goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ هر وقت من یك كار خوب می كنم مامانم به من می گوید بزرگ كه شدی برایت یك زن خوب می گیرم. تا به حال من پنج تا كار خوب كرده ام و مامانم قول پنج تایش را به من داده است. حتمن ناسرادین شاه خیلی كارهای خوب می كرده كه مامانش به اندازه استادیوم آزادی برایش زن گرفته بود. ولی من مؤتقدم كه اصولن انسان باید زن بگیرد تا آدم بشود ، چون بابایمان همیشه می گوید مشكلات انسان را آدم می كند. در عزدواج تواهم خیلی مهم است یعنی دو طرف باید به هم بخورند. مثلن من و ساناز دختر خاله مان خیلی به هم می خوریم. از لهاز فكری هم دو طرف باید به هم بخورند، ساناز چون سه سالش است هنوز فكر ندارد كه به من بخورد ولی مامانم می گوید این ساناز از تو بیشتر هالیش می شود. در عزدواج سن و سال اصلن مهم نیست چه بسیار آدم های بزرگی بوده اند كه كارشان به تلاغ كشیده شده و چه بسیار آدم های كوچكی كه نكشیده شده. مهم اشق است ! اگر اشق باشد دیگر كسی از شوهرش سكه نمی خواهد و دایی مختار هم از زندان در می آید من تا حالا كلی سكه جم كرده ام و می خواهم همان اول قلكم را بشكنم و همه اش را به ساناز بدهم تا بعدن به زندان نروم. مهریه و شیر بلال هیچ كس را خوشبخت نمی كند. همین خرج های ازافی باعث می شود كه زندگی سخت بشود و سر خرج عروسی داییمختار با پدر خانومش حرفش بشود دایی مختار می گفت پدر خانومش چتر باز بود.. خوب شاید حقوق چتر بازی خیلی كم بوده كه نتوانسته خرج عروسی را بدهد. البته من و ساناز تفافق كرده ایم كه بجای شام عروسی چیپس و خلالی نمكی بدهیم. هم ارزان تر است ، هم خوشمزه تراست تازه وقتی می خوری خش خش هم می كند! 12 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ این ساناز الان نمیفهمه چهار صباح دیگه از همه بهتر میفهمه هم ماشین میفهمه هم خونه میفهمه هم شیر بها و مهریه میفهمه هم عروسیه آنچنانی میفهمه و کلا خیلی چیزایی رو میفهمه که اصولا نباید بفهمه :ws28: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ یجاش غلط بود اونم اینکه شیربلال کسی رو خوشبخت نمیکنه فکر میکنم از همه ما بهتر میفهمیده همین بچه اگه کودک درونمون فعال باشه خیلی زندگی قشنگتره لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ این ساناز الان نمیفهمه چهار صباح دیگه از همه بهتر میفهمههم ماشین میفهمه هم خونه میفهمه هم شیر بها و مهریه میفهمه هم عروسیه آنچنانی میفهمه و کلا خیلی چیزایی رو میفهمه که اصولا نباید بفهمه :ws28: آخی انگار تجربه زیادی شما! آخی آخی چند تا از این سانازا رو در خدمتشون بودین؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر بچه های نسل جدید دارن بی سواد میشن.من اگه معلمش بودم،یه بار مردودش میکردم.املاش صفره صفره لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر بچه های نسل جدید دارن بی سواد میشن.من اگه معلمش بودم،یه بار مردودش میکردم.املاش صفره صفره اتفاقا من میگفتم اخر زنگ واستا و کلی باهش حرف میزدم و تشویقش میکردم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر بچه های نسل جدید دارن بی سواد میشن.من اگه معلمش بودم،یه بار مردودش میکردم.املاش صفره صفره یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند به این که تو امضاتون گذاشتین اعتقادم دارین؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اتفاقا من میگفتم اخر زنگ واستا و کلی باهش حرف میزدم و تشویقش میکردم این دیگه کارش از تشویق و این حرفا گذشته.:167:از بس نشسته پای صحبت آدم بزرگا،دل به درس نداده. یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشندبه این که تو امضاتون گذاشتین اعتقادم دارین؟ با تشکر از شما به دلیل این تاپیک اما حس میکنم غلط های املایی بسیار این متن دو دلیل داشته:تاکید زیادی بشه که متن را یک کودک نوشته و یا اینکه واقعا مشکل املایی وجود داشته؟که من منظور اول رو برداشت کردم و اون جمله رو نوشتم لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ با تشکر از شما به دلیل این تاپیک اما حس میکنم غلط های املایی بسیار این متن دو دلیل داشته:تاکید زیادی بشه که متن را یک کودک نوشته و یا اینکه واقعا مشکل املایی وجود داشته؟که من منظور اول رو برداشت کردم و اون جمله رو نوشتم نگفتی اعتقاد داری یا نه! لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ نگفتی اعتقاد داری یا نه! من تازه دو ساعته این جمله رو گذشتم تو امضام،واسه اینکه همیشه جلوی چشمم باشه و سعی کنم بهش عمل کنم.اگه اعتقاد نداشتم،نمیگذاشتم. در ضمن تاپیک طنز مگه نیست،پس جمله من هم جنبه طنز داشته. لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ من تازه دو ساعته این جمله رو گذشتم تو امضام،واسه اینکه همیشه جلوی چشمم باشه و سعی کنم بهش عمل کنم.اگه اعتقاد نداشتم،نمیگذاشتم.در ضمن تاپیک طنز مگه نیست،پس جمله من هم جنبه طنز داشته. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده