سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۸۹ حالا این به کنار!انگار ، بعد از فتح مکه ، محمد نظام ریاست جمهوری راه انداخته بود که بیتا این آیه رو گذاشت!! اما پاسخ ................ محمد نيازي به هيچي رأي وتاييد نظام جمهوري ندارد .............او نمره قبوليش را از خداي متعال دريافت كرده است اولياقت وشايستگي اش را توسط عقل جهان وخرد هستي يعني الله ؛ مورد تاييد وتصديق قرار گرفته است ............. عقل مردم بالاتر است يا عقل مردم ............ فکر کنم این تیکه رو اشتباه نوشتی ! 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ اتفاقا ملت ایران از همه پیشرو تره وقتی ما انقلاب مشروطه داشتیم که این عربا داشتن شیر شتر میخوردنو سوسمار ما فقط بلد نیستیم انقلابها رو تا اخر ببریم وسط راه یا جا میزنیم یا فریب میخوریم ویا وحدتمون رو از دستمیدیم ببينين دوست من فرهنگ ما در زمان خودش ناب بوده ، اصلا ناب چيه ، بي نظير بوده ولي الآن ما با اين فرهنگ بينظير گذشتگان خود ، به كجا رسيديم؟ آيا در جهت پيشرفت مملكت خود در عصر حاضر ، مانند گذشتگان خود ، كاري كرده ايم؟ يا اينكه هر وقت در جايي كسي صحبت از فرهنگ ميكنه ، در جواب حواله اش ميدهيم به فرهنگ غني گذشته خود در اين مورد شعار ما شده : من آنم كه رستم بود پهلوان 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ خیزشهای دمکراسی خواهانه ی منطقه و آیه شریفه قرآن: ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم (خداوند حال هیچ ملتی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خودشان حالشان را دگرگون کنند) به راستی چه درسهایی می توان از این آیه شریفه گرفت؟! دوستان من فکر کنم یک مقدار از بحث اصلی دور شدیم! شاید یکی از درسهایی که میشه از این آیه قرآن گرفت پاسخی به کسانی باشه که فقط به تقدیر و سرنوشت معتقدند. در واقع همون کسانی که ما به عنوان جبرییون میشناسیم. یا کسانی که دچار فرهنگ "انتظار موعود" شدن و فراموش کردند که خود ما آدم ها خلیفه الله هستیم و میتونیم سرنوشت خودمون رو خودمون رقم بزنیم. دومین درس بزرگ این آیه میتونه اصل بین المللی "حق ملت ها در تعیین سرنوشت خود" باشه. امری که مبدل به یکی از قواعد آمره و شناخته شده ی منشور سازمان ملل متحد هم شده. البته این آیه نشان دهنده ی پویایی و جاودانگی قرآن کریم هم هست...دلایل بالا به خوبی بیان کننده این مساله هست... 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ ببينين دوست منفرهنگ ما در زمان خودش ناب بوده ، اصلا ناب چيه ، بي نظير بوده ولي الآن ما با اين فرهنگ بينظير گذشتگان خود ، به كجا رسيديم؟ آيا در جهت پيشرفت مملكت خود در عصر حاضر ، مانند گذشتگان خود ، كاري كرده ايم؟ يا اينكه هر وقت در جايي كسي صحبت از فرهنگ ميكنه ، در جواب حواله اش ميدهيم به فرهنگ غني گذشته خود در اين مورد شعار ما شده : من آنم كه رستم بود پهلوان دوست گلم من از گذشته های دور حرف نمیزنم از قاجاری صحبت میکنم که اونها رو با حرمسرای فتحعلیشاه میشناسیم حرف اینه که مردم این مملکت تو صد سال گذشته دو تا انقللاب و چندتا اتفاق شبیه انقلاب داشته ولی نتونستیم اونها رو به هدف نهایی برسونیم به هر حال اوضاع ما از عربها بهتره لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ پادشاهي بزرگ براي مردم هم كيش خود بزرگ ............ولي براي پيامبر وخدا این ها حماقت این پادشاه نبود. حماقت این شخص این بود که باید به جای پاره کردن نامه لشکری اماده میکرد و سریعا به صحرا عربستان میرفتند و سرکوبشون میکرد. نه اینکه صبر کنه اون ها قدرت بدست بیارند و ایران را تار و مار کنند 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده