رفتن به مطلب

علاقه یا آینده کاری بهتر؟

AmirVet

علاقه یا آینده کاری بهتر؟  

34 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. علاقه یا آینده کاری بهتر؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اکیدا به شما توصیه میکنم بری دنبال علاقه ات.

مکانیک رشته ایه که با علاقه هم سخت میشه از پسش بر اومد. بدون علاقه عمرا بتونی مدرک بگیری.

• Like 5
لینک به دیدگاه
من اعتقادم اینه که در هر کاری که هستیم یا هر رشته ای که میخونیم سعی کنیم بهترین باشیم.

دقیقا.

و البته موفقیت و نامبر 1 بودن در گرو علاقه و پشتکاره. مهم نیست چه رشته ای. مهم اینه که تو اون رشته بهترین باشیم. چه بسیارند مهندسان مکانیک بیکار. پس صرف گرفتن یه مدرک آینده کاری تضمین نمیشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

آینده کاری بهتر :ws51:

تو برو نون وایی بگو من پول ندارم...چون کار ندارم..چون رشتمو دوست داشتم

ببین 2 تا نون بهت میده؟:ws51:

همین رشتت رو ادامه بده شاید حالا علاقه مند شدی بهش

منم اولیتم مکانیک نبود...رشته فیزیک دوس داشتم :ws51: ولی الان مکانیک میخونم راضی هم هستم

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم دلم میخواست نجوم بخونم برم ستاره و سیاره جدید کشف کنم :ws37: اسم بذارم روشون :ws37:

مامانم گفت حوزه علمیه به اندازه کافی منجم میده بیرون..تورو میخوان چی کار؟

الان رشته ام رو دوست دارم البته راضی نیستم چون جای پیشرفت نداره ولی اگر رفته بودم دنبال علاقه واقعیم الان معلوم نبود چه وضعی داشتم

• Like 4
لینک به دیدگاه
هدف خوبیه که آدم بخواد نامبر وان بشه ولی تو هر کاری فقط یه نفر میتونه نامبر وان باشه.... شاید اون یه نفر من نباشم :banel_smiley_4:

منظورم این نبود که تو کره زمین نامبر وان شی. :banel_smiley_4:

آدم تو منطقه کوچیک خودش باید تلاش خودش رو بکنه که موفق و برتر باشه. حالا بین رفقا، تو کلاس درس، کل دانشگاه، کارخونه، تو شهر، تو استان و یا هر جای دیگه. منظور برتری هست. تلاش برای بهتر بودن. :icon_gol:

منم اولیتم مکانیک نبود...رشته فیزیک دوس داشتم :ws51: ولی الان مکانیک میخونم راضی هم هستم

عزیز دلم ارتباط بین فیزیک و مکانیک با روانشناسی و مکانیک خیلی فرق میکنه ها؟ :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

عزیز دلم ارتباط بین فیزیک و مکانیک با روانشناسی و مکانیک خیلی فرق میکنه ها؟ :ws52:

مگه من گفتم فرق نمیکنه؟:ws52:

کلی داشتم میگفتم...که منم مثل اون دنبال چیزی که علاقه داشتم نرفتم:ws51:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مگه من گفتم فرق نمیکنه؟:ws52:

کلی داشتم میگفتم...که منم مثل اون دنبال چیزی که علاقه داشتم نرفتم:ws51:

آخه منظور من این بود که فیزیک و مکانیک دو تا رشته شبیه به همدیگه هستن. شاید نشه خیلی راجع به علاقه در این مورد حرف زد. ولی روانشناسی و پزشکی با مکانیک زمین تا آسمون فرق میکنن. و بدون علاقه وارد کاری شدن خیلی سخته. این بود گفتم که یه وقت اشتباه نکنیم تو راهنمایی دوستمون.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ممنون

راستش من از این حالا شاید علاقه مند شدم خیلی گفتم :ws3:

دبیرستان گفتم میرم رشته ریاضی حالا شاید علاقه مند شدم

بعد خواستم تغییر رشته بدم بقیه گفتند نکن این کارو بری دانشگاه خوب میشه اوضاع حالا شاید علاقه مند شدی

بعد کنکور دادیم دیدیم مکانیک آوردیم دیگه اینجا گفتم بمونم بهتره!!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من خودم مکانیک خوندم اگه مکانیک روانتخاب کردی مطمین باش برا خودت کار میکنی.منکه الان27 ساله برا خودم کار میکنم.اینو بدون وقتی بتونی از هر مدرکی پول در بیاری علاقه هم پیدا میکنی.:ws41:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خودم مکانیک خوندم اگه مکانیک روانتخاب کردی مطمین باش برا خودت کار میکنی.منکه الان27 ساله برا خودم کار میکنم.اینو بدون وقتی بتونی از هر مدرکی پول در بیاری علاقه هم پیدا میکنی.:ws41:

پدر جان درست میگید که درآمد مکفی باعث به وجود اومدن علاقه هم میشه ولی به نظرتون سخت نیست آدم تو رشته ای که علاقه نداره حداقل 4 سال تحصیل کنه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

آینده کاری خوبه !!!!

اما اگه علاقه نباشه موفقیت چندانی در کار حاصل نخواهد شد ......

• Like 2
لینک به دیدگاه

امیر جان من نظری که دارم رو میگم

ببین تو توی ایران زندگی می کنی و خیلی شرایط رو باید در نظر بگیری

میدونی که آینده کاریت برای زندگیت چه مجرد بمونی و چه ازدواج کنی خیلی اهمیت داره

در واقع هر تصمیمی که بگیری تضمینی میشه برای آیندت

یه سوال ازت دارم اول اینکه اصلا چرا ارشد مکانیک رو شرکت کردی اگه علاقه نداشتی؟مگه وقت اضافه داشتی؟:ws52:

دوم اینکه گاهی نمیشه فقط به علاقه فکر کرد...(باید شرایطت رو بسنجی)

تو دو حالت میتونی کاملا موفق باشی(ایشاا... که تحت هر شرایطی به بهترین نتیجه برسی:icon_gol:)

یا با خودت سنگاتو وا میکنی میگی اقا جان من میرم اون رشته که دوست دارم و مطمئنم بدون هیچ شکی انقدر توش موفق میشم که از هر مهندس مکانیکی اینده کاریه موفق تری به دست میارم که در این صورت و اگر تا همین حد به خودت مطمئن هستی حتما توصیه می کنم بری دنبال علاقت تو زمینه دانشگاهی و بعد از اون هم کار

اما اگر به خودت شک داری و فکر می کنی اگر دنبال علوم بالینی بری فقط به عنوان یک علاقست و شاید نتونی موفقیت کاری توش پیدا کنی!!! نه پس بهتره همون مکانیک رو ادامه بدی و آینده کاری و مالیت رو تضمین کنی و در کنارش هم سعی کنی راهی رو که بهش علاقه داری ول نکنی

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام به همه........ :flowerysmile:

دوست عزیز مورد خوبی رو گفتید........ :rose:

به نظرم علاقه....... :626gdau:

چون چیزی هستش که دوستش داری و واسه یادگیری زحمت میکشی و نه به اجبار....

اینجوری چیزهایی که یادگرفتی همیشه یادت میمونه،‌درآمدت هم بهتر خواهد شد چون علاقه داری و ابتکار بیشتری خواهی داشت،‌ میتونی به بهترین روش ممکن مهارت و موارد رو آموزش بدی و حتی توی رشته مورد علاقه ات استاد و مدرس بشی و در کل خیلی تاثیر داره.........

خودم 1385 مهندسی نرم افزار قبول شدم ولی به خاطر اینکه........ نشد برم. دلیلش بماند چون نمیشه بگم......

ولی الان فقط و فقط از روی اجبار دارم حسابداری میخونم و ازش متنفرم نمراتم بین 12 تا 20 هستش ولی متنفرم ازش بیش از حد و ان شاء‌الله کاردانی به کارشناسی رو کامپیوتر امتحان میدم.....

توکل به خدا اگه بشه....

پس بهنظرم علاقه بهتره..... چون چند چیز رو با هم بدست میاری اونجوری به طمع شغل آینده و پولش ممکنه هر چی داری رو از دست بدی و چیزی هم بدست نیاری و آخرش میمونی یه عمر هدر رفته،‌ هزینه به باد رفته و درآمدی که فقط وهم و خیالش واست مونده........

همه موفق و سربلند باشیم..... :rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من خودم عاشق نجاریم ولی وقتی دیدم با نجاری کردن نمیشه پول چوب مورد نیازت رو هم در بیاری گفتم برم مکانیک ببینم چی میشه.تو رشته های مهندسی مکانیک و عمران دوس داشتم.بین این دوتا طبیعتا مکانیک رو انتخاب کردم.

به قول اسی این ملموس بودنشو دوس دارم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
امیر جان من نظری که دارم رو میگم

ببین تو توی ایران زندگی می کنی و خیلی شرایط رو باید در نظر بگیری

میدونی که آینده کاریت برای زندگیت چه مجرد بمونی و چه ازدواج کنی خیلی اهمیت داره

در واقع هر تصمیمی که بگیری تضمینی میشه برای آیندت

یه سوال ازت دارم اول اینکه اصلا چرا ارشد مکانیک رو شرکت کردی اگه علاقه نداشتی؟مگه وقت اضافه داشتی؟:ws52:

دوم اینکه گاهی نمیشه فقط به علاقه فکر کرد...(باید شرایطت رو بسنجی)

تو دو حالت میتونی کاملا موفق باشی(ایشاا... که تحت هر شرایطی به بهترین نتیجه برسی:icon_gol:)

یا با خودت سنگاتو وا میکنی میگی اقا جان من میرم اون رشته که دوست دارم و مطمئنم بدون هیچ شکی انقدر توش موفق میشم که از هر مهندس مکانیکی اینده کاریه موفق تری به دست میارم که در این صورت و اگر تا همین حد به خودت مطمئن هستی حتما توصیه می کنم بری دنبال علاقت تو زمینه دانشگاهی و بعد از اون هم کار

اما اگر به خودت شک داری و فکر می کنی اگر دنبال علوم بالینی بری فقط به عنوان یک علاقست و شاید نتونی موفقیت کاری توش پیدا کنی!!! نه پس بهتره همون مکانیک رو ادامه بدی و آینده کاری و مالیت رو تضمین کنی و در کنارش هم سعی کنی راهی رو که بهش علاقه داری ول نکنی

ممنون انوشه جان :icon_gol:

ارشد؟بله؟:jawdrop::ws3:

راستش ما جوجه ایم هنوز من منظورم کارشناسی بود :ws3: پارسال پیش دانشگاهی بودم :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ممنون از دوستانی که لطف میکنند و وقت میذارند و راهنمایی می کنند :a030:

دوستان دیگه هم لطفا هرچه سریعتر خودشون رو به تاپیک برسونند :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...