رفتن به مطلب

خیزشهای دمکراسی خواهانه ی منطقه

keyvan64

ارسال های توصیه شده

خیزشهای دمکراسی خواهانه ی منطقه و

آیه شریفه قرآن:

ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم

(خداوند حال هیچ ملتی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خودشان حالشان را دگرگون کنند)

به راستی چه درسهایی می توان از این آیه شریفه گرفت؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان عزیز خسته نباشید باید عرض کنم خدمتتون لطفا تا اطلاع ثانوی در بخش ویژه گفتگوی آزاد تاپیکی ارسال نشه و تاپیکاتون و تو بخش گفتگوی آزاد ارسال کنید ما تاپیکایی که تو نظر ستجی اول میشن و جزء بهترین تاپیک محسوب میشن رو به بخش ویژه منتقل میکنیم

ممنون از همکاریتون

لطفا به قوانین تالار توجه بفرمایید... :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مهمترین درس اینست که تاریخ مصرف گذشته ها گذشته.

با افکار قدیمی نمیتوان به هیچ چیزی رسید.

• Like 6
لینک به دیدگاه
خیزشهای دمکراسی خواهانه ی منطقه و

آیه شریفه قرآن:

ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم

(خداوند حال هیچ ملتی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خودشان حالشان را دگرگون کنند)

میشه نتیجه گرفت ملت ایران که سرنوشتشون اینه خودشون نمیخوان عوضش کنند:w58:

• Like 7
لینک به دیدگاه

ملت ايران تا هست همين بوده

متأسفانه ما ايراني ها پشت فرهنگ غني خود پنهان شديم و غافل از اين كه اين فرهنگ و تمدن ، تنها در عصر خود ، يك فرهنگ بكر محسوب ميشده

در حال حاضر ، با نرم كردن دست و پنجه در مشكلات ، مجبوريم بهاي اين تمدن چند هزار ساله را بپردازيم

• Like 8
لینک به دیدگاه

اگر فرهنگ تمدن چندين هزارساله ما ارزشمند ووالا بوده است پس اين نامه زير از چه كسي بوده وبراي چه كسي ارسال شده است :

در مراجع اسلامی مانند طبری این چنین نقل شده است :

« در سال هفتم هجری، پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله ضمن نامه ای خطاب به

خسروپرویز، وی را به دین اسلام فرا خواند.(متن نامه در ادامه مطالب )

چون نامه ی پیامبر را بر خسرو خواندند، خشم، او را فرا گرفت که به چه جرأتی پیامبر

نام خود را قبل از نام شاهنشاه ایران آورده لذا نامه را پاره کرد.»

بسم الله الرحمن الرحیم

من محمد رسول الله الى کسرى عظیم الفارس . سلام على من اتبع الهدى و آمن بالله و رسوله و شهد ان لااله الا الله وحده لاشریک له و ان محمد عبده و رسوله. ادعوک بدعاء الله فانى رسول الله الى الناس کافة لانذر من کان حیا و یحق القول على الکافرین. فاسلم تسلم . فان ابیت فان اثم المجوس علیک .

ترجمه :

به نام خداوند بخشنده و مهربان

از محمد(ص) پیامبر خدا به پادشاه بزرگ ایران. درود بر آنکس که از راه راست پیروی کند و به خداوند و رسول او ایمان آورد و گواهی دهد که خدایی بجز خدای یگانه و بی شریک وجود ندارد و محمد(ص) بنده و رسول اوست.

من ترا به پذیرفتن دین خدا عز و جل فرامیخوانم٬ زیرا فرستاده او بر همه جهانیانم تا پیام او را بر همه کافران ابلاغ کنم. پس ایمان آور تا رستگار شوی٬ و اگر چنین نکنی گناه مردم مجوس بر تو باد!»

لینک به دیدگاه

از محمد(ص) پیامبر خدا به پادشاه بزرگ ایران. درود بر آنکس که از راه راست پیروی کند و به خداوند و رسول او ایمان آورد و گواهی دهد که خدایی بجز خدای یگانه و بی شریک وجود ندارد و محمد(ص) بنده و رسول اوست.

پیامبر فرموده است: پادشاه بزرگ ایران.....

یعنی ایشان کاملا به این فرد احترام گذاشته.

اما اگر قرار بود امثال بیــتا و رهبرانش ، نامه بنویسند،چه میگفتند:

ای خسرو،ای طاغوتی منافق،ای فـــتنه گر بی بصیرت !!! :icon_pf (34):

• Like 11
لینک به دیدگاه

منظور پيامبر اكرم از مجوس وكافران در آخر پيام مباركشان چه كسي وچه ملتي بوده است :

دو باره پيام پيامبر منجي عالم محمد مصطفي را بخوانبد

1 - من ترا به پذیرفتن دین خدا عز و جل فرامیخوانم٬ زیرا فرستاده او بر همه جهانیانم تا پیام او را بر همه کافران ابلاغ کنم. پس ایمان آور تا رستگار شوی٬ و اگر چنین نکنی گناه مردم مجوس بر تو باد

2 - پيامبر فرمود سلام بر ره يافتگان هدايت ونه به تو اي پادشاه

در اسلام رسم است كه اول كلام ميگويم السلام عليكم ولي براي كافران وبيگانگان سلام نمي كنيم ..........

مدركش قران كريم سوره براء ه جمله بسم الله الرحمن الرحيم ندارد

لینک به دیدگاه

پيامبر فرمود سلام بر ره يافتگان هدايت ونه به تو اي پادشاه

در اسلام رسم است كه اول كلام ميگويم السلام عليكم ولي براي كافران وبيگانگان سلام نمي كنيم ..........

مدركش قران كريم سوره براء ه جمله بسم الله الرحمن الرحيم ندارد

بر فرض هم خسرو همان کافر بوده.

پس چرا پیامبر در ابتدای نامه به او درود فرستاده و او را پادشاهی بزرگ خوانده؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

قران درباره پادشاهان چنين مي فرمايد:

قَالَتْ إِنَّ الْمُلُوكَ إِذَا دَخَلُوا قَرْيَةً أَفْسَدُوهَا وَجَعَلُوا أَعِزَّةَ أَهْلِهَا أَذِلَّةً وَكَذَلِكَ يَفْعَلُونَ ﴿۳۴﴾

پادشاهان چون به شهرى درآيند آن را تباه وفاسد و عزيزانش را خوار مى‏گردانند و اين گونه مى‏كنند

لینک به دیدگاه
قران درباره پادشاهان چنين مي فرمايد:

قَالَتْ إِنَّ الْمُلُوكَ إِذَا دَخَلُوا قَرْيَةً أَفْسَدُوهَا وَجَعَلُوا أَعِزَّةَ أَهْلِهَا أَذِلَّةً وَكَذَلِكَ يَفْعَلُونَ ﴿۳۴﴾

پادشاهان چون به شهرى درآيند آن را تباه وفاسد و عزيزانش را خوار مى‏گردانند و اين گونه مى‏كنند

تفاوت شاه و رهبر چیه؟:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تفاوت شاه و رهبر چیه؟:ws38:

حالا این به کنار!

انگار ، بعد از فتح مکه ، محمد نظام ریاست جمهوری راه انداخته بود که بیتا این آیه رو گذاشت!! :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ملت ايران تا هست همين بوده

متأسفانه ما ايراني ها پشت فرهنگ غني خود پنهان شديم و غافل از اين كه اين فرهنگ و تمدن ، تنها در عصر خود ، يك فرهنگ بكر محسوب ميشده

در حال حاضر ، با نرم كردن دست و پنجه در مشكلات ، مجبوريم بهاي اين تمدن چند هزار ساله را بپردازيم

اتفاقا ملت ایران از همه پیشرو تره وقتی ما انقلاب مشروطه داشتیم که این عربا داشتن شیر شتر میخوردنو سوسمار

ما فقط بلد نیستیم انقلابها رو تا اخر ببریم

وسط راه یا جا میزنیم یا فریب میخوریم ویا وحدتمون رو از دستمیدیم

• Like 4
لینک به دیدگاه

حالا این به کنار!

انگار ، بعد از فتح مکه ، محمد نظام ریاست جمهوری راه انداخته بود که بیتا این آیه رو گذاشت!! :banel_smiley_4:

اما پاسخ ................

محمد نيازي به هيچي رأي وتاييد نظام جمهوري ندارد .............او نمره قبوليش را از خداي متعال دريافت كرده است

اولياقت وشايستگي اش را توسط عقل جهان وخرد هستي يعني الله ؛ مورد تاييد وتصديق قرار گرفته است .............

عقل مردم بالاتر است يا عقل مردم ............

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...