NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ من نمی دونم چرا اینقد یه کلمه ی مردونگی حساسیت دارین شما ....کاش مرد تو این زمونه پیدا بشه .... اما این فقط یک کلمه است که در برگیرنده خصوصات انسانیه اصلا می خواین به جای کلمه ی مردونگی بگیم کوکب خانوم یعنی هنوز متوجه نشدی چرا رو این کلمه و تعابیری که آوردی حساسیم؟؟!! فک کنم نظرها نشون داد!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ اینم یکی ازون واژه های غلطیه که تو ذهن ما ایرانیا حک شده!! مردونگی...غیرت...ناموس ... واقعاً یعنی چی؟ ملل دیگه بگیم چند صد ساله که اینارو ندارن....اگر اینا معیار ارزش بود باید خیلی وقت پیش معیاری برای سنجش ارزش یک قومیت میبودن...که نیستن! اینا ابزارن... هرکسی که سن 20 سالگی رو رد میکنه (از نظر من...البته خانوما زودتر) تا حدودی میتونه درستو از غلط تشخیص بده و می تونه تو عقایدش مستقل عمل کنه ... عباراتی مثل مردونگی...زنونگی... غیرت- ناموس و ... یک نوع تبو هستن برای جلو گیری ازین استقلال! شما میدونی آب کرفس چه طعمی میده؟ این واژه ها هم برای من همون طعمو دارن... لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی هنوز متوجه نشدی چرا رو این کلمه و تعابیری که آوردی حساسیم؟؟!! فک کنم نظرها نشون داد!!!!!!!!!!!!!!!! اینم یکی ازون واژه های غلطیه که تو ذهن ما ایرانیا حک شده!!مردونگی...غیرت...ناموس ... واقعاً یعنی چی؟ ملل دیگه بگیم چند صد ساله که اینارو ندارن....اگر اینا معیار ارزش بود باید خیلی وقت پیش معیاری برای سنجش ارزش یک قومیت میبودن...که نیستن! اینا ابزارن... هرکسی که سن 20 سالگی رو رد میکنه (از نظر من...البته خانوما زودتر) تا حدودی میتونه درستو از غلط تشخیص بده و می تونه تو عقایدش مستقل عمل کنه ... عباراتی مثل مردونگی...زنونگی... غیرت- ناموس و ... یک نوع تبو هستن برای جلو گیری ازین استقلال! شما میدونی آب کرفس چه طعمی میده؟ این واژه ها هم برای من همون طعمو دارن... عصبانیت شما برای من عجیبه ..... من اگه میدونستم با آوردن این اسم اینقد همه عصبانی میشن ... تو زدنش تجدید نظر میکردم امین جان . در مورد ملل دیگر یه چیزی بگم . ملت ما فوق استثناییه . در مورد سیاست حرف میزنی بهش بر میخوره ... در مورد دین حرف میزنی بهش برمی خوره .... در مورد اخلاق حرف میزینی بهش بر میخوره ... فقط یه چیز جواب میده .که به کسی بر نخوره و همه دور هم باشیم موضوع تاپیک : ادکلن مورد علاقه دوست دخترت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ عصبانیت شما برای من عجیبه ..... من اگه میدونستم با آوردن این اسم اینقد همه عصبانی میشن ... تو زدنش تجدید نظر میکردم امین جان . در مورد ملل دیگر یه چیزی بگم . ملت ما فوق استثناییه . در مورد سیاست حرف میزنی بهش بر میخوره ... در مورد دین حرف میزنی بهش برمی خوره .... در مورد اخلاق حرف میزینی بهش بر میخوره ... فقط یه چیز جواب میده .که به کسی بر نخوره و همه دور هم باشیم موضوع تاپیک : ادکلن مورد علاقه دوست دخترت چیه؟ من عصبانیم؟ من عصبانی نیستم که!! من فقط گفتم اگر ارزش ها عوض بشه بهتره.... من عصبانی نشدم که....خدای من.... من فقط میگم جای اینها عوض بشود بهتر است.... آخر من که عصبانی نشدم که......آه خدای من.... لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ من عصبانیم؟من عصبانی نیستم که!! من فقط گفتم اگر ارزش ها عوض بشه بهتره.... من عصبانی نشدم که....خدای من.... من فقط میگم جای اینها عوض بشود بهتر است.... آخر من که عصبانی نشدم که......آه خدای من.... معلومه عصبانی نیستی لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_pf (44):مردونگي يعني اين كه اگه كسي مشكلي داره مشكلش رو حل كني نه اين كه همچين بزني تو سرش كه ديگه نتونه بلند شه تو زندگي كه داريم با دوستان ويا همكاران... يه كارهاي كوچيكي پيش مياد كه ميتونه آدم خودشو سبك و سنگين كنه حتما نبايد بپري تودريا يكي رو نجات بدي البته اگه شنا بلدين تو اين مواقع حتما اين كارو بكنيد:w00: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ عصبانیت شما برای من عجیبه ..... من اگه میدونستم با آوردن این اسم اینقد همه عصبانی میشن ... تو زدنش تجدید نظر میکردم امین جان . در مورد ملل دیگر یه چیزی بگم . ملت ما فوق استثناییه . در مورد سیاست حرف میزنی بهش بر میخوره ... در مورد دین حرف میزنی بهش برمی خوره .... در مورد اخلاق حرف میزینی بهش بر میخوره ... فقط یه چیز جواب میده .که به کسی بر نخوره و همه دور هم باشیم موضوع تاپیک : ادکلن مورد علاقه دوست دخترت چیه؟ از کجا میدونی ملل دیگه اینجوری نیستن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!کی عصبانیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده