تصمیم گیری قطعی در مورد اینکه از ایران برم یا بمونم و بجنگم و بسازم....ورزشی و که همیشه عاشقش بودم ادامه بدم....خوندن زبان فرانسه رو شروع کنم و به علاوه نواختنه یه ساز که میدونم خیلی سخته ولی مقدماتش در حال شروعه 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ حیفم اومد اینو اینجا ننویسم: موفقیت نتیجه ی قضاوت صحیح است، قضاوت درست ناشی از تجربه، و تجربه ناشی از چیزی به جز قضاوت غلط نیست. رابینز. پس از هیچ چیز نترسید. 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان... 1) اهداف خودتان را به دو بخش عمده تقسیم کنید: (البته شما می توانید نام های دیگری انتخاب کنید) بخش اول: آرزوهای زندگی من بخش دوم: آرزوهای سال 90 من 2) سپس هر یک از این بخش ها را به 6 دسته ی دیگر تقسیم کنید: الف)اهداف تحصیلی ب) اهداف شغلی ج) اهداف مالی د) اهداف اخلاقی و) اهداف عشقی ه) سایر اهداف نمونه برنامه ریزی: بخش اول:آرزوهای زندگی من الف)اهداف تحصیلی * * اینکه دکترامو تو رشته ی که میخوام برا ارشد تغییر رشته بدم بگیرم(البته هنوز تصمیم نگرفتم برا تغییر رشته دادن) زبان انگلیسی و فرانسه رو خیلی دوست دارم .... میخوام یادشون بگیرم ب) اهداف شغلی * * من کار کردن دوست ندارم و میخوام تنها هدفه شغلیم تنها و تنها مربوط به رشتم باشه.. مثله تدریس و پژوهش کردن در رابطه با رشته تحصیلیم ج) اهداف مالی * * ثروتو خیلی دوس دارم و دوست دارم خودم به شخصه پول داشته باشم تا اینکه همسر اینده م ثروت داشته باشه.... این ثروت هم تنها دوس دارم از راهه رشته تحصیلیم دربیاد.... اینجوری حسه خوشایندی دارم د) اهداف اخلاقی * * اینکه حتما.... چندتا از اخلاقام زیاد جالب نیست مثلا زودجوشم... زود کسل میشم خسته میشم... یه ذره مغرورم ... بعضیا میگن لوس هم هستم و) اهداف عشقی * * یه همسره بسیار خوب داشته باشم که همیشه کنارم باشه و درکم کنه.. همینطور ادمه تحصیلکرده ی باشه که همیشه ازش یاد بگیرم و مشوقم باشه ه) سایر اهداف * * دوست دارم دکترامو از یه دانشگاه معتبر خارج از کشور بگیرم... خیلی دوست دارم بعد زود برگردم ایران... چون ایرانو از همه جا بیشتر دوست دارم و اینکه هر وقت دیدم ازدواج کردنم لطمه ای به درسم نمیزنه.. اون موقعه ازدواج کنم و بتونم یه فرد مناسب خودمو پیدا کنم کلا ادمه خوب و خوش اخلاقی باشه بخش دوم:آرزوهای سال 90 من الف)اهداف تحصیلی * * برا ارشد دارم میخونم ... خدا کمکم کنه و تلاشمو مضاعف کنم بتونم قبول بشم اونم فقط سراسری نه ازاد تصمیمه درست برا رشته ارشدم بگیرم.. اخر سر چه کنم با این تغییر رشته ب) اهداف شغلی * * ------ ج) اهداف مالی * * من کلا ادمه ولخرجی نیستم.. اما اگه بابام بیشتر پول بده راضیترم میشم د) اهداف اخلاقی * * همونایی که بالا ذکر کردم... مهمترینش همین اروم بودنم هست.. از زود جوش بودنم پرهیز کنم و) اهداف عشقی * * اصلا اصلا اصلا نمیخوام برام پیش بیاد... اصلا خواهشا اگر کسی منو دوست داره بهم نگه هر وقت موقعش شد خبرش میکنم اگرم من دوسش داشتم مجبورم سرکوبش کنم... چون میدونم جلوی پیشرفتمو میگیره ه) سایر اهداف * * [/center] :4uboxsmiley::4uboxsmiley: 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بخش اول: آرزوهای زندگی من بخش دوم: آرزوهای سال 90 من 2) سپس هر یک از این بخش ها را به 6 دسته ی دیگر تقسیم کنید: الف)اهداف تحصیلی ب) اهداف شغلی ج) اهداف مالی د) اهداف اخلاقی و) اهداف عشقی ه) سایر اهداف نمونه برنامه ریزی: بخش اول:آرزوهای زندگی من الف)اهداف تحصیلی تحصیل تا مقطع دکتری(حداقل) نوشتن حداقل یک کتاب و ده ها مقاله به فارسی و انگلیسی تسلط به زبان انگلیسی و رده بعد فرانسه و آلمانی تسلط به کلیه نرم افزارهای مرتبط و نیمه مرتبط با رشته خودم ب) اهداف شغلی داشتن شغلی ثابت....پر درآمد....مطلوب.....با تایم زمانی مناسب ج) اهداف مالی داشتن پول کافی برای رسیدن به آرزوهام داشتن یه خونه باغ توی یکی از روستاهای بکر شمال کشور داشتن یه خونه بزرگ،تو شهر محل سکونتم که بتونم یه اتاق 40 متری رو به کتابخونه و اتاق مطالعه اختصاص بدم داشتن یه مزرعه توی استرالیا داشتن یه آپارتمان توی پاریس داشتن یه ماشین مناسب توانایی کافی مالی برای تحت پوشش قرار دادن چند کودک و کمک به موسسات خیریه د) اهداف اخلاقی از حساسیتهام کم کنم.... و) اهداف عشقی داشتن یه همراه برای سهمیم شدن در شادی و غم داشتن یه خانواده شاد و خوشبخت ه) سایر اهداف دنبال کرن علاقه مندی هام......مثل عکاسی حرفه ای و برگذاری نمایشگاه موسیقی.....یادگیری و آموزش سازهای کمانچه،پیانو،ویولون سفر به کشورهای مختلف نه برای کار بلکه تفریح رسیدن به احساس خوشبختی و رضایت کامل از خودم و زندگیم بخش دوم:آرزوهای سال 90 من الف)اهداف تحصیلی نوشتن 2 مقاله کسب معدل بالای 18 تسلط به نرم افزارهای مهم تخصصی مطالعه ی بسیار در زمینه تخصصی پیشرفت محسوس در زبان انگلیسی ب) اهداف شغلی داشتن یه شغل با محیط کاری خوب ج) اهداف مالی رسیدن به استقلال مالی د) اهداف اخلاقی بازم از حساسیت هام کم کنم.... کمتر محافظه کار باشم......و بیشتر خطر کنم و) اهداف عشقی هدفی ندارم :girl_in_dreams: ه) سایر اهداف مطالعه هفته ای یک کتاب غیر تخصصی مطالعه هفته ای 2 کتاب غیر تخصصی سفر به نقاط مختلف برای عکاسی و یادگیری عکاسی حرفه ای دنبال کردن علاقه مندی هام و هر کاری که بهم احساس لذت،شادی و رضایت بده داشتن احساس رضایت در پایان سال 1390 2ماه دیر من تایپیک رو دیدم.....اما به درخواست استارتر ما هم آمدیم تا آرزوهایمان را بنویسیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده